torstai 23. toukokuuta 2024

Kevyet kesävoiteet

Kesän helleaikaan yleensä jokainen haluaa kevyempiä hoitovoiteita, jotka eivät hikoilun myötä valu tai kiillä. Muutenkin iho helposti rasvoittuu hikoilun takia ja siksikin tarvitaan tuotteita, jotka ovat hyvin imeytyviä.


Calm Water Gel on kevyt geelivoide, joka kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa sekä herkkää ihoa.


Vesi vanhin voitehista

Vanha sananlasku on, että ”vesi vanhin voitehista”, mutta ihan pelkällä vedellä iho ei pärjää. Myös kesällä iho tarvitsee kosteutta ja muita tehokkaita vaikutusaineita. Uv-säteily on kaikista suurin tekijä ihon rypistymisessä, joten kesällä tarvitaan vanhenemista hidastavia tuotteita erityisen paljon.
Helle ei ole ainoa hikoilun aiheuttaja, vaan vaihdevuosi-iän hormonimuutokset tuovat kuumia aaltoja ja muuttavat koko elimistön lämmönsäätelyn. Hormonaalinen hikoilu on todella tukalaa kesällä, jos muutenkin on kuuma ja varsinkin öisin kuumat aallot ovat pahimmillaan. 
Dermalogican Calm Water Gel (53€) on tuote, jota nimitän vesivoiteeksi. Se on ohutta geeliä, kun sitä ottaa tuubista, mutta muuttuu levitettäessä ihan vesimäisen raikkaaksi kosteuttajaksi. Calm Water Gel on hyvä tuote ihan kaikille ihotyypeille näin kesällä, mutta erityisesti se sopii couperosa-iholle ja acne rosaceaan eli ruusufinniin. Sen vaikutusaineet rauhoittavat punoitusta ja siksikin se on hyvä tuote punakalle ruusufinni-iholle. Calm Water Gel sopii yö- ja päivävoiteeksi ja myös meikin alla se toimii hyvin. 
Toinen geelimäinen voide on Dermalogican Sound Sleep Cocoon (88€) yövoide, joka myös sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on vaikutusaineena laventelia, jonka tuoksu vaikuttaa keskushermoston stressihormonin eritystä vähentävästi. Sen tuoksu onkin taivaallinen ja koska kyse ei ole hajusteesta, vaan vaikuttavasta raaka-aineesta, se sopii tuoksuallergikoillekin. 

Rasvoittuva iho kaipaa geelimäisiä tuotteita

Nuorten iholle Dermalogicalla on Clear Start -tuotelinjajonka tuotteet sopivat 10-25-vuotiaille. Tässä tuotelinjassa on geelimäinen hoitovoide Cooling Aqua Jelly (25€), joka käy yöksi ja päiväksi. Se imeytyy nopeasti ja pitää ihon mattapintaisena. Tytöillä se on hyvä tuote myös meikin alle. 
Tehokas seerumi aikuisen ihon rasvoittumista hillitsemään on Dermalogican Age Bright Clearing Serum (75€), jota voi käyttää aamulla ja illalla kosteusvoiteen alla. Herkällä rasvaisella iholla hyvä yhdistelmä on laittaa ensiksi Age Bright Clearing Serum seerumi ja sen päälle punoituksia rauhoittava Calm Water Gel. Tällä yhdistelmällä hoituu finnit ja mustapäät, mutta myös punoitus ja pintakuivuus.
Kesän tehokiinteyttäjä on Dermalogican Pro-Collagen Banking Serum (98€) kollageeniseerumi, mikä on melkeimpä nestemäisen ohut tuote. Tämä kollageeniseerumi vaikuttaa myös ihon pintakerrokseen täyttämällä pieniä ryppyjä ja kurttuja. Huomaan itse, että aamuisin, kun olen käyttänyt Pro-Collagen Banking Serumin voiteen alla, iho tuntuu pyöreämmältä ja sileämmältä meikkiä levittäessäni. Tuo ryppyjä täyttävä vaikutus tuntuu selvästi ihon pinnan sileytenä ja iho näyttää myös vähemmän kurtistuneelta.




Tähtitarjoukset 27.5. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti