torstai 22. helmikuuta 2024

Pimeän kaupan suosikkituotteet

Nyt ehdin jo tarkemmin katsastaa Pimeän kaupan illan verkkokauppatilauksia ja perjantain 16.2. myyntiä hoitolassa. Tuoteostoissa oli selvästi hajontaa enemmän kuin koskaan ennen ja suosikeiksi nousi sellaisia tuotteita, joita en osannut ennustaa. 


Pimeän kaupan yllättäjä oli Dermalogican superuutuus Pro-Collagen Banking Serum. 


Yllätyssuosikit

Kaikista suosituin ostos oli SkinPerfect Primer SK30 (58€) ja tähän on varmaan montakin syytä. SkinPerfect Primerin myynti Suomessa on ylipäätänsä lisääntynyt huomattavasti ja se oli pitkään maahantuojalta loppu. Ymmärtääkseni Suomen maahantuoja yritti saada sitä lisää muiden Euroopan maiden kiintiöistä, mutta ei onnistunut ja sitä saatiin vasta viime viikolla. 
Moni oli ehtinyt sitä jo odottaa ja nyt, kun sitä oli taas saatavilla, useammat ostivat sitä kaksi kappaletta. Toinen syy lisääntyneeseen myyntiin on, että se on yksinkertaisesti huipputuote, joka kaunistaa talvikalpean ihon hetkessä. Samalla se suojaa tuulelta, pakkaselta, auringolta ja kuivalta sisäilmalta. 
Tällä hetkellä SkinPerfect Primeria on siis saatavilla ja tilatut tuotteet lähtevät tällä viikolla. Olen myös tuplannut oman varastoni niin, ettei se loppuisi uudestaan.
Suurin yllätys oli, että seerumeista suosituin oli uusi Pro-Collagen Banking Serum (98€), joka ei edes ollut tarjouksessa. Sehän on ollut myynnissä vasta alkuvuoden, mutta olin ehtinyt kertomaan siitä jo monelle kasvohoitoasiakkaalle. Ilokseni kaikki, jotka olivat kokeilleet sitä näytepussista, kävivät sitä ostamassa. 
Pro-Collagen Banking Serum on ollut tosi paljon esillä somessa ja mediassa sekä Suomessa että ulkomailla, joten tieto sen hyvistä tuloksista on mennyt perille. 


Vanhat tutut suosikit

Vanhatkaan suosikit eivät olleet unohtuneet, vaan kyllä Intensive Moisture Balance (100ml 78€ ja 150ml 108€) oli ehdoton suosikki hoitovoiteissa ja tuo isompi koko oli menekkituote. Täytyy sanoa, että Intensive Moisture Balancea meni kolme kertaa enemmän kuin seuraavaksi suosituinta hoitovoidetta eli Stabilizing Repair Creamia (73€).  
Tosin monella oli jo kotona käytössä Stabilizing Repair Cream ja koska voide on älyttömän riittoisa, he arvelivat pärjäävänsä sillä talven loppuun. 
Se on huolestuttavaa, miten vähäisesti ostettiin aurinkosuojallisia voiteita, vaikka kohta alkaa kevätaurinko hehkua. Jotkut lähtivät myös matkoille hiihtolomaksi ja aurinkosuojaa tarvittaisiin sekä etelänmatkalla että Lapin hiihtoreissulla. 
Olisi odottanut, että iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (93€) puuterimainen aurinkosuoja olisi nyt hiihtokelien aikaan tosi suosittu. Moni urheilija käyttää PerfecTint Powderia, koska sitä helppo levittää kesken liikkumisen. Iho vain taputellaan hiestä kuivaksi ja suditaan uusi kerros aurinkosuojapuuteria.
Puhdistusaineista iS Clinicalin Cleansing Complex (58€) oli ehdoton suosikki, niin kuin osasin arvatakin. Se kuitenkin hämmästytti, että Cleansing Complex Polish (58€) oli ihan Cleansing Complexin kannoilla ja suosituin kuorintatuote. Tuo Cleansing Complex Polish on ihan älyttömän riittoisa ja oma tuubini kesti yli vuoden, vaikka käytin sitä 2-3 kertaa viikossa.




⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.2.-4.3.24.

20.2. arvonnassa voitti nimimerkki ”shelttipoju”, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Itsekin unohdin ostaa Aurinkosuojaa vartalolle, kasvoille löytyy useampikin vielä. Ostin kaulavoidetta ja silmänympärysvoidetta. Laskin, että hyviä tähtitarjouksia tulee aina, että sieltä voi jemmata sitten seerumia ja voiteita, kun vanhat loppuu.

    VastaaPoista
  2. Paula09:15

    Itsekään en olisi ehkä tajunnut ilman Inkerin muistutusta tilata aurinkosuojaa. Nyt tilasin is clinicalin eclipse spf 50. Ja testiin myös uutta yumi tinted seerumia.
    Kiitos taas runsaista kaupanpäällisistä!
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista