tiistai 6. helmikuuta 2024

Tähtitarjoukset 19.2. asti

Tähtitarjouksia on nyt useampi, koska haluan muistaa asiakkaitani myös Ystävänpäivää 14.2. ajatellen. 



Ihanat Tähtitarjoukset ja arvonta 19.2.-24 asti!


Tuoksusaippuasienet ovat käytännöllinen Ystävänpäivälahja! 

Tuoksusaippuasienet ovat todella hyviä lahjatuotteita, koska niitä tarvitsevat kaikki. Hintaetu on nyt tuntuva, kun saat kolme kappaletta kolmellakympillä ja normaalisti yksi maksaa 19€. Kesällä Tuoksusaippuasienet ovat kivoja mökkituliaisia ja talvella niitä ostetaan joululahjoiksi tai Ystävänpäiväksi. 
Itse olen ihan yhtä hurahtanut näihin kuoriviin saippuoihin, kuin niiden tullessa myyntiin jo vuosia sitten. Omat suosikkini ovat esimerkiksi sitruksentuoksuiset Sitruunaruoho,  pelkkä Sitruuna tai Greippi&Lime -yhdistelmä. Eniten myydään edelleen Mansikkaa ja uusinta Coconut tuoksua eli kookosta. Myös Vadelma on pitänyt pintansa suosikkituoksuna ja vanha tuttu Piparminttu on myös suosittu.
Tuoksusaippuasienet ovat käteviä, kun muita pesusieniä ei vartalolle tarvita ja pesun yhteydessä tulee kuorinta samalla. Tämä saippuasienen kuoriva vaikutus on tuntuva, mutta myös hellävarainen.
Minulle nämä Tuoksusaippuasienet ovat arjen pieniä iloja. Herään aamulla paremmin, kun kylppärissä tulvii raikas sitruunan tuoksu tai kesästä muistuttava mansikka. Tuoksu ei jää pyörimään iholle päiväksi, vaan se haihtuu nopeasti ja sopii siksi niillekin, jotka eivät yleensä voi käyttää tuoksuja. Koska tuoksut eivät ole parfyymisekoituksia, vaan luonnollisia hedelmän tuoksuja, ne eivät ärsytä muuten tuoksuherkkiä ihmisiä.


Dermalogican Tähtitarjoukset

Kevätaurinko jo pilkistelee ja iho kannattaa suojata auringolta, koska UV-säteily on erityisen voimakasta, kun se heijastuu vielä lumestakin. Dermalocigan Dynamic Skin Recovery SK50 on yksi hoitolani suosikkituotteista, koska siinä yhdistyy kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide sekä tehokas viidenkympin aurinkosuoja. 
Dynamic Skin Recovery SK50 sopii kaikille ihotyypeille ja se toimii myös meikinalusvoiteena. Voiteen normaalikoko 50ml riittää noin 6-10 viikkoa joka-aamuisessa käytössä ja tuplakoko 100ml riittää vähintään kolme kuukautta. Dynamic Skin Recovery SK50 on miellyttävän täyteläinen ja siksi sopiva myös talven vaativiin olosuhteisiin. Se ei kuitenkaan jää kiiltämään ihon pintaan, vaan imeytyy täydellisesti.
Kolmas tarjous koskee Dermalogican kahta uutuustuotetta. Ostaessasi Liquid Peelfoliant -kuorinnan yhtäaikaa Pro-Collagen Banking Serumin kanssa, saat lahjaksi gua sha -rullan, jolla voit tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ja parantaa ihon nestekiertoa. 
Tee ensin joka ilta Liquid Peelfoliant kuorinta ja levitä sen jälkeen puhtaalle iholle Pro-Collagen Banking Serum. Seerumin päälle levitetään hoitovoide, esimerkiksi pakkauksessa mukana oleva Super Rich Repair. Rullaa gua sha -rullalla kasvoja nenästä hiusrajaan päin ja kaulasta alhaalta ylöspäin. Tee rullausta pari minuuttia, niin turvotus kasvoilla vähenee ja iho kiinteytyy. 





⭐️ Muista osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.

Tänään arvonnassa voitti Anna Klemetti, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi21:07

    Tuo sitruunainen tuoksu kuulostaa kyllä ihanalta!
    vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista