keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Pakkasilla tarvitaan hoitava puhdistustuote

Kokemuksieni mukaan kasvojen puhdistusaineisiin kiinnitetään huomiota hyvin vähän. Puhdistukseen voidaan ostaa joku halpa markettituote ja voiteisiin satsataan enemmän. Vääränlaisella puhdistusaineella voidaan pilata koko ihon kotihoito ja hyvienkin voiteiden vaikutukset.

Kasviöljyt parantavat ihon suojausta

Dermalogican kaksi alkupuhdistusainetta Precleanse (68€) ja Precleanse Balm (58€ ja 18€) ovat hoitavia puhdistusaineita ja ovat kuin tehty tätä ilmastoa varten. Nestemäinen Precleanse on ollut jo myynnissä useita vuosia ja sitä onkin opittu käyttämään kiitettävästi. Precleanse Balm tuli myyntiin vasta viime vuonna ja se on tarkoittu kuivalle iholle. Se on laadultaan voidemaisempi ja se sulaa ihoon, kun sitä hieraistaan ensin käsissä. Kummassakin on runsaasti hoitavia kasviöljyjä jotka vaikuttavat ihon omaan suojabarriääriin ja ne vähentävät huomattavasti ihon kuivuutta. Samalla meikki ja lika irtoaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Precleansen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistusmaito-tai geeli.

Dermalogica suosittelee kaksoispuhdistusta

Dermalogica on lanseeranut kaksoispuhdistuksen, että iho saadaan varmasti puhdistettua kunnolla. Precleanse alkupuhdistusaine levitetään ensin iholle kaiken meikin ja lian päälle ja öljyä hierotaan iholla kevyesti. Sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan uudestaan ja näin puhdistusaineesta tuleekin aivan vesiliukoinen maito. Se huuhdellaan pois runsaalla ihonlämpöisellä vedellä ja vasta sitten käytetään puhdistusmaito. Bt-Sonic (126€) ultraäänilaite on erinomainen käytettäväksi juuri näiden alkupuhdistusaineiden kanssa. Kevyt ultraäänivirta nostaa likaa, talia ja meikkijäämiä huokosten pohjalta ihonpintaan josta ne ovat helpompi pestä pois. Ajatus on, että Precleanse alkupuhdistusaine pesee pois kaiken ulkoapäin tulleen lian esimerkiksi meikin, sisäilmassa olevat rasvat ja pölyt ja muut ilman saasteet. Varsinainen ihotyypin mukainen puhdistusaine sulattaa pois ihon itsensä erittämän lian esimerkiksi hien, ihotalin ja kuolleen solukon. Näin iho tulee varmasti puhtaaksi eikä kuitenkaan kuivu, tai rasitu muuten. Nyt jos koska on hyvä hetki ottaa käyttöön jompi kumpi Precleanse ja tehostaa puhdistusta Bt-Sonic laitteella. 2 kommenttia:

  1. Tuo Bt-Sonic laitteen myynti Suomessa on hiukan sekoittanut Dermalogican maahantuojan lähettämöä. Se on kuulemma lisännyt pakettiliikennette selvästi ja nyt heillä oli osa porukkaa sairaana ja lähetykset ruuhkautui. Se näkyi meilläkin ja olen pahoillani, että jotkut joutuivat odottamaan tuotteitaan. Valitettavasti Skin Smoothing Cream on meiltä edelleen loppu ja odotan sitä perjantaiksi, mutta sekään ei ole varmaa. Olin kyllä tilannut Skin Smoothing Creamia, mutta lähettämön kiireen takia se oli vahingossa jäänyt paketista pois. Harmittavaa, mutta ymmärrettävää.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta selvisi, että Skin Smoothing Cream oli paketistamme pois siksi, että se oli maahantuojaltakin loppu. He odottavat uutta erää tulevaksi viimeistään maanantaiksi. Ilmoitamme voidetta odottaville asiakkaille heti, kun se on taas hyllyssämme.

    Inkeri

    VastaaPoista