lauantai 11. toukokuuta 2024

Puuterimainen aurinkosuoja on vuosikymmenen paras innovaatio!

Nyt, kun olen itse käyttänyt kaksi kesää iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (93€) aurinkosuojapuuteria, voin sanoa, että se on vuosikymmenen paras keksintö. Samaa mieltä ovat myös asiakkaani, jotka ovat sitä käyttäneet.


iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 on puuterimainen aurinkosuoja, joka auttaa suojaamaan ihoa valoikääntymiseltä, häivyttämään ihohuokosia ja vähentämään ihon rasvaisuutta.


Aurinkosuojapuuteri on helppo levittää

Minulla meni hiukan aikaa ennen kuin ymmärsin tämän uutuustuotteen merkityksen ja nyt olen vakuuttunut, että iS Clinical on edelläkävijä tässäkin tuotteessa. Näköjään sitä on jo kopioitu ja puuterimaisia aurinkosuojatuotteita on kehitteillä.
iS Clinicalin tasolle on vaikea päästä, koska sen raaka-aineet ovat farmaseuttista tasoa ja siksi hyvin tehokkaita. Uv-säteilyn voimistuessa on aina vain tärkeämpää suojata iho kunnolla ja suojaaminen pitää olla helppoa ja nopeaa. 
Vielä nytkin monen kuluttajan käsitys on, että aurinkosuojavoide on paksua tönkköä, joka haisee pahalle ja tukkii huokoset. Tämä on onneksi mennyttä aikaa ja nykyiset voiteet ovat hyvin levittyviä ja kevyitä. Tämä puuterimainen aurinkosuoja ohittaa kyllä kaikki voiteet helppoutensa vuoksi. 
Tuotepakkauksessa on jo valmiina tuuhea sivellin, jolla on helppo tupsauttaa ohut jauhe koko kasvoille ja myös miehet voivat käyttää tuotetta, koska kyse ei ole meikkipuuterista.
Värisävyjä on neljä, joista vaalein on Ivory, jota itse käytän, kevyt rusehtava on Beige ja lämmin vaalea sävy on Cream ja tummin on Bronze. Puuteri on hyvin läpikuultavaa, eikä siitä juurikaan jää väriä ihoon, joten sävyn valinta ei ole vaikeaa. 


Aurinkosuojaa pitää lisätä päivän mittaan

Ihan ehdoton hyvä ominaisuus aurinkosuojapuuterissa on tämä lisäämisen helppous. Aamulla laitettu aurinkosuojavoide menettää suojaominaisuuttaan päivän mittaan varsinkin, jos hikoilee kovasti. Jos aamulla on levittänyt viidenkympin suojalla olevan voiteen se voi iltapäivällä olla kertoimeltaan vain kolmekymmentä. 
Voidetta on ikävä levittää uudestaan hikiselle iholle tai varsinkaan meikin päälle. Tätä puuteria on helppo levittää useampiakin kertoja ja samalla se siistii ihon pinnan. Ensin kannattaa kasvopaperilla taputella ihon pinta kuivaksi ja sitten sivellä puuteria ohut kerros koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. 
Aurinkosuojapuuteri supistaa huokosia ja tekee ihosta siistin ja poistaa hien tuoman kiillon. PerfecTint Powder SK40 on helppo pitää mukana vaikka taskussa, koska se on pienikokoinen.
Muistakaa lisätä myös huulille suojaa päivän mittaan, koska sekin häipyy ainakin syödessä. iS Clinicalin LIProtect SK35 (28€) on myös tärkeä olla mukana kesän aurinkopäivinä.



Tähtitarjoukset 13.5. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 30.4.-13.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi15:57

    Tämä iS Clinicalin siveltimellä tupsauteltava aurinkosuoja on kyllä kätevä käyttää. Aurinko on niin pistävän polttava, että mielelläni kerrostelen eri tuotteita, jotta suoja varmasti riittää melko pitkillä kävely- ja pyörälenkeilläni.

    Leena

    VastaaPoista