maanantai 27. toukokuuta 2024

Ulkonäkö on osa hyvää asiakaspalvelua

Yritän ilahduttaa asiakkaitani kaikin mahdollisin tavoin, jotta heistä olisi kiva ja mieleistä tulla hoitolaani. Panostan myös omaan ulkonäkööni sen mitä voin ja hankin uusia työvaatteita nykyisin tavallista useammin.




Työvaatteet ovat osa asiakaspalvelua

Nykyisin tilaan uusia työvaatteita useammin kuin ennen, koska enää niitä ei tarvitse kustantaa muille kuin itselleni. Työntekijöiden kanssa työvaatteet olivat yksi kuluerä, mitä piti harkita tarkasti. Tarvitsen hyvin vähän uusia vaatteita muulloin, koska muita kuin työvaatteita ei juurikaan kulu kuin työmatkoilla. 
Selailen usein työvaatefirmojen verkkokauppoja ja outlet-osastosta tekee parilla kympillä hyviä ostoksia. Uusien työvaatteiden kohdalla minulla on jo ihme Murphyn laki, että aina sotken ne heti ensimmäisenä työpäivänä. Tämä on ihan kummallista ja se on tapahtunut kymmeniä vuosia. 
En ole koskaan sotkenut kestoväriä hoitotuolin pyyhkeisiin tai asiakkaan vaatteisiin, mutta jos minulla on uusi työvaate, niin siinä takuulla on illalla kestoväritahra. Kestoväri ei lähde millään pois ja jos sitä on paljon ja keskellä rintamusta, ei auta kuin pistää vaate kokonaan pois käytöstä.
Minusta on hyvin tärkeää, että työvaatteet ovat siistit ja puhtaat ja niistä näkee, että ne ovat työvaatteita. Olen joskus ihmetellyt hierojien ja kampaajien työvaatteita, kun ne eivät mielestäni sovi asiakaspalveluun. Ihmettelen, jos kampaajalla on pitkähihainen vaate, jonka hihat ovat märkänä puoliväliin kättä. Onneksi oma kampaajani on aina kauniissa työvaatteissa.


Silmänilo virkistää

Hoitolassani on paljon koriste-esineitä ja tämä kuuluu minun persoonaani. Rakastan kaikkea kaunista ja haluan ilahduttaa sillä myös asiakkaitani. Pidän aina esillä tuoreita leikkokukkia, vaikka ne lisäävät hiukan työtä. Työntekijäni eivät koskaan tätä ymmärtäneet ja jos olin lomalla, kukat saivat rauhassa mädäntyä maljakoihinsa. 
Leikkokukkia on kiva siksikin pitää hoitolassa, että en voi niitä juurikaan ostaa kotiini kissojen takia. Ei meidän vanhat viisaat Jösse ja Valtsu ole kiinnostuneita kukista tai koriste-esineistä, mutta pikkupojat Vinski, Vote ja Allu sitäkin enemmän. 
Pikkupojat takuulla kaatavat kukkamaljakot ja vedet on pitkin lattiaa ja kukat leikeissä mukana. Tästäkin syystä en pidä koristeita kovin paljoa kotona. Leikkokukkia en koskaan pidä hoitohuoneessa, etteivät ne ärsytä allergikkoja, vaan ne ovat pelkästään odotustiloissa. Käytän myös paljon tekokukkia, koska esimerkiksi lasitetulla parvekkeellani ei elävät kukat pärjää. Yritän myös vaihdella parvekkeen koristuksia vähintään vuodenaikojen mukaan, jotta ohikulkijoillekin olisi iloa.


HUOM. Tähtitarjousten viimeinen päivä tänään ma 27.5.


⭐️ Muista arvonta! Osallistu seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti