tiistai 21. toukokuuta 2024

Annan mielelläni ihonhoitoneuvoja

Eräs sukulaismies on kerran sanonut äidilleni, että jos Inkeriltä kysyy jotain hänen työstään, juttua riittää lopuksi päivää. Toivon, että olen vuosien varrella oppinut hillitsemään itseäni, enkä anna ihonhoito-ohjeita väärässä kohtaa.😁




Nautin, kun saan neuvoa asiakkaita

Minulle on suuri ilo, kun saan ohjata ja opastaa ihmisiä oikeaan tapaan hoitaa ihoa. Nautin siitä, kun asiakas kyselee ja kertoo omista ihohuolistaan. Vasta viime vuosina olen ymmärtänyt, että jotkut kosmetologit eivät tykkää kyselevistä asiakkaista. Minulle on ollut suuri järkytys, kun olen ymmärtänyt niin olleen myös omassa hoitolassani aikaisemmin. 
Itselleni on ollut aina itsestäänselvyys, että on hyvä asia, kun asiakas kyselee ja haluaa tietää lisää ihonhoidosta. Tein suuren virheen, kun en työnantajana ollessani ohjannut työntekijöitäni suhtautumaan kyselyihin positiivisesti. Vasta jälkikäteen minulle on selvinnyt, että monet kosmetologit pelkäävät kyseleviä asiakkaita, koska he pelkäävät, etteivät osaa vastata kysymyksiin. 
Eihän kukaan pysty kaikkiin kysymyksiin vastaamaan, vaan aina voi sanoa, että nyt en tiedä, mutta selvitän asian. Ei kukaan oleta kosmetologin olevan kaikkitietävä ja aina itsekin oppii uutta.


Asiakkaat ovat entistä valveutuneempia

Ulkonäkö ja hyvinvointi on entistä suuremman kiinnostuksen aihe ja netti on täynnä ohjeita ja myös myyntipuheita. Netistä löytää paljon hyvää ja tarpeellista tietoa, mutta paljon myös ihan hömppää. Nuoret uskovat näihin nettivaikuttajien juttuihin, mitkä eivät aina osu kohdalleen. 
Minulla on iso asiakasryhmä 15-25-vuotiaita, joista suurin osa on poikia ja heistä moni on hyvin kiinnostunut ihonhoidosta. Ilmeisesti netissä markkinoidaan erilaisia ihoöljyjä, jotka äärimmäisen harvoin sopivat nuorelle. Ainoastaan atooppisen ihon omaavat nuoret voivat käyttää öljymäisiä tuotteita ja muille niistä tulee lähinnä ongelmia.
Suurimmalla osalla alle 25-vuotiaista on ihon talineritys normaali tai liiallinen ja heille öljymäiset tuotteet eivät sovi ollenkaan. Mainoksissa saatetaan hehkuttaa jotain hyvää tekevää tyrniöljyä, joka voi olla ihan ok kuivaihoiselle viisikymppiselle, mutta parikymppinen ei siitä saa kuin finnejä. 
Ihonhoidossa on niin monta asiaa, mitkä pitää ottaa huomioon ja siksi me SKY-kosmetologit olemme olemassa, että neuvomme asiakasta. Oikeilla ohjeilla saa ostettua heti itselle sopivan tuotteen, eikä tarvitse kokeilla kymmeniä ennen kuin oikea osuu kohdalle.





Tähtitarjoukset 27.5. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti