perjantai 16. helmikuuta 2024

Tänään on Pimeän kaupan tapahtuma!

Tänään on Hämeenlinnan perinteinen Pimeän kaupan ilta ja koska asiakkaani tekevät mieluummin kauppaa päiväsaikaan hoitolassani, tapahtuma on kello 10.00-17.00, mutta verkkokaupassa tietenkin koko viikonlopun koodilla PK24.


Pimeän kaupan ALE -20% verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK24


Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi tuotepaketin, jossa on Dermalogican pikkukoot Glycolic Cleanser -puhdistusgeelistä, BioLumin-C Gel Moisturizer -kosteusvoiteesta ja Smart Response Serum -älyseerumista. Pakkauksen arvo on 37€. 

Ellet pääse paikalle tänään perjantaina, mutta haluat hakea tuotteet hoitolasta, laita viestiä, mitä tuotteita haluat ostaa ja milloin pääset ne noutamaan. 

Alennus ei koske Dermalogican kolmea uutuustuotetta Pro-Collagen Banking SerumiaStabilizing Repair Creamia ja Liquid Peelfoliantiaeikä uusia Yumi Make-up -meikkejä. 


Valmistaudu kevätaurinkoon!

Talvea on vielä jäljellä, mutta kevätaurinko jo hivelee sielua ja on ihania kirkkaita päiviä. Nämä aurinkoiset talvipäivät ovat juuri se hetki, kun pigmenttiläiskät lähtevät alkuun ja juhannuksena iho on jo aika kirjava. Siksi pigmenttiläiskät pitää torjua jo nyt, eikä pelkkä aurinkosuojaus riitä, vaan pitää olla tehoaineita, jotka estävät melanosyyttisolujen kasautumisen.
Yksinkertaisin ja helpoin tuoteyhdistelmä on iS Clinicalin Pure Radiance Collection (310€-20%), jossa on kaikki neljä tuotetta, joita tarvitaan torjumaan pigmenttiläiskät. Eikä tuo pakkaus oli yksistään pigmenttiläiskille tehohoito, vaan harmaa, paksu ja rasvainen ikääntynyt iho saa tuotteista kirkastusta ja raikkautta. Pure Radiance Collection sisältää Cleansing Complexin (58€-20%), joka on hoitolani suosituin puhdistustuote. Sitten pakkauksessa on Brightening Serum (15ml 99€-20% ja 30ml 166€-20%) ja Brightening Complex (181€-20%) hoitovoide, jota voi käyttää yöksi, koska pakkauksessa on päiväksi Eclipse SK50 (60€-20%). Pakkaus riittää pari kuukautta ja tuo Eclipse SK50 ainakin neljä kuukautta. Tämä tuotekokoelma on jo edullinen ilman tuota Pimeän kaupan alennustakin, joten nyt kannattaa panostaa ihon hoitoon, eikä harmitella kesällä, miten kirjava iho on. 
Talven harmautta voi poistaa myös Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serumilla (98€-20%), joka on kontrolloitu retinolivalmiste ja sen pitoisuus pysyy iholla tasaisena koko ajan. Tämä vähentää retinolin aiheuttamaa liian nopeaa ja tehokasta hilseilyvaikutusta. 
Retinoli on tehokkain raaka-aine silottamaan ihoa ja Dynamic Skin Retinol Serum tasoittaa silmin nähden juonteita, poistaa harmautta ja kirjavuutta sekä tekee ihosta nuorekkaan hehkeän. Retinolituotteiden kanssa pitää vain olla malttia ja aloittaa rauhallisesti niihin totuttelu. Dynamic Skin Retinol Serumia kannattaa aluksi käyttää noin joka kolmas päivä ja 2-3 viikon kuluttua siirtyä jokailtaiseen käyttöön. Retinolituotteita käytettäessä aurinkosuojavoide pitää ehdottomasti olla päiväkäytössä.


Aurinkosuojaa tarvitaan jo nyt

Tähtitarjouksenakin on Dermalogican päivävoide Dynamic Skin Recovery SK50 NYT 50ml 69€ (84€) ja 100ml 108€ (138€), joka on samalla viidenkympin suojalla oleva aurinkovoide. Sitä kannattaa käyttää joka aamu satoi tai paistoi, niin iho pysyy suojassa säteilyltä.
Toinen suosikkituote on iS Clinicalin Eclipse SK50 (60€-20%), tämä iS Clinicalin päivävoide on 100g, joten se on todella edullinen hoitotuote. Siitä on olemassa myös värillinen vaihtoehto, joka hiukan tasoittaa ihon sävyä. En osaa sanoa kumpi niistä on suositumpi, värillinen vai väritön, koska niitä myydään mielestäni saman verran.
Värillisiä aurinkosuojavoiteita iS Clinicalilta löytyy enemmänkin. Extreme Protect SK40 (101€-20%) on saatavilla kahdessa sävyssä ja värittömänä. Sävyt ovat Beige, joka sopii näin talvella lähes kaikille ja Bronze, joka tuo kesällä päivettyneen sävyn iholle. Extreme Protect SK40 on hyvin hoitava ja kosteuttava päivävoide ja sitä kehuttiin viime kesänä kovasti.





Huom. Tähtitarjoukset ma 19.2. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti