tiistai 7. toukokuuta 2024

Helppo kesämeikki

Kesälomalla moni haluaa päästä mahdollisimman helpolla, eikä meikkiinkään haluta käyttää aikaa liikaa. Suosittelen kyllä meikin käyttöä, koska se suojaa ihoa ja iho tulee muutenkin hoidettua paremmin, kun se pitää puhdistaa ja huolehtia yökuntoon.


Helpoin ”kesämeikki” on ammattilaisen tekemä Yumi Lashes ripsien kestotaivutus.


Ripsien kestotaivutus kaunistaa silmät

Ripsien kestotaivutuksesta (98€) on tullut erittäin suosittu tapa kaunistaa silmät ja kuitenkin pääsee helpolla silmämeikin kanssa. Olen aika vähän markkinoinut tätä ripsien kestotaivutusta, koska en pysty kovinkaan paljoa ottamaan uusia asiakkaita. 
Sen voin sanoa, että olen mielestäni huippuhyvä tekemään kestotaivutuksia, jotka vaativat hyvin tarkkaa kättä. Tiedän olevani parhaimmillani tällaisessa millintarkassa työssä ja kokemus on lisännyt kykyä tehdä kaunista jälkeä. Etenkin ripsien kestotaivutuksessa tarvitaan hyvää kädentaitoa ja kehoitankin valitsemaan tarkkaan, kenen luokse menee palvelua hakemaan. 
Käyttämäni Yumi Lashes -menetelmä on suosituin ja he eivät myy tuotteita kuin kosmetologeille ja heidän koulutuksensa käyneille. Tosin asiakkaan on vaikea tietää, millä tuotteilla kosmetologi työtään tekee, koska saatetaan markkinoida Yumi Lashes -menetelmää ja sitten käytetäänkin jotain kiinalaisia halpistuotteita. 
Harmillista, että nykyään joudun varoittelemaan joka kohdassa huiputuksen vaarasta kauneudenhoitoalalla, mutta tähän maailma on mennyt. 
Ripsien kestotaivutus on helppo tapa aikuiselle naiselle korostaa silmiä. Ripsiä ei tarvitse käsittelyn jälkeen varoa kuin vuorokauden verran kastumiselta ja sen jälkeen voi tehdä ihan mitä tahansa. Koska ripsiin ei lisätä mitään ylimääräistä, silmiä voi hieroa, voi käydä saunassa ja tehdä kaikkea sitä mitä normaalistikin. 
Mitään pieleen menemisen vaaraa ei ole, kun tekijä on ammattitaitoinen. Kauniisti kaareutuvat ripset avartavat katsetta ja kohottavat ilmettä, mikä tekee hyvää ikääntyvän naisen ulkonäölle. Työ kuitenkin vaatii sen, että ripsiä pitää olla. Esimerkiksi sytostaattihoitojen aikana tätä ei voi tehdä, koska ripsiä ei voi taivuttaa ellei niitä ole. Mutta hyvin lyhyisiinkin ripsiin voi taivutuksen tehdä ja yleensä ripsistä tulee pidemmän näköiset, kun ne ovat kauniisti kaarella.


Värillinen päivävoide helpottaa meikkiä

Helpoin tapa saada kevyt kesämeikki on käyttää päivävoidetta, joka on valmiiksi värillinen. Suosituin on iS Clinicalin Eclipse SK50 (60€), jota on saatavissa värillisenä ja värittömänä. Tämä beigen sävy on ehdottomasti suositumpi kuin väritön versio. 
Eclipse SK50 on siis yhtäaikaa päivävoide, aurinkosuojavoide ja kevyt värivoide. Olen vasta tänä keväänä havahtunut siihen, että monelle kuluttajalle on aivan uusi asia tämä päivävoiteen ja aurinkosuojavoiteen yhdistelmä. Eclipse SK50 on laadultaan kevyt kosteusvoide, joka käy kaikille ihotyypeille. Huomioikaa myös, että sen pakkaus on 100g eli tuplakoko, joka tekee siitä hyvin edullisen käytössä. 
Myös uudessa Yumi Make-up -linjassa, mikä on kokonaisuudessaan Tähtitarjouksessa -20% on kosteusvoiteen ja värivoiteen yhdistelmä BB Creme NYT 28€ (35€). Tämä värillinen voide on runsaasti pigmenttiä sisältävä ja siksi peittävä, mutta ei mikään paksu tönkkö. BB Creme on miellyttävän ohut levittää iholle, eikä se jätä mitään rajoja ja näyttää muutenkin luonnolliselta. 
Kestosuosikki värillisistä voiteista on Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€), joka on meikinpohjustusaine, mutta suurin osa asiakkaistani käyttää sitä meikkivoiteen asemasta. Sen alle pitää laittaa ensin kosteusvoide. SkinPerfect Primer on ihanan silkkimäinen levitettäessä ja sisältää myös hoitavia ja kosteuttavia vaikutusaineita. 
SkinPerfect Primer sisältää aineosia, jotka saavat ihon näyttämään sileältä ja hehkeältä. Iho ei näytä meikatulta, mutta kuitenkin tasaiselta. SkinPerfect Primer SK30 suojaa auringolta, mutta myös tuulelta, katupölyltä ja siitepölyiltä.




Tähtitarjoukset 13.5. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 30.4.-13.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti