keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Tähtitarjous loppuu ensi sunnuntaina

Tämän hetken Tähtitarjous alkupuhdistusaineista loppuu ensi sunnuntaina eli 25.3. PRECLEANSE BALM NYT 45€ (58€) ja PRECLEANSE NYT 49€ (68€) ja saat puhdistusaineen mukana Special Cleansing Geliä 50 ml matkakoon.

Hyvä puhdistus on ihonhoidon perusta

Puhdistusaineiden valinnassa ihmiset yleensä säästää ja ajattelee ettei sillä ole niin väliä. Väärällä puhdistuksella voi kuitenkin vesittää koko muun hoidon, jos oikein huonon vaihtoehdon valitsee. Nuo meidän parin viikon pakkaset osoitti miten hieno asia on, että iho on säännöllisesti hoidettu ja kunnossa. Kukaan vakioasiakas ei ole valitellut erityistä kuivuutta, vaikka näen uusilla asiakkailla miten hilseilyläiskät tulee pintaan. Erityisesti olen nyt kuullut, kun asiakkaat kiittää näitä Precleanse alkupuhdistusaineita. Uusille asiakkaille joilla iho on herkistynyt ja huutavan kuiva olen suositellut Precleanse Balmia ja parin viikon jälkeen he kertovat, että jo puhdistus tuntui rauhoittavalta. Näiden alkupuhdistusaineiden jälkeen käytetään ihotyypin mukaista puhdistusainetta ja näin talvella suosittelen Ultra Calming Cleanseria ja kesällä ehkä Special Cleansing Gel sopii suurimmalle osalle ja siitähän saa nyt pikkupullon Tähtitarjouksen mukana. Mikään katastrofi ei ole, jos joskus tuo kakkospuhdistuskerta jää väliin, mutta huomattavasti parempi tulos tulee, kun toimii ohjeiden mukaan.

Precleansen ja Precleanse Balmin ero

Kovin suurta eroa ei ole näiden kahden alkupuhdistusaineen välillä ja lähinnä on makuasia kumman valitsee. Precleanse Balm on uudempi tulokas ja se on ollut myynissä vasta alle vuoden. Se on tehty todella rutikuivalle iholle eli sellaisille kuin minä ja itse pidän tästä balsamista enemmän.  Precleanse Balm on pakattu tuubiin ja se on helpompi kuljettaa mukana. Valitettavasti Precleansen öljymäisyys tekee sen, että sitä helposti vuotaa pumpusta ja sitä ei oikein voi pitää mukana. Tästä ongelmasta olen kyllä ilmoittanut monta kertaa Dermalogicalle, mutta ehkei jenkeistä löydy toisenlaisia pulloja:). Niille asiakkaille jotka matkustavat paljon tuo Precleanse Balm on parempi vaihtoehto ja siitähän on olemassakin matkakoko (18€).  Kumpikin puhdistusaine on riittoisa ja sitä menee kerralla hyvin vähän. Suurin osa asiakkaista käyttää kumpaakin. Joillakin toinen on matkustusta varten ja monilla on saunassa ja kylppärissä omat tuotteensa ja silloin toisessa paikassa on toinen kuin toisessa. 

Bt-Sonic käytetään alkupuhdistusaineiden kanssa

En taaskaan malta olla kertomatta tästä ultraäänilaitteesta, vaikka jotkut lukijat varmaan jo kyllästyy aiheeseen. Olen vaan niin innostunut, kun näen koko ajan uusia vaikutuksia laitteen käytöstä. Ainakin puolet vakioasiakkaistamme käyttää jo Bt-Sonicia ja näen heillä selviä tuloksia. Yksikään asiakas ei ole laitetta turhaan käyttänyt, vaan kaikilla se on vaikuttanut positiivisesti ihoon. Yksikään laite ei ole rikkoutunut ja kenelläkään ei ole ollut mitään ongelmia käytön kanssa. Kukaan ei ole vielä joutunut vaihtamaan uusia pattereita, vaikka ensimmäiset ostettiin meiltä joulukuun alkupuolella. Ketkä ovat siitä asti laitetta käyttäneet näen nyt selvästi ihon vahvistuneen. Tähän tulokseen näköjään tarvitaan ainakin kolmen kuukauden käyttö. Tuohon ihon vahvistumiseenhan pyritäänkin, koska vahva iho ei rypisty niin helposti ja punotukset ja couperosa vähenee. Myönnän etten uskonut vahvistumisen olevan näin silmin nähtävää. Näiden alkupuhdistusaineiden kanssa Bt-Sonic on helpoin käyttää. Nyt nämä Precleanset ovat niin edullisia, että niitä kannattaa ostaa tuplatenkin. Muistutan vielä, että Precleanse Balm pakkauksessa on pieni ”harjalapanen” jolla voi tehostaa puhdistusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti