tiistai 13. helmikuuta 2024

Ensimmäisenä Suomessa Yumi -meikit myynnissä!

Kerrankin voin sanoa, että minä hidas hämäläinen olen ensimmäinen jälleenmyyjä Suomessa. Viime viikolla  kosmetologeille esiteltiin YUMI™ Make-up meikit ja olen niiden ensimmäinen virallinen jälleenmyyjä. 


Ensimmäisenä Suomessa! Huippulaadukkaat YUMI™ Make-up meikit nyt verkkokaupassa!


Yumi Make-up on huippuluokan meikkisarja

En yleensä ota mitään myyntiin, ennen kuin olen kaiken testannut perusteellisesti itse. Näin on myös Yumi Make-up -meikkienkin kohdalla, mutta tilannetta nopeutti se, että olen osaksi jo käyttänyt Yumin tuotteita. 
Yumi Lashes on ripsien kestotaivutusmenetelmä, jota olen käyttänyt jo useamman vuoden. Tuotesarja on ranskalainen ja erittäin arvostettu ainoastaan koulutettujen ammattilaisten käytössä oleva tuotemerkki. Olen aivan täpinöissäni, kun niin innostuin näistä meikeistä. Olen jo pitkään etsinyt uusia meikkituotteita, jotka sopivat aikuisen naisen helppoon meikkiin. 
Youngbloodin meikeistä en tietenkään luovu, mutta sen rinnalla on kiva tarjota jotain uutta. Xtreme Lashesin silmämeikit ovat ehdoton ykkönen, eikä Yumi Make-up kilpaile niiden kanssa, koska siinä ei ainakaan toistaiseksi ole silmämeikkejä. 
Lähinnä olen kaivannut lisävaihtoehtoja meikkivoiteisiin ja ne tästä Yumi Make-up sarjasta löytyvätkin. Ihanteellista on, että meikit ovat huippulaatua, mutta hinnat ovat edullisia. Yumi Make-up tuotteet ovat vain kosmetologien käytössä ja myynnissä, joten ne ovat ammattitason tuotteita.


Ihanat uudet meikit!

Olen kuin lapsi jouluaattona, kun olen niin innoissani näistä tuotteista. Ne tulivat Suomeen juuri oikealla hetkellä, koska perjantaina 16.2. on Pimeän kaupan ilta ja meikkeihin voi poiketa tutustumaan silloin. Alennukseen ne eivät vielä tule, niin kuin ei uutuustuotteet yleensäkään. 
Yumi Make-up -sarja ei ole kovin laaja, mutta siitä löytyy kaikki tarvittava. Yumi BB Crème (30ml 35€) on meikkivoide, joka peittää hyvin, mutta on kevyt ja läpikuultava. Värisävyjä on yksi, joka soveltuu kaikille, koska ihon oma väri kuultaa meikin läpi. Ihosta tulee sileä ja mattapintainen, mutta luonnollisen näköinen. Tämä BB Crème on hoitava meikkivoide, joka peittää hyvin punoitusta, couperosaa ja ruusufinniä.
Combimatic Brow duo (35€) on kahden kulmakynän yhdistelmä ja värisävyjä on tässäkin vain yksi. Toinen kynän pää on teräväkärkinen, jolla voi rajata kulmakarvat tai tummentaa karvat tehokkaasti. Toinen pää on pehmeän puuterimainen, jolla saa kevyemmän sävyn kulmakarvoihin. Yhdessä käytettynä kulmakarvat ensin rajataan terävällä kynänkärjellä ja sitten rajauksen sisäpuoli tummennetaan puuterimaisella sävyllä. Tämä Combimatic Brow duo on täysin uudenlainen kynä kulmien korostukseen. Koskaan ennen ei ole ollut yhdessä kynämäinen kärki ja puuterimainen väri.
Face Primer (30ml 48€) on meikinpohjustus, joka sopii kaikille ihotyypeille meikkivoiteen pohjaksi tai yksin käytettynä. Tuote on kevyesti sävytetty ja sitä voi käyttää myös yksin korvaamaan meikkivoiteen. Face Primerissa on yksi sävy, joka jättää iholle luonnollisen hehkeyden ja poistaa kalpeuden.
Glow Care Rosewood (34€) -huulikiille on hoitava ja antaa vain kevyen sävyn. Huulikiille sisältää aprikoosiöljyä ja sen hoitavuus sopii juuri tähän pakkasaikaan. Toistaiseksi näitä huulikiiltoja on vain yksi sävy, joka sopii hyvin hillittyyn ladylike -meikkiin. 
Iridescent (38€) aurinkopuuteri antaa iholle kevyen terveen hehkun ja häivähdyksen päivetystä. Aurinkopuuteri on kiinteä eli kakkumainen ja se levitetään tuuhealla siveltimellä. Sivellin ei kuulu tuotteeseen, vaan se kannattaa ostaa erikseen. Tätä aurinkopuuteria voi käyttää myös poskipunan tavoin. Matifying -irtopuuteri (49€) on henkäyksen ohut puuteri, joka tekee meikistä kiiltämättömän ja lisää meikin pysyvyyttä. 
Tinted Serum (30ml 48€) on seerumirakenteinen meikkivoide eli se on hyvin hoitava, mutta väriä siinä on vain kevyesti. Värisävyjä on yksi, joka sopeutuu jokaisen ihon väriin ja näyttää luonnolliselta.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä huippulaadukkaita tuotteita, niin ihastutte varmasti! Oma suosikkini on Tinted Serum eli meikkivoideseerumi, joka on hoitava, hyvin levittyvä, eikä iho näytä meikatulta.





Tähtitarjoukset 19.2. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi16:08

    Ihanaa, että tarjoat ranskalaisia laatumeikkejä. Oikein houkuttelevaa.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti korkealaatuinen meikkisarja. salli.moilanen35@gmail.com

      Poista