maanantai 5. maaliskuuta 2018

Bt-Sonic tuottaa hyviä tuloksia

En voi, kun hämmästellä miten loistavia tuloksia Bt-Sonic ultraäänilaitteella on nyt jo saatu. Olemme myyneet sitä jo kymmeniä ja kaikki ostajat kiittää laitteen helppoa käyttöä ja näkyviä tuloksia. Laite on käytännössä osoittautunut kuviteltua paremmaksi.

Näkyvä vaikutus lyhyessä ajassa

Ensimmäiset vakioasiakkaat ostivat laitteen joulukuun alussa ja ovat nyt käyttäneet sitä kolmisen kuukautta. Nyt, kun he tulevat seuraavaan hoitoonsa on aivan hämmästyttävää miten paljon vaikutusta laitteen käytöllä on ollut. Hätkähdin jo muutaman kerran menneillä viikoilla, kun asiakas joka oli ostanut laitteen tuli ostamaan toista. Kysyin heti, että onko edellinen mennyt rikki vai miksi pitää ostaa uusi. Uusi laite tulikin sisarelle, äidille, tai ystävättärelle. Tämä on paras mahdollinen vakuutus Bt-Sonic laitteen tuloksista. Sekin on hyvä puoli, että tarvitaan vain kaksiminuuttia joka päivä ja sehän aika löytyy jokaiselta, jos motivaatio riittää. Pitempääkin laitetta voi käyttää, tai tehdä se pariminuuttia aamulla ja illalla. Kaula ja kaksoisleuan alue kannattaa käsitellä useampaan kertaan, koska ne alueet rypistyvät ja veltostuvat eniten ja ne ovat hankalia hoidettavia muuten. 

Ihon toiminta elpyy

Bt-Sonic ultraäänilaite vaikuttaa kahdella tavalla. Virran vaikutuksesta tali, kuona-aineet ja kuollut solukko nousee ihohuokosten pohjalta pintaan mistä ne ovat helppo pestä pois. Tämä vaikuttaa mustapäihin, finneihin ja tukkeutumiin. Ihon talineritys tasoittuu ja näpyt paranee. Ellei huokosissa ole mitään niin nistä ei nouse mitään ja tämä vaikutus on sopiva kuivallekin iholle, koska myös hilseily irtoaa nopeammin. Ultraäänivirta auttaa hoitotuotteita imeytymään ja parantaa ihosolujen uudistumista. Varsinkin ihokerroksia puolessa välissä olevat kollageeni-elastiini-ja retikuliinisäikeet elpyvät ja vahvistuvat ja se tuntuu ihon napakoitumisena. Näen selvästi miten kaikilla laitetta käyttäneillä on huomattavasti kirkkaampi ja tasaisen värinen iho. Kasvoille palautuu nuoruuden hehkeys ja myös pigmenttiläiskien väritys tasoittuu ja vaalenee. Odotan mielenkiinnolla miten paljon tätä vaalentumista ja värin tasoittumista tapahtuu kesämmällä, kun pigmenttiläiskät ovat voimakkaimmillaan. Ihon sileys ja pinnan tiivistyminen napakoituminen ovat näkyviä hoitotuloksia ja iho todellakin on kaunistunut.

Bt-Sonic on kestävä laite

Sitäkin hämmästelen miten kestävä laite Bt-Sonic on, koska nykyisin tuntuu, että kaikki pienkoneet hajoavat nopeasti. Yhteenkään laitteeseen ei ole tullut mitään vikaa ja niissähän onkin vuoden takuu. Toki tähän kestävyyteen luotinkin, koska kaikki meidän mikrovirtalaitteet ovat jo parikymmentävuotta tulleet tästä samasta firasta ja niissä ei ole koskaan ollut mitään vikaa. Ihmettelen myös miten hyvin tuo silikoninen hoitopää kestää kulutusta. Käytän laitetta myös kasvohoitojen alussa ja laite käy useita kertoja päivän aikana. Desinfioin hoitopään joka asiakkaan jälkeen ja se yleensä on hyvin kuluttavaa. Tämän kolmen kuukauden käytön jälkeen laite on, kuin uusi. Edes hoitopään sininen väri ei ole haalistunut, vaikka käytän sitä hedelmähappopitoisten kuorintojen kanssa. Enkä ole vielä kertaakaan tähän laitteeseen vaihtanut pattereita mikä minusta on jo ihan erikoista yleensähän patterit kuluu nopeasti. Tällaista laitetta on ilo myydä ja toivottavasti mahdollisimman moni saa tämän käyttöönsä. 

1 kommentti:

  1. Itse hankin tämän laitteen joulukuussa ja olen huomannut kaulan alueen kaunistumista! Lisäksi iho tuntuu todella pehmeältä tasaiselta heti käytön jälkeen, sen vaikutuksen huomasi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.
    Se pari minuuttia iltapuhdistuksen yhteydessä menee nopeasti ja on jo itsestään selvä rutiini. Hyvä hankinta!

    VastaaPoista