lauantai 24. maaliskuuta 2018

Dermalogican upea uutuus on geelivoide yöksi!

Moni on varmaan nähnyt Dermalogican facebooksivuilta ja netistä muutenkin, että ensi viikolla Suomessa lanseerataan uusi tuote. Tuote on Sound Sleep Cocoon (109€) yövoide jonka koostumus on ihanan kevyt geelin ja voiteen välimuoto.


Ensimmäinnen Dermalogican webinaari

Uusi yövoide esitellään ensi viikolla 27.3 ja saimme jo perjantaina 23.3 siitä kokeilupakkaukset. Tuo esittely on nyt webinaari joten meidän ei tarvitse mennä Helsinkiin. Tässä on nyt vaan se ongelma, että olen lomalla 26.3-5.4 välisen ajan. Tuo webinaari tietysti pysyy netissä nähtävissä ja sen voi katsoa milloin vain. Nyt vaan hiukan epäilen etten ensi viikolla ehdi työasioita ajatella, koska olen sotahistoriareissulla. Lähdemme Gdanskiin maanantaina ja siellä on tarkoitus käydä Stuthoffin keskitysleirissä ja uudessa museossa joka kertoo toisesta maailmansodasta. Puola ja Gdansk on täynnä sotahistoriaa ja, kun siihen uppoudun en kuule enkä näe muuta. Joten en lupaa, että kirjoittaisin tuosta seminaarista lomani aikana. Uusi voide tulee meille myyntiin pääsiäisen jälkeen.

Sound Sleep Cocoon

Ensimmäinen tuntuma voiteeseen on, että se on todella kevyt ja hyvin imeytyvä ja ihanan raikas tuoksultaan. Tuo tuoksu tulee sen raaka-aineista ja häipyy heti. Moni muistaa öljyn mitä käytän kasvohieronnassa ja siinähän on aivan ihana tuoksu. Tuo Sound Sleep Cocoon voiteen tuoksu tulee siitä samasta raaka-aineyhdistelmästä eli lavendeli, santelipuu ja patsuli. Tuo tuoksu vaikuttaa jo keskushermoston kautta stressiä poistavasti ja rentouttavasti. Siksi uutuusvoide sopii erittäin hyvin yökäyttöön, koska se antaa rauhallisen yöunen. Voiteen pääraaka-aine on Persian silkkipuunkuoriuute joka sisältää runsaasti antioxidantteja. Antioxidantit kirkastavat ihon väriä vähentävät väsymyksen merkkejä ja korjaavat veltostumista. Voiteessa on myös tamarindin siemenuutetta jonka kosteuttava vaikutus siloittaa ihoa ja vähentää kuivuutta ja kireyttä. 

Hyvin imeytyvä geelivoide

Sound Sleep Cocoon tuntuu aivan ihanalta, kun viime yöksi sitä kokeilin. Se on todella hyvin imeytyvä ja raikkaan tuntuinen. Aluksi se on aivan geelimäistä, mutta levitettäessä tuntui sen voidemaisuus. Voide sulaan yön aikana kaikkiin solukerroksiin ja vaikutus on muita voiteita parempi. Nukkuessa ihon pintalämpötila hiukan nousee ja imeytyminen on parempaa nukkuessa. Sound Sleep Cocoon sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuorelle kosteusköyhälle iholle. Kerron voiteesta enemmän, kun tuo virallinen lanseeraus on tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti