maanantai 12. maaliskuuta 2018

Tähtitarjouksena Precleanse ja Precleanse Balm!

TÄHTITARJOUKSENA ovat esipuhdistusaineet PRECLEANSE 49€ (68€) ja PRECLEANSE BALM 45€ (58€) ja saat lahjaksi Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin.

Precleanset hoitaa talvi-ihoa

Yleensä uudet tuotteet eivät ole tarjoushinnalla pitkään aikaan, mutta neuvottelin sinnikkäästi Precleanse Balminkin tarjoukseen, koska se sopii niin hyvin tähän pakkasajan ihon hoitoon. Vanhempi alkupuhdistusaine Precleanse NYT 49€  on ohut öljymäinen neste joka sopii kaikille ihotyypeille. Uudempi versio on Precleanse Balm NYT 45€ joka tuli myyntiin syksyllä ja sekin sopii kaikille ihotyypeille, mutta kuiva iho hyötyy tästä balsamimaisesta puhdistustuotteesta eniten. Kumpikin Precleanse sulattaa meikin, ihotalin ja lian hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ne ovat vesiliukoisia ja siksi ne ovat helppoja huuhdella pois. Lahjaksi tuleva Special Cleansing Gel on kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusgeeli puhdistuksen kakkosvaiheeksi. 


Bt-Sonic ja Precleanset toimii yhdessä 

Ultraäänilaite Bt-Sonic (126€) sopii erittäin hyvin käytettäväksi kummankin Precleansen kanssa. Ultraäänilaite lisää esipuhdistuksen puhdistusvaikutusta ja huokoset puhdistuu perusteellisesti. Samalla ultraääni auttaa hoitavia kasviöljyjä imeytymään. Bt-Sonic ei tule tarjoukseen edes seuraavassa Pimeän Kaupan illassa syyskuussa. Joten ei kannata jäädä odottamaan siitä alennettua hintaa. Tingin jo alunperin sen hinnan todella alas, koska ensin sen hinnaksi ilmoitettiin noin 170€. Juuri tässä tilanteessa tuosta Bt-Sonicista saa eniten tehoa, koska sen avulla talven kuivattamaan  ihoon saadaan imeytettyä hoitavia öljyjä. Tähtitarjouksena olevat Precleanset ovat siitäkin helppoja, että kumpikin sulattaa ripsivärin ja silmämeikin hellävaraisesti pois. Myös kuiva silmänympärys hyötyy hoitavista puhdistustuotteista. Ellet ole vielä kokeillut esipuhdistusaineita niin nyt on loistava tilaisuus hyödyntää niiden tehoaineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti