perjantai 3. toukokuuta 2024

Hyvä hoito auttaa couperosa-ihoon

Olen hoitanut talven aikana couperosa-ihoa useimmilla asiakkailla erittäin hyvin tuloksin. Hämmästyin itsekin, miten säännöllinen kasvohoito ja oikeat kotihoitotuotteet vähentävät couperosaa merkittävästi yli viisikymppisenkin iholla.


iS Clinicalin Pro-Heal Serum on tehokkain kotihoitotuote couperosa-ihoon ja myös ruusufinniin.


Dermatude-kasvohoito vahvistaa ihoa

Dermatude-kasvohoidolla (185€ ja 4 kerran hoitosarja 650€) pystytään hoitamaan tehokkaasti monenlaisia iho-ongelmia, eikä se ole pelkästään ”ryppyhoito”. Voin sanoa, että minulle itsellenikin on ollut yllätys, miten hyvä tulos on tullut voimakkaaseen couperoottiseen punoitukseen. Koskaan ei voi olla varma hoitovasteesta, kun hoidot aloittaa, koska jokainen asiakas reagoi yksilöllisesti. En mielelläni lupaile asiakkaalle mitään loistotuloksia, jottei sitten tule pettymyksiä. Ehkä tästäkin syystä olen saanut tuloksia, mitkä ylittävät odotukset huomattavasti. 
Couperosa-ihoilla, joita olen hoitanut, on ollut selvästi näkyvää sinipunaista verisuoniverkkoa koko poskipäiden alueella. Kuitenkaan ihossa ei ole ollut ruusufinnin merkkejä ja se olisikin vaikeuttanut hoitamista. 
Talven aikana on tehty Dermatude-kasvohoito säännöllisesti 4-6 viikon välein yhteensä 6-8 kertaa ja oikea kotihoito aloitettiin heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Tämä oikea kotihoito on ollut tärkeä tekijä hoidon tuloksissa, koska sillä jatketaan hoitolassa tehtyä kasvohoitoa. 
Tyypillistä on, että asiakkaalla on runsaasti kotihoitotuotteita hankittuna, mutta niiden vaikutus ei ole ollut riittävä tai ne jopa ovat pahentaneet tilannetta. Kotihoito-ohjelman ei tarvitse olla työläs tai viedä paljon aikaa, kunhan tuotteet ovat oikeat. 



Meikki suojaa ihoa

Yksi oleellinen muutos asiakkaiden kotihoidossa on ollut siirtyminen suojaavan meikin käyttöön. Asiakkaani ovat kaikki olleet paljon ulkoilevia ja esimerkiksi kulkeneet työmatkat kävellen säässä kuin säässä. Aikaisemmin heillä on ollut käytössä meikkivoide, joka ei hoida ihoa millään tavalla. 
Arvioin, että melkeinpä tärkein muutos kotihoidossa on ollut meikkituotteet eli Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) meikinpohjustusaine ja sen päällä kevyt kerros Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€) jauhemainen meikkivoide. Tämä yhdistelmä on selvästi suojannut ihoa talven lämmönvaihteluilta, eikä couperosaa ole tullut enää lisää. Näen myös sen, että iho on vahvistunut ja sen takia laajentuneet pintaverisuonet eivät enää näy niin paljon. 
Asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä tähän meikkimuutokseen, koska se on nopea tehdä ja pysyy koko päivän siistinä. Samalla se myös peittää punakkuutta, eikä iho kuitenkaan näytä vahvasti meikatulta. 
Myös ihon puhdistaminen on muuttunut ja iltaisin meikki poistetaan kaksoispuhdistuksella. Ensin käytetään Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse (52€) alkupuhdistus ja sen jälkeen rauhoittava Ultra Calming Cleanser (250ml 43€ ja 500ml 68€). Hoitosuihkeena on ollut myös punoitusta vähentävä ja kosteuttava Ultra Calming Mist (47€). 
Tehokas seerumi on tärkeä kotihoitotuote ihon rauhoittamiseen ja iS Clinicalin Pro-Heal Serum (113€/188€) on verrattavissa ihan lääkkeeseen, koska se on niin tehokas couperosaan vaikuttava hoitotuote. iS Clinicalin vaikutusaineet ovat farmaseuttista tasoa ja siksi niillä saa niin näkyviä tuloksia. On suuri ilo nähdä, miten tyytyväisiä asiakkaat ovat, kun pitkään harmina ollut punakka iho on saatu rauhoittumaan.





⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 30.4.-13.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi13:00

    Kiitos tass vinkeistä! Pitäisikin ottaa kokeiluun tuo Dermalogican suihke😊
    kai75jus@gmail.com

    VastaaPoista