sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Tehotippoja käytetään päivittäin

Harmillisen usein kuulen asiakkailta etteivät he ole noudattaneet kotihoitotuotteiden käyttöohjeita. Se on ikävää, että hyvien hoitoaineiden vaikutus vähenee huomattavasti, kun käyttötapa on väärä. Tehotipat ovat tyypillinen kotihoitotuote jonka käyttöohjeita ei aina noudateta.

Tehotipat käytetään kuurina

Yleisintä on, että asiakas kertoo käyttäneensä ostamiaan tehotippoja parikertaa viikossa. Tunnen suorastaan hätäännystä, että missä kohtaa ohjeistukseni on mennyt pieleen. Näin käytettynä korkeintaan kymmenenprosentia tuotteen tehosta saadaan esiin. Käytännössä koko ostos menee lähes hukkaan ja sitä ei olisi kannattanut hankkiakaan. Tehotippoja eli seerumeja käytetään kuin antibioottikuuria ja käytön pitää olla hyvin sännöllistä. Hyvä esimerkki on Phyto Replenish Oil (102€) tehotippa päiväkäyttöön mikä sopii hyvin parantamaan ihon suojakerrosta näin pakkassäällä. Phyto Replenish Oil imeytyy juuri siihen ihokerrokseen mikä suojaa alempia kerroksia ja verisuonia kylmyyden vaikutuksilta. Samalla se vaikuttaa kosteuttavasti ja lisää soluissa soluväliaineen määrää. Noin parin viikon käytön jälkeen alkaa hiljaksiin tulla näkyviin Phyto Replenish Oilin hoitovaikutukset. Päivittäin käytettynä Phyto Replenish Oil parantaa ihosolujen omaa suojautumista. Päivä päivältä soluihin imeytyy hoitavia ja suojaavia aineosia sen verran, että pakkanen ei enää rasita ihoa. Tehotippaa pitään todellakin käyttää päivittäin, että tuo soluväliaineen määrä saadaan lisääntymään. Pari kertaa viikossa käytetty tuote menee hukkaan eikä se ehdi koskaan vaikuttamaan kunnolla.

Uv-suojallista päivävoidetta käytetään joka päivä

Joskus huomaan, että asiakkailla on sellainen käsitys ettei uv-suojallista päivävoidetta voi käyttää pilvisenä päivänä. Tämä on täysin väärä käsitys ja aurinkosuojallisia voiteita pitää alkaa käyttämään juuri nyt. Aamulla työhön mennessä ei ehkä ole vielä valoisaa, mutta kolmenmaissa kotiin kävellessä uv-säteily on voimallista. Tällaisessa tapauksessa on hyvä laittaa uv-suojallinen päivävoide joka on iltapäivällä valmiina ja iho pysyy suojattuna. Skin Dynamic Recovery sk 50 on meidän suosituin päivävoide ja se kannattaa käyttää joka aamu satoi, tai paistoi. Suojautuminen ei riitä, jos voidetta käytetään vaan viikonloppuisin, kun ulkona ollaan pidempi aika. Pigmenttiläiskät tummuu ihan viidenkin minuutin valotuksella ja siksi on harmi ellei uv-suojatuotteita käytetä ohjeiden mukaan. Toinen uv-suojallinen tuote on SkinPerfect Primer sk 30, joka samalla myös suojaa tuulelta ja pakkaselta. Jos käyttöohjeet unohtuu meille voi aina soittaa kysyä ohjeet uudestaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti