sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Näihin aurinkosuojatuotteisiin kannattaa tutustua

Aivan uudenlaiset kosmetiikkatuotteet aiheuttavat kuluttajissa aina hiukan epäröintiä ja ehkä hämäläiset ovat vielä hitaampia kokeilemaan uutuuksia. Yleensä uutuustuotteet ovat parannettuja versioita edeltäjistä ja niihin jää koukkuun.


Tähtitarjouksena oleva Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 ei ole pelkkä meikinpohjuste, vaan myös aurinkosuoja ja ihoa hoitava tuote.


Aurinkosuoja on halpa henkivakuutus

Aurinkosuojaa pitää jossain muodossa käyttää läpi kesän, koska se vähentää ihon sairastumisriskiä. Amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat maailman parhaita, koska USA:n lakien mukaan ne katsotaan lääkeaineiksi ja niiden suojakerroin on taatusti se mitä luvataan. USA:ssa ihosyöpä on niin suuri kansanterveydellinen ongelma ja kuluerä, että aurinkosuojatuotteet ovat erittäin tärkeitä ja siksi tiukasti valvottuja. Siksi kannattaakin aina turvautua amerikkalaisiin aurinkosuojatuotteisiin. 
Joillakin asiakkailla on ollut se käsitys, ettei aurinkosuojallinen päivävoide ole yhtä luotettava kuin pelkkä aurinkovoide, mutta tämä on virheellinen käsitys. Varsinkin tosiaan näissä amerikkalaisissa hoitotuotteissa suojakerroin on taatusti se, mitä tuubissa luvataan. Huomioikaa myös se, että SKY-kosmetologi on ihonhoidon asiantuntija ja oikea ammattilainen valitsemaan aurinkosuojatuotetta.
Uusin aurinkosuojallinen tuote on Dermalogican Porescreen SK40 (62€), jossa on myös häivähdys väriä eli sitä voisi sanoa kevyesti värilliseksi päivävoiteeksi. Se on myös miehille hyvä päivävoide, koska se ei näytä meikiltä ja kuitenkin se siistii ja tasoittaa ihon pintaa. Rasvoittuvalle iholle Porescreen SK40 on erinomainen, koska se supistaa huokosia ja vähentää ihon kiiltoa. 

Aurinkosuojallinen tuote on myös ihoa kaunistava

Dermalogican supersuosittu SkinPerfect Primer SK30 NYT 47€ (58€) on tämän hetkinen Tähtitarjous, joten siihen kannattaa tarttua. SkinPerfect Primer SK30 on tuote, mihin jää koukkuun, jos sitä on kerran kokeillut. Itse olen käyttänyt sitä päivittäin jo vuosikausia, enkä siitä kyllä luovu. 
Voin myös paljastaa ettei SkinPerfect Primer SK30 tuubia pidä antaa kissoille leikkikaluksi. Pikkupojat Vote ja Allu ovat hyvin kiinnostuneita minun meikkaamisesta ja pöydältä on mukava ottaa meikkikyniä ja suteja leikkikaluiksi. 
Kerran ne ottivat tämän SkinPerfect Primer tuubin suuhunsa ja leikkivät sen kanssa. Annoin niiden leikkiä, kun en ymmärtänyt siitä olevan haittaakaan. Paitsi seuraavalla kerralla, kun puristin tuubia hiukan kovempaa, siinä olikin monia pikkureikiä, joista tursusi voidetta. Poikien neulanterävät hampaat olivat tehneet tehtävänsä. 
SkinPerfect Primer SK30 sisältää helmijauhetta, joka taittaa valoa niin, että iho näyttää sileämmältä ja kuulaammalta ja sitähän ikääntynyt iho tarvitsee. Nimenomaan me vanhemmat naiset tarvitsemme tätä meikinpohjustusainetta, joka tekee ihon pinnasta sileämmän ja tasavärisemmän. Ikääntyessä ihosta tulee kirjava ja helposti myös samean värinen ja siksi tämä SkinPerfect Primer SK30 on mitä parhain tuote myös yli viisikymppisille.



Tähtitarjoukset 27.5. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Anonyymi18:54

    Mielenkiintoisia tuotteita. Täytyypä tutustua.

    VastaaPoista
  2. Skinperfect on hyvä ja juurikin tuntuu silkinpehmeältä käsissä ja näyttää ihollakin hyvältä :) mukana! ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa tehokkailta salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista