perjantai 24. toukokuuta 2024

Rasvainenkin iho tarvitsee elvytystä ikääntyessä

Olen nyt yrittänyt ottaa erityisesti huomioon rasvoittuvan ihon näissä blogijutuissani. Ehkä olen hiukan laiminlyönyt näitä rasvoittuvan ihon ohjeistuksia, koska asiakaskuntani on pääasiassa yli nelikymppisiä ja rasvoittuminen ei ole ihon päällimmäinen ongelma.


iS Clinicalin huipputuote Retinol+ Emulsion on tehokas apu ikääntymisen merkkeihin ja se tasoittaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti.


Vanhojakin aknearpia voi korjata

Olen työssäni nähnyt, miten hyvällä hoidolla pystytään tasoittamaan yli viisikymppisenkin vanhoja aknearpia. Dermatude-kasvohoito (185€ ja neljän kerran sarja 650€) on erinomainen hoitomenetelmä elvyttämään ihoa niin, että vanhatkin aknearvet pehmenevät ja iho näyttää tasaisemmalta. 
Kasvohoitoihin kannattaa aina yhdistää suunnitelmallinen kotihoito-ohjelma ja retinolituotteet oikein käytettynä korjaavat rasvoittuvan ihon arpia, suuria huokosia ja epätasaista väriä näkyvästi. iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 (125€) on tehokas, mutta hellävarainen retinolituote, joka uudistaa ihoa. Ihoa pitää aina aluksi totuttaa retinoliin, eikä sitä pidä heti käyttää joka päivä, vaan aloitetaan kevyemmin. 
Suosittelen, että Retinol+ Emulsion 0.3 aloitetaan käyttämään joka kolmas ilta ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle normaalit seerumit ja hoitovoiteet. Retinolin vaikutus näkyy kevyenä hilseilynä ja parin viikon totuttelun jälkeen Retinol+ Emulsion 0.3 käytetään joka ilta. 
Kaikkien retinolituotteiden kanssa pitää huomioida, että uv-säteilyltä pitää suojautua erityisen hyvin, jottei synny epätasaista pigmenttimuodostusta. Suosittelen aina viidenkympin suojakerrointa, jos käytössä on mikä tahansa retinolituote. 

Apua epäpuhtaalle iholle

Monella nelikymppisellä rasvoittuvalla iholla syntyy vielä mustapäitä ja ihohuokoset tukkeutuvat. Kuorinta on tähän hyvä apu ja samalla oikein valittu kuorintatuote supistaa huokosia ja silottaa juonteita ja ryppyjä. 
iS Clinicalin Active Peel System (109€) on monipuolisesti vaikuttava kuorintamenetelmä, jota on helppo noudattaa. Pakkauksessa on 15 tuotelappuparia, joita käytetään ihotyypistä riippuen 2-4 päivän välein. Ensin iho puhdistetaan ja ykköslappusesta pyyhitään hoitotiiviste iholle ja se saa vaikuttaa kolme minuuttia. Se saattaa kihelmöidä ja nipistellä tuntuvasti, mutta se kuuluu asiaan. Tuotetta ei pestä pois, vaan sen päälle pyyhitään kakkoslapun tiiviste, joka neutralisoi kihelmöinnin. Tämä tiiviste saa jäädä vaikuttamaan yön ylitse ja sen päälle voi levittää vielä normaalistikin käytettävät yöhoitotuotteet.
Aamulla iho on sileä sekä kuulakas ja parin viikon säännöllisen käytön jälkeen myös huokoset supistuvat, mustapäät vähenevät ja iho kirkastuu sekä silenee.




Tähtitarjoukset 27.5. asti:


⭐️ Muista arvonta! Osallistu seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 14.-27.5.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Anonyymi07:49

    Mustapäät ja finnit eivät katso ikää, vaan niitä tulee loppuun asti, rasvainen, huono iho jos on. Hankalinta on ottaa niitä selästä itse.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  2. Itse koen hankalaksi sen, että ihoni rasvoittuu kesällä ja kun hikoilen kovasti niin aurinkosuojakin luistelee iholta pois. Puhumattakaan meikin kestävyydestä.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi08:24

    Mielenkiintoinen tuo, ettå voi jättää yön yliksi. Onko tämä yleinen ohje kyseisessä tuotteessa vai itse hyväksi koettu? Itsellä tuo peel system käytössä, mutta en ole jättänyt yöksi. Hyvä tuotesarja!

    VastaaPoista