maanantai 5. helmikuuta 2024

Pimeän kaupan iltaa odotellessa

Voin ilokseni kertoa, että Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry on päätynyt palaamaan entiseen tahtiin, että Pimeän kaupan ilta on kaksi kertaa vuodessa. Nyt ensimmäinen tapahtuma onkin tuotapikaa eli perjantaina 16.2.


Pimeän kaupan ilta perjantaina 16.2.-24. 


Kotimaista kaupankäyntiä

Minusta on tosi hieno juttu, että tähän vanhaan hyvin toimivaan Pimeän kaupan -tapahtumaan palattiin. Se tuo selvästi vilskettä kaupunkimme muuten aika apeaan keskustaan. Se on hyvä muistutus myös siitä, että keskustan pieniä kivijalkaliikkeitä pitää kannattaa, jos haluaa säilyttää edes jotain elämää kauppakeskusten ulkopuolella. 
Toivonkin, että verkkokauppatilauksissakin käyttäisitte minun taatusti kotimaista verkkokauppaa, joka antaa työpaikkoja muillekin yrittäjille. Raha kiertää minulta tilitoimistoon, siivoojalle, markkinointiin ja visualisointiin. Joka kuukausi maksan useammalle muulle yritykselle siitä, että oma firmani pelittää niin kuin pitääkin.
Toivotaan, etteivät mitkään lakot vaivaa enempää Suomen talouselämää, koska ne koskettavat yleensä liiketoimintaa pahasti. Itse pelkään, että joku logistiikkaan liittyvä ammattikunta menee lakkoon ja sitten loppuukin tavara hyllyistäni alle viikossa. 
Kasvohoitoja varten tarkoitettuja ammattituotteita minulla on varastossa ainakin kuukaudeksi, mutta myyntituotteet loppuvat nopeammin. Toivotaan, että lakkoilu oli jo tässä ja kevät menisi iloisin mielin työtä tehden.


Tähtitarjoukset päättyvät 5.2.

Muistattehan, että tämän hetken Tähtitarjoukset ovat viimeistä päivää tänään ma 5.2. Tähtitarjouksena oleva Dermalogican Circular Hydration Serum NYT 53€ (66€) on nyt niin edullinen, ettei laatutuote tästä enää halpene. 
Circular Hydration Serum on superkosteuttaja ja sitä tarvitsevat nyt kaikki. Myös teini-ikäisillä atooppisilla tai pintakuivilla ihoilla olen saanut hyviä tuloksia tämän seerumin myötä. Circular Hydration Serum sitoo ihon omaa kosteutta, eikä päästä sitä haihtumaan kuivaan huoneilmaan. 
Circular Hydration Serum käytetään aamulla sekä illalla puhtaalle iholle ennen hoitovoidetta. Jos ihosi tarvitsee kiinteytystä, erittäin hyvä yhdistelmä on tämä Circular Hydration Serum aamuisin ja uusi Pro-Collagen Banking Serum (98€) iltaisin.
Toinen Tähtitarjous on Youngbloodin Micellar Water with Colloidal Silver NYT 33€ (41€) misellivesi. Nämä misellivedet ovat nykyisin hyvin suosittuja ja niissä onkin paljon hyviä puolia. Näin talvella vältytään helposti kuivattavalta aamupesulta, kun iho pyyhitään misellivedellä kostutetulla vanulla. 
Tätä Micellar Wateria voi käyttää myös kasvoveden tapaan ja pyyhkiä kasvot puhdistuksen jälkeen misellivedellä. Youngbloodin misellivesi sopii myös silmämeikinpoistoon ja hyvin herkkäihoisetkin voivat tätä käyttää.

Ole siis nopea, etteivät tarjoukset mene sivu suun!





Tärkeä tiedote: Telian ongelmien vuoksi tekstiviestit eivät ole tulleet perille vähään aikaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi


Tähtitarjoukset 5.2. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti