tiistai 14. toukokuuta 2024

Tähtitarjoukset 27.5. asti



Meikinpohjustusvoide eli primer kaunistaa ihon

SkinPerfect Primer SK30 on Dermalogican suosituimpia tuotteita ja se kaunistaa kaikkia ihotyyppejä. SkinPerfect Primer on meikinpohjustusaine, mutta sitä voi käyttää myös meikkivoiteen sijaan ja niin suurin osa tekeekin. 
Tässä tuotteessa on monta hyötyä yhdessä tuubissa:
  • se tasoittaa ihon väriä ja poistaa kalpeutta
  • siinä on raaka-aineena ohutta helmiäisjauhetta, joka taittaa valoa niin, että ihon pinta näyttää sileämmältä ja kuulaammalta
  • tämä meikinpohjustusvoide tasoittaa ihoa niin, että seuraavaksi käytettävä meikkivoide levittyy tasaisesti
  • suojaa ihoa auringolta, mutta myös tuulelta, katupölyltä ja siitepölyiltä
  • laitetaan kosteusvoiteen päälle, mutta se on myös itsessään on hoitava ja kosteuttava
  • iho ei näytä meikatulta, eikä primerista jää mitään rajoja, vaan luonnollinen sileä pinta
Nyt tätä primeria kannattaa ostaa vähintään kaksi, koska se on niin edullinen!


Misellivesi on helppo puhdistusaine

Misellivesi on erinomainen keksintö puhdistaa iho tehokkaasti ilman juoksevaa vettä. Halusin Youngbloodin Micellar Waterin tarjoukseen juuri sen takia, että kesällä sille on enemmän käyttöä. Erilaisilla festareilla, mökillä tai muissa paikoissa ei välttämättä ole kätevästi vettä käytettävissä ja silloin misellivesi pelastaa tilanteen.
Misellivettä laitetaan vanulappuun ja sillä pyyhitään iho puhtaaksi. Vanulappua vaihdetaan niin moneen kertaan, ettei siihen tule enää yhtään likaa tai meikkiä. Youngbloodin Micellar Water on erittäin laadukas, eikä se kuivata ihoa. Sen sisältämät misellihiukkaset imevät itseensä ihosta kaiken lian ja meikin, joten iho puhdistuu ihan ilman vettä. Samalla Micellar Waterin koilloidinen hopea desinfioi ihoa ja vahvistaa ihon omaa luonnollista bakteerikantaa. Tämä on tärkeä ominaisuus kesällä, kun iho hikoilee ja tuottaa enemmän rasvaa. Antiseptinen vaikutus ennaltaehkäisee finnien ja näppyjen syntyä.
Samalla Micellar Water myös rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, koska se sisältää myös monipuolisesti hyvää tekevää aloe veraa. 
Tätä misellivettä voi käyttää myös perinteisen kasvoveden tapaan eli pyyhkiä iho miselliveteen kostutetulla vanulla tavallisen puhdistuksen jälkeen. Varsinkin rasvaiselle iholle ja vahvan meikkivoiteen käyttäjälle tämä on hyvä tapa parantaa ihon puhdistuksen tehoa.




⭐️ Muista osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti