tiistai 28. toukokuuta 2024

Tähtitarjoukset 10.6. asti


Ihanat Tähtitarjoukset 10.6.-24 asti!


Nyt satsataan puhdistukseen

Kesällä iho tarvitsee tehokkaamman puhdistuksen, koska talineritys lisääntyy hikoilun myötä ja aurinkosuojatuotteet pitää puhdistaa iholta hyvin pois. Suosittelen aina kaksoispuhdistusta, mikä takuulla poistaa iholta kaiken ylimääräisen.
Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil on kevyt vesiliukoinen öljy, joka sulattaa iholta kaiken lian ja rasvan. Kaksoispuhdistuksen idea on, että ensimmäinen pesuaine, eli Nourishing Cleansing Oil, poistaa kaiken ulkoa päin tulleen lian ja toinen puhdistus, eli Daily Glycolic Cleanser, poistaa ihon itsensä erittämän lian.
Pelkkä ihon huuhtelu vedellä ei koskaan riitä, vaan se on kuin tiskaisi rasvaisia lautasia pelkällä vedellä. Rasva ei liukene pelkkään veteen, vaan aina tarvitaan puhdistusainetta ja samoin on ihon kohdalla. Iho erittää jatkuvasti ihotalia ja hikeä, joka ei irtoa pelkällä vedellä.
Kesäöisin, kun saattaa olla kuuma, iho erittää vielä enemmän talia, joten myös aamuisin tarvitaan hyvä puhdistus. Jos yöhikoilun jälkeen alkaa levittämään meikkiä pesemättömälle iholle, meikki ei pysy hyvin ja iho alkaa pian kiiltelemään. 


Kaksoispuhdistus on tehokkain

Dermalogican Daily Glycolic Cleanser on yksi lempiputsareistani ja käytän sitä ainakin pari kertaa viikossa. Daily Glycolic Cleanser sisältää glykolihappoa, jota saadaan sokeriruo’osta ja se kuuluu AHA-happoihin eli alfahydroksihappoihin. Se on hyvin mieto happo ja pienen molekyylikokonsa vuoksi se imeytyy tehokkaasti ihon pintakerrokseen ja sulattaa siinä kuollutta solukkoa hellävaraisesti.
Samalla glykolihappo parantaa ihosolujen kosteudensitomiskykyä ja siksi se sopii myös pintakuivalle ohuelle iholle. Tämä Dermalogican Glycolic Cleanser sopii kaikille ihotyypeille näin kesällä, eikä se kuivata yhtään, vaikka puhdistaakin tehokkaasti.
Itselleni on tärkeää, että puhdistuksesta tulee raikas ja puhdas tunne iholle. Tämä Glycolic Cleanser on juuri sellainen tuote, joka jättää iholle virkistyneen tunteen. Erittäin hyvä puhdistus Glycolic Cleanser on rasvaiselle ja sekaiholle, koska glykolihappo sulattaa talitulppia ja vähentää ihon tukkiintumista. Kaikki ihotyypit voivat käyttää Glycolic Cleanseria joka päivä näin kesällä tai sitten toisen puhdistusaineen rinnalla 2-3 kertaa viikossa. Puhdistusaineisiin kannattaa panostaa ja nyt hyvät tuotteet saa edulliseen hintaan.





⭐️ Muista arvonta! Osallistu seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.

Tänään 28.5. arvonnan voitti nimimerkki joeveeli, joka oli kommentoinut Instagramissa. Voittajalle on lähetetty viesti. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti