torstai 22. maaliskuuta 2018

Kiinnostavia uutuuksia

Aikaisemminkin olen kertonut kulkevani aina silmät auki kaikkea ammattiini liittyviä uutuuksia varten. Haluan tarjota asiakkailleni parasta, mutta täysin turvallista ihonhoitoa. Dermalogica on ollut täysin ylivoimainen ja vuosiin ei Suomeen ole tullut mitään kiinnostavaa uutuutta, mutta nyt on.


Vakuuttava hoitosarja

Saimme eilen Marin kanssa kasvohoidot näillä uusilla tuotteilla ja kokemus oli todella miellyttävä ja hoito vaikutti erittäin tehokkaalta. Vielä en kerro hoitosarjan nimeä, koska haluamme tutustua ja opiskella sitä kaikessa rauhassa. Emme myöskään vielä ole täysin varmoja otammeko tuotteet käyttöömme ja myyntiimme. Uutuustuotteet eivät mitenkään syrjäytä Dermalogicaa, vaan ne toimivat loistavasti yhdessä ja tukevat toinen toistensa vaikutuksia. Uusi sarja on suuri taloudellinen panostus ja se on mietittävä tarkkaan, koska aina on kyse lähes kymppitonnin sijoituksesta. Sen voin kertoa, että tuotteet tulevat Amerikasta ja tuotanto on alkanut vuonna 2003. Suomeen sarja tuli 2016 ja muualla Euroopassa se on ollut kymmenkuntavuotta. Sarja on siis ollut jo sen aikaa käytössä, että kaikki tarpeeton, tai huono on hiotunut pois ja hyviä hoitokokemuksia on pitkältä ajalta. Kyseessä on farmaseuttisen tason kosmetiikkasarja jota Amerikassa myydään pääasiassa plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien vastaanotolla. Raaka-aineet ja tuotantoteknologia täyttää samat kriteerit kuin lääkeaineetkin.

Tehokas kasvohoito

Kasvohoitokokemus innosti meitä kumpaakin, koska emme ole pariinkymmeneen vuoteen kokeneet kuin Dermalogicalla tehtyjä hoitoja ja vaihtelu on virkistävää. Kasvohoito joka meille tehtiin oli ns.red carpet hoito eli iho oli heti valmis juhliin ja punaiselle matolle. Hoito oli kyllä vakuuttava, koska iho oli hyvin sileä, kirkkaan sävyinen ja napakan tuntuinen. Tämän tyyppistä hoitoa voi tehdä paria päivää ennen suurta juhlaa, tai sitten 3-5 kerran sarjana kahden viikon välein. Kotikäyttöön sarjassa on vain muutamia tuotteita joita voi käyttää yhdessä Dermalogican kanssa. Eniten minua kiinnosti kaulavoide jota Dermalogicalla ei ole. Olen käyttänyt sitä viikon verran ja löpsöttävän röpyliäinen iho tuntuu nyt jo paremmalta. Varmaan tuon kaulavoiteen otamme myyntiin ensimmäisenä, koska se myös valittiin Hollannissa vuoden parhaaksi ihonhoitotuotetulokkaaksi. 

Koulutus on tärkeintä

Me olemme aina panostaneet koulutukseen ja uuden oppimiseen ja sekin puoli on tällä sarjalla hallussa. Yritys joka sarjaa maahan tuo järjestää koulutuspäiviä ja Amerikan pääkonttori tekee webinaareja joista saa tietoa suoraan tehtaalta. Yrityksen kouluttajakosmetologi oli todella miellyttävä tuttavuus ja olin ihastunut hänen tehokkaasta ja selkeästä tavasta opettaa. Kuulosti myös hyvältä, että erilaiset kertaukset ja tietoiskut hän tulee pitämään meille eikä meidän tarvitse lähteä mihinkään. Sekin on suuri etu joka säästää rahaa ja aikaa. Moni asia vaikuttaa täydelliseltä, mutta emme Marin kanssa koskaan hätiköi ja jatkamme uutuuksien testausta.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi13:45

    Tämäpä kiinnostavaa! Kaulavoidetta täälläkin kaipaillaan...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:54

    Dermalogicalla ei varmaan siks oo kaularasvaa kun kaulan iholle ei tarvita erillistä rasvaa vaan kasvorasva sopii

    VastaaPoista
  3. Olen todella innostunut uutuuksista ja taas huomaan miten paljon työstäni tykkään. On tosi mielenkiintoista tutkia uusia asioita ja oppia lisää uusista raaka-aineista ja menetelmistä.
    Dermalogicalla käytetään kaulalle samat tuotteet kuin kasvoillekin. Jotkut asiakkaat käyttävät kaulavoiteena jatkuvasti Multivitamin Power Serumia (119€)joka on hyvin kiinteyttävä. Silloin, kun kasvoille käytetään enemmän kosteuttavia ja suojaavia tuotteita on hyvä käyttää kaulalle jotain kiinteytystä. Tuo uuden sarja kaulavoide on heidän suosituimpia tuotteita enkä yhtään ihmettele, koska se jättää tosi napakan pinnan.

    Inkeri

    VastaaPoista