torstai 30. toukokuuta 2024

Aurinkoale 31.5.–2.6.

Kaikki aurinkosuojalliset tuotteet -15-20% verkkokaupassa koko viikonlopun 31.5.–2.6. ja hoitolassa pe klo 10-12.


Kaikki aurinkosuojalliset tuotteet -15-20%


Päätin, että nyt on sopiva kohta laittaa kaikki uv-suojalliset tuotteet alennettuun hintaan. Tämä on minun tapani auttaa asiakkaiden ihon terveyttä. 

Tehdessäsi yli 100€ ostoksen saat lahjaksi kätevän matkapakkauksen, jossa on pikkukoot Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse -alkupuhdistusta, Skin Resurfacing Cleanser -puhdistusmaitoa, Antioxidant Hydramist -hoitosuihketta sekä Smart Response Serum -älyseerumia. Pakkauksen arvo on 49€ ja tuo 100€ ostos koskee kaikkia tuotteita, eikä pelkästään uv-suojallisia.

Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa koko viikonlopun ja perjantaina 31.5. olen aamupäivän klo 10.00-12.00 vapaana palvelemassa ostoksilla kävijöitä. Ellet pääse silloin, niin voit laittaa viestiä, mitä tuotteita haluat ja milloin ehdit ne noutamaan, niin varaan ne sinulle. 

Hoitolan osoite: Kauneushoitola Inkeri Valtonen, Raatihuoneenkatu 33 A 4, 13100 Hämeenlinna
Tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi


Nyt kannattaa panostaa koko perheen ihon terveyteen

Aurinko on suurin syy ihosyöpiin. Kaikki eivät onneksi sairastu siihen, mutta kaikkien ihoa uv-säteily vanhentaa, ohentaa ja rypistyttää. Amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat maailman parhaita ja luotettavimpia, koska USA:n lakien mukaan aurinkosuojallinen tuote katsotaan lääkeaineeksi ja ne tutkitaan yhtä tarkasti kuin lääkkeet. Amerikkalaisten tuotteiden aurinkosuoja pitää pysyä muuttumattomana iholla useita tunteja. Eurooppalaisissa tuotteissa suojakerroin voi puoliintua jo alle tunnissa. 
Huomioikaa myös, ettei Dermalogican, iS Clinicalin ja Dermatuden aurinkotuotteissa ole hajusteita tai mineraalirasvoja. Mineraalirasvat ovat hankalia raaka-aineita varsinkin aurinkovoiteissa, koska ne tukkivat ihoa ja lisäävät näppyjen ja finnien syntymistä. Mineraalirasvat ovat vaikutusaineissa usein nimillä liquid parafin tai mineral oil ja näitä aineita kannattaa välttää kaikissa tuotteissa. 


Kaikki tarvitsevat aurinkosuojaa!

Vielä nykyäänkin on valitettavan paljon ihmisiä, jotka mainostavat sitä, ettei heidän iho koskaan pala. Ei ihon tarvitse palaakaan, vaan vähäinenkin säteilymäärä vahingoittaa ihosoluja. Aina, kun iho ruskettuu, se on jo vaurioitunut. Rusketus on ihon tapa kertoa, että ihosolukko on vaurioitunut ja iho on joutunut muodostamaan omaa suojapintaa eli rusketusta. 
Nykyisin säätiedotuksissa on myös säteilytiedote ja se on syytä ottaa vakavasti. Säteilytiedote kertoo sen, milloin olisi parasta pysyä kokonaan pois auringosta. Keskipäivällä jo varttikin suorassa auringossa vahingoittaa ihosolukkoa merkittävästi. 
Tärkeää on muistaa kolme tekijää aurinkoisena vuodenaikana eli vaate, varjo ja siesta! Ensisijaisesti ihoa kannattaa suojata vaatteilla, aina pitää pysyä varjon puolella ja keskipäivän porotuksessa vietetään siestaa sisätiloissa. Näiden asioiden lisäksi iho suojataan aurinkovoiteella.
Aurinkosuojakerroin pitää olla vähintään SK30 ja USA:ssa ei saa edes myydä alle kolmenkympin suojakertoimellista tuotetta. Pienempi suojakerroin ei ole riittävä ja se antaa virheellisen mielikuvan suojautumisesta. 




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi10:10

    Onpa hieno tarjous. Vaate, varjo, siesta ja ihon tarkka suojaus niiltä osin kuin se on paljaana.
    Lähistölläni tiedän naisia, joilta on pariltakin leikattu ja hoidettu aika rankasti ihosyöpä kasvoista. Kuitenkin yleinen eetos lähipiireissä tuntuu olevan, että "ei mitään merkitystä" - siis kun tulee puhe ihon suojaamisesta auringolta.
    Itse en halua minkäänlaisia hoitorumbia ja teen kaiken mitä itse itse voi tehdä niiden välttämiseksi. Lisäksi katson mielelläni sileätä dekolteeta.

    Leena

    VastaaPoista