sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Hoitosuihkeet ovat helppo lisäys kotihoitoon

Menneisyydessä käytettiin kasvovesiä tehostamaan puhdistusta, mutta nykyään hoitosuihkeet korvaavat kasvovedet. Enää ei tarvita voimakasta kasvovettä poistamaan puhdistusmaidon rippeitä, koska puhdistukset ovat täysin vesiliukoisia.


Hoitosuihkeet ovat etenkin kesällä virkistävä ja tehokas lisäys ihonhoitoon.


Hoitosuihkeet nuorelle iholle

Dermalogican nuorten Clear Start -hoitolinjassa on kaksi hoitosuihketta: toinen kasvoille ja toinen vartalolle. Clarifying Body Spray (27€) on tarkoitettu rasvoittuvalle selälle ja dekolteelle, joihin nuorille voi myös tulla finnejä ja mustapäitä. Toki tätä vartalosuihketta voivat käyttää kaikenikäiset ja erityisen hyvä se on miehille, joille tulee helposti karvatupentulehduksia reisiin ja selkään. 
Tämä Clarifying Body Spray neutralisoi tulehdusta aiheuttavia bakteereita ja normalisoi talineritystä. Suihke on erityisen hyvä siksikin, että sen pystyy yksinkin suihkuttamaan selkään. Usein selän hoito on hankalaa, kun itse ei sinne kunnolla ylety.
Kasvoille tarkoitettu Micro-Pore Mist (22€) sumutetaan iholle aina pesun jälkeen ja se vähentää tulehdusten eli finnien syntymistä. Micro-Pore Mist ei kuivata ihoa, vaan neutralisoi tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toimintaa. Samalla se supistaa huokosia ja vähentää talineritystä. Micro-Pore Mistiä voi sumuttaa myös pitkin päivää ja tehostaa näin finnien parantumista. 


Kosteutta kaivataan kesälläkin

Tällä hetkellä hoitosuihkeissa on kaksi suosikkia eli iS Clinicalin Copper Firming Mist (47€) ja Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist (47€). iS Clinicalin Copper Firming Mist on ensisijaisesti kiinteyttävä ja ihoa vahvistava ja se on ikääntyvälle yli nelikymppiselle erinomainen valinta. Tämän mistin käyttö parantaa myös voiteen levittyvyyttä sekä imeytymistä ja näin hoitovoiteita säästyy.
Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist on superkosteuttava ja se sisältää keramideja, jotka täyttävät kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja kurttuja. Varsinkin yli kuusikymppisellä kuivalla iholla saattaa esimerkiksi poskipäillä olla silkkipaperimaisen ohutta ryppyä, joka silottuu tällä hoitosuihkeella. 
Näin kesähelteellä Hyaluronic Ceramide Mistia kannattaa pitää jääkaapissa ja sumutella sitä pitkin päivää kosteuttamaan ihoa. Jääkylmä hoitosuihke virkistää ihanasti ja tekee muutenkin raikkaan tunteen.
Dermalogican Ultra Calming Mist (47€) on tarkoitettu herkälle, helposti punoittavalle iholle ja couperosaa rauhoittamaan. Ultra Calming Mist vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vaikuttaa couperosaa vähentävästi ja punoitus tasoittuu. Myös acnerosaceaan eli ruusufinniin Ultra Calming Mist on hyvä rauhoittaja. 
Jokaisella kannattaa olla käytössä joku hoitosuihke, koska se on edullinen ja helppo tapa tehostaa ihon kotihoitoa.




HUOM. Nämä Tähtitarjoukset enää ma 27.5. asti:


⭐️ Muista arvonta! Osallistu seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti