sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Meikinpohjustusaineet sopii kaikille

Meikinpohjustusaineet eli primerit ovat uusimpia tulokkaita kosmetiikkaan ja niitä ei oikein voi verrata mihinkään entiseen. Ne ovat muuttaneet meikin ulkonäköä ja vaikutuksia hyvin paljon ja toivoisinkin, että kaikki löytäisivät nämä upeat aineet.

Mihin meikinpohjustusainetta tarvitaan?

Tuo nimitys meikinpohjustusaine on harhaanjohtava, mutta muutakaan nimeä ei niillä ole. Kuitenkin näitä primereitä käyttää sellaisetkin jotka eivät käytä meikkiä. Hyvä laatuinen meikinpohjustusvoide jättää iholle niin kauniin ja heleän pinnan, että se ei tarvitse muuta meikkivoidetta. Dermalogica sanookin meikinpohjusteitaan meikittömäksi meikiksi. Ne ovat vaikutukseltaan myös hoitavia ja ennen kaikkea suojaavia. 

SkinPerfect Primer sk 30

Dermalogicalla on kaksi meikinpohjustusainetta SkinPerfect Primer sk 30 (85€) ja Hydrablur Primer (84€). Ensimmäisenä markkinoille tuli SkinPerfect Primer sk 30 joka aiheutti Euroopassa varsinaisen ostosaallon. Se loppui viikossa joka maasta missä se esiteltiin ja muistan, että meilläkin oli varauslista minkä mukaan asiakkaille ilmoitettiin, kun voiteita tuli lisää. Ainoastaan tuo ultraäänilaite Bt-Sonic (126€) on aiheuttanut vastaavan innostuksen. SkinPerfect Primer sk 30 tuli muistaakseni myyntiin 2014 ja sen jälkeen se on ollut aina meidän kolmen eniten ostetun tuotteen joukossa. SkinPerfect Primer sk 30 sisältää kevyen värillisen mineraalipigmentin joka sulautuu ihon omaan väriin rajoja jättämättä. Voiteessa ei ole useita sävyjä eikä niitä tarvita, koska läpikuultava mineraalipigmentti muuttuu jokaisen iholla omansa näköiseksi. Se sisältää myös valoa taittavan pigmentin joka luo harhan sileämmästä ihosta ja se tasoittaa myös pikkuryppyjä. Ennen kaikkea SkinPerfect Primer sk 30 tuo iholle nuoruuden hehkun ja poistaa kalpeuden. Mikäli sen päälle levitetään meikkivoide se leviää tasaisemmin ja ihon pinta on sileämpi. SkinPerfect Primer sk 30 on erinomainen suoja iholle. Siinä on kolmenkympin uv-suoja ja se suojaa myös tuulelta, sateelta, pakkaselta ja kuivalta sisäilmalta. Yleistä ongelmaa eli huonolaatuista sisäilmaa vastaan SkinPerfect Primer sk 30 on hyvä ja helppo suoja.

Hydrablur Primer

Pari vuotta sitten myyntiin tuli toinen meikinpohjustusaine eli Hydrablur Primer (84€). Siinä on erilaisia ominaisuuksia kuin SkinPerfect Primerissä. Hydrablur Primer kosteuttaa ja hoitaa ihon pintaa eikä se ole niin suojaava, kun aurinkosuojallinen SkinPerfect Primer sk 30 on. Hydrablur Primer supistaa huokosia ja tekee ihosta täysin mattapintaisen koko päiväksi. Siinä on mikrokapseloitua rautapigmenttiä joka voidetta levitettäessä hajoaa ja antaa iholle aavistuksen väriä. Lähinnä tuo väri vähentää ihon kalpeutta ja kirjavuutta. Hyvin kuivalla iholla Hydrablur Primer vähentää ihon kireyden ja hilseilyn näkymistä ja se lisää ihon joustavuutta ja kosteutta. Myös Hydrablur Primeriä voi käyttää yksinään meikin asemasta, tai sitten voi levittää sen päälle oikean meikkivoiteen. Itse en enää selviäisi ilman näitä kahta voidetta. Käytän niitä kumpaakin yhtäaikaa meikinpohjustukseen. Ensin laitan kaikki hoitoaineet eli tehoöljyt, kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen ja näin talvella niiden päälle vielä Barrier Repairin (69€) suojaksi pakkasta ja kuivuutta vastaan. Sitten levitän ensin Hydrablur Primerin joka supistaa huokoset , peittää kirjavuutta ja tekee ihosta mattapintaisen. Sen päälle laitan SkinPerfect Primerin joka siloittaa ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja parantaa ihon väriä. Näiden päälle vasta laitan meikkivoiteen eli suosikkini Natural Mineral Foundatin (65€) jauhemaisen mineraalimeikin. Lopputulos on luonnollisen näköinen siisti iho, joka pysyy kunnossa kaksitoistatuntisen työpäivän ilman mitään korjailuja.


3 kommenttia:

  1. Oon omaksunu saman tavan käyttää näitä primereitä ja barrier repairia, kun sinä.. ja on kyllä paras pohja ja pitää meikin siistinä koko päivän. Ja kerrostettuna kaikkia tuotteita kuluu vain vähän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on hyvä huomio. Näin päällekäin laitettuna yhtä primeria laitetaan vähemmän kuin, jos sitä käyttäisi yksinään.

      Inkeri

      Poista
  2. Tein tänään tosi kauniin pohjustuksen kahdeksankymppisen asiakkaani kasvoille. Hän oli menossa kasvohoidon jälkeen kylään ja on tottunut käyttämään aina kevyttä meikkiä. Nyt laitoin hänelle kosteusvoiteen päälle Hydrablur Primerin joka selvästi teki ihosta mattapintaisen ja siloitti pikkuryppyjä. Sen päälle laitoin SkinPerfect Primerin joka teki kauniin tasaisen värin ja iho näytti heleän terveeltä. Asiakas oli hyvin tyytyväinen ja minä myös. Erityisesti luonnollisuus ja helppous miellytti asiakasta joka pelkää, että meikkivoiteet jättää rajoja, kun itse ei sitä kunnolla enää näe. Näissä primereissä sitä pelkoa ei ole ja iho näyttää muutenkin luonnollisen meikittömältä.

    Inkeri

    VastaaPoista