tiistai 20. helmikuuta 2024

Tähtitarjoukset 4.3.-24 asti


Nämä ihanat Tähtitarjoukset ovat voimassa 4.3.-24 asti.


Kirkas ja kuulas iho

Hämmästyttävää kuinka nopeasti alkuvuosi on kulunut ja olemme kohta maaliskuussa. Nyt pitäisi pysähtyä nauttimaan päivien pidentymisestä ja kevään merkkien ilmestymisestä. Aika kuluu niin vauhdikkaasti, ettei tahdo perässä pysyä ja kohta olemme jo juhannuksessa.
Kevätaurinko paljastaa armottomasti kaikki ihon virheet ja epätasaisuudet ja paras kotikonsti ihoa kirkastamaan on säännöllinen kuorinta. Dermalogican Daily Microfoliant on kaikkien aikojen suosituin kuorintatuote ympäri maailmaa. Se perustuu riisientsyymin kuollutta solukkoa sulattavaan vaikutukseen, eikä se vie iholta pois sen omaa hydrolipidistä kalvoa. 
Daily Microfoliant on nopea, koska sillä vain pestään kasvot, eikä muuta vaikutusaikaa ole. Tätä kuorintaa voi käyttää kaikki ihotyypit ja se ei rasita herkintäkään ihoa. Näiden etujen lisäksi Daily Microfoliant on edullinen, koska tästä isosta purkista saa noin 70-100 kuorintakertaa. Riippuen siitä, miten raskaalla kädellä sitä ottaa kämmenelle. Ohjeistus on, että puoli teelusikallista kerrallaan riittää ja kaikki muu on jo tuhlausta. 
Mikään hoitotuote ei imeydy ilman kuorintaa ja siksi jokainen tarvitsee kotihoitoon kuorintatuotteen. Suosittelen Daily Microfoliantia aivan kaikille, koska jokainen iho kirkastuu tämän kuorinnan käytöstä.


Kosteusvoide

Youngbloodin Hydra Luxe Water Crèmea kuvaa parhaiten yksi sana ja se on nimenomaan kosteusvoide. Hydra Luxe Water Crème sopii kaikille ja kaikissa tilanteissa. Se on yövoide, päivävoide ja meikinalusvoide yhtäaikaa. Hydra Luxe Water Creme on geelimäisen ohut ja se levittyy iholle notkeasti. Tätä kosteusvoidetta suosittelen myös rasvaiselle iholle, joka kaipaa kosteutusta näin kovan talven jälkeen.
Hydra Luxe Water Crème sisältää aloe veraa ja allantoiinia, jotka rauhoittavat herkkää ja helposti punoittavaa ihoa. Myös nuori ja kuivaihoinen voi käyttää Hydra Luxe Water Crèmea, koska se ei ole liian elvyttävä. Vanhenevalle ohuelle iholle tämä voide on ihanteellinen meikinalusvoide, koska sen tehokas kosteutus silottaa kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä. 
Parhaan tehon tästä kosteusvoiteesta saa, kun iho kuoritaan ensin Daily Microfoliantilla. Kuorinnan jälkeen Hydra Luxe Water Crème imeytyy parhaiten ja sen kosteuttava vaikutus hehkeyttää ihoa.



⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.2.-4.3.24.

Tänään 20.2. arvonnan voitti nimimerkki ”shelttipoju”, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti