perjantai 31. toukokuuta 2024

Hanki nyt kesän aurinkosuojatuotteet!

Nyt kannattaa ostaa koko perheelle aurinkosuojat, koska kaikki uv-suojalliset tuotteet ovat ALE-hinnoin tämän viikonlopun su 2.6. klo 24.00 asti. Hoitolassa palvelen ostoksilla kävijöitä tänään perjantaina klo 10.00-12.00.


Kaikki aurinkosuojalliset tuotteet -15-20%


Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi Dermalogican tuotepakkauksen (arvo 49€), missä on pikkukoot seuraavista tuotteista: Micellar Prebiotic PreCleanse alkupuhdistusaine, Resurfacing Cleanser kevyesti kuoriva puhdistusmaito, Antioxidant Hydramist hoitosuihke ja Smart Response Serum älyseerumi.

Vinkki: pidä lahjapakkauksen Antioxidant Hydramistia jääkaapissa, niin kylmä suihke on ihana virkistäjä näin helteellä. Älä heitä pois tyhjentynyttä pikkukokoa, vaan täytä se uudestaan isommasta hoitosuihkeesta. Tuo pikkukoko on kätevä pitää mukana vaikka lentokoneessa.


Näitä tuotteita voi käyttää koko perhe

Aurinkoalesta kannattaa nyt ostaa aurinkosuojatuotteet koko perhettä varten ja tässä muutama esimerkki, joista miehetkin pitävät. Monilla on sellainen käsitys, että aurinkosuojatuotteet ovat paksuja tahnoja, jotka haisevat pahalle ja tukkivat ihon. Tällaisia aurinkosuojatuotteet olivatkin vielä 80-luvulla, mutta nykyisin ne ovat kevyitä ja hyvin imeytyviä. 
Amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat maailman parhaita heidän tiukan kosmetiikkalakiensa vuoksi ja ne ovat ylivertaisia eurooppalaisiin tuotteisiin verrattuna. SKY-kosmetologi on se ammattilainen, joka osaa parhaiten valita oikean aurinkosuojatuotteen ja sitä ammattitaitoa kannattaa hyödyntää. 
Dermalogican Protection Sport SK50 (156ml) NYT 32€ (40€) on tavallaan aurinkosuojien ”perusvoide”. Se käy kaikille ja myös yli puolivuotiaille vauvoille. Protection Sport SK50 sopii koko vartalolle sekä kasvoille ja se on erittäin ohut ja nopeasti imeytyvä voide. Siinä ei ole mitään hoitavia vaikutusaineita, mutta sen voidepohja on kosteuttava ja sitä voivat sekaihoiset käyttää yksinäänkin päivävoiteena. Kuivaihoisten olisi hyvä laittaa joku seerumi Protection Sport -voiteen alle.
iS Clinicalin LIProtect SK35 NYT 23€ (28€) aurinkosuojallinen huulivoide on erittäin tärkeä tuote ihon terveyden kannalta. Tilastojen mukaan huulten alueen ihosyöpä on lisääntymään päin ja nyt pitää aktivoitua huulten suojauksessa.


Suojaa ja kaunistaa

Näissä aurinkosuojallisissa tuotteissa on useampi, joka on hyvä suojatuote, mutta samalla kaunistava ja ihon väriä tasoittava. Ehdoton suosikkituote on Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 NYT 46€ (58€) meikinpohjustus. Moni käyttää SkinPerfect Primeria meikkivoiteen sijaan ja siitä saakin kauniin luonnollisen pinnan iholle. 
Toinen hiukan vastaava tuote on Dermalogican Porescreen SK40 NYT 49€ (62€) päivävoide rasvoittuvalle iholle. Porescreen tuli vasta viime vuonna loppukesästä myyntiin ja kaikki, ketkä ovat ehtineet sitä käyttämään, ovat sitä kilvan kehuneet.
Porescreen SK40 antaa vain häivähdyksen väriä ja kuitenkin se siistii ihon pinnan sileäksi ja tasaiseksi. Se on hyvä päivävoide sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, koska se supistaa huokosia ja vähentää kiiltelyä.
iS Clinicalin suosituin aurinkosuojallinen voide on Eclipse SK50 NYT 51€ (60€) sävy beige, joka antaa ihan kevyesti väriä ja ennen kaikkea tasoittaa ihon omaa väriä. Eclipse SK50 on ohut kosteusvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. 





⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Porescreen on minulla käytössä nyt keväästä saakka ja on hyvin toiminut rasvoittuvalla ihollani täällä Espanjan auringossa. Muutoinkin siirryttyäni Dermalogica sarjan tuotteisiin ihoni on voinut paremmin. Luonnonkosmetiikan sarjoja käytin pitkään, mutta kosmetologin suosituksesta kokeilin muutamaa tuotetta dermalogica sarjalta ja nämä vain toimivat iholleni paremmin.

    VastaaPoista