maanantai 20. toukokuuta 2024

Hikoilu lisää ihon rasvoittumista

Ihana, kun vihdoinkin on koittanut kesä ja helleaika ja heti minä alan ohjeistamaan, mitä negatiivista helteessä hikoilu iholle aiheuttaa.😄 Rasvaiselle iholle kannattaa tehdä kunnollinen puhdistava kasvohoito, niin hikoiluongelmat eivät heti iske.


Dermalogican Retinol Clearing Oil hoitaa samaan aikaan näppyjä ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.


Hikoilu lisää talin eritystä

Hikirauhanen ja talirauhanen ovat samassa ihohuokosessa ja samalla, kun hikirauhanen alkaa erittää hikeä, se alkaa liikkuttamaan myös talirauhasta ja siksi talin erityskin lisääntyy. Helle nostaa ihon lämpötilaa ja ihon pinnassa oleva ihotali alkaa kiiltelemään ja iho näyttääkin rasvaisemmalta. 
Jos ihon pintaa ei ole kuorittu säännöllisesti, siinä on hilseilykerros, mikä tukkii ihohuokosten suita. Lisääntynyt hiki- ja taliseos ei pääse normaalisti valumaan ihon pintaan, mistä sen voi pestä pois, vaan se jää tukkeutuneeseen huokoseen. Näin syntyy tukkeumia, mustapäitä ja finnejä.
Dermalogicalla on kaksikin tehotuotetta estämään tätä tukkeutumista eli Age Bright Clearing Serum (75€), joka sopii kaikenikäisille, myös ihan parikymppisille, ja vanhenevalle iholle tarkoitettu silottava Retinol Clearing Oil (88€)
Tämä vanhenevan ihon elvyttävä Retinol Clearing Oil sisältää retinolia, joka silottaa ihoa ja vähentää pintajuonteita. Se on myös erinomainen tuote vanhoihin aknearpiin, koska se tasoittaa ja pehmentää kovaa arpikerrosta. Retinol Clearing Oil pehmentää ihan hämmästyttävän hyvin kuusikymppisenkin teini-iässä syntyneitä arpia.


Kuorinta vähentää tukkeumia ja mustapäitä

Kuorinta on erittäin tärkeä kotihoito helleaikana, koska hyvin kuoritulle iholle ei tukkeutumia pääse syntymään. Dermalogican uutuus Liquid Peelfoliant (68€) on helppo ja nopea kuorinta, joka tekee siistin ja sileän ihon pinnan. 
Liquid Peelfoliant on ohut neste, joka levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa kolme minuuttia. Muutama asiakas kertoo pesevänsä hampaat tuon vaikutusajan aikana. Joka tapauksessa kolme ninuuttia ei ole paljon uhrattu ihonhoitoon. 
Myös iS Clinicalin Active Peel System (109€) on tehokas silottaja, mutta sekin estää huokosten tukkiintumisen. Ensin levitään hoitolappu ykkösen aine iholle ja annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja sen päälle kakkoslapun tiiviste. Ihosta tulee parissa minuutissa sileä, pehmeä ja raikkaan värinen. Edelleen kuorinta-aineita käytetään ihan liian vähän, siksi tulenkin kirjoittamaan niistä entistä enemmän.



Tähtitarjoukset 27.5. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti