maanantai 26. maaliskuuta 2018

Tähtitarjouksena meikinpohjustusaineet

TÄHTITARJOUKSENA ON SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 65€ (85€) ja HYDRABLUR PRIMER NYT 65€ (84€). Lahjaksi saat Daily Microfoliant kuorintajauheen matkakoon jonka arvo on 21€.Pikakaunistaja kaikille

Nyt on hyvä tilaisuus kaikkien hankkia itselleen pikakaunistaja, joka on todella helppo käyttää. SkinPerfect Primer sk 30 on ollut meidän kolmen eniten myydyn tuotteen joukossa jo useamman vuoden. Moni asiakas käyttää sitä meikkivoiteen asemasta, koska sillä saa kauniin tasaisen ihon värin ilman, että iho näyttää meikatulta. SkinPerfect Primer sk 30 on myös erinomainen suojavoide nyt, kun alkaa taas katupölyn aika ja kirkas auringon paiste. Kumpikaan meikinpohjustusaine ei ole vaan kaunistaja vaan niillä on myös hoitavia ominaisuuksia. Hydrablur Primer sitoo ihon kosteutta eikä iho kuivu ja hilseile niin helposti. Hydrablur Primer supistaa huokosia ja tekee ihosta täysin mattapintaisen ja sileän.

Sopivat kaikille ihotyypeille

Kumpikin meikinpohjustusaine sopii kaikille ihotyypeille. Kuitenkin Hydrablur Primerin ominaisuuksista hyötyy hyvinkin rasvoittuva iho, koska sillä saa mattapinnan ja meikki pysyy hyvin koko päivän. Vanheneva ja kuiva iho tasoittuu parhaiten SkinPerfect Primerillä. Näiden meikinpohjustusaineiden päälle voi käyttää ihan minkä merkkistä meikkivoidetta hyvänsä, mutta parasta on Dermalogican Sheer Tint (85€) tai Youngbloodin meikit. Hyvinkin iäkäs ja rypistynyt iho saa kauniin sileän pinnan näillä meikinpohjusteilla. Kaikkia yli nelikymppisiä kehoitan kokeilemaan niitä päällekäin niin kuin itsekin teen. Ensin Hydrablur Primer alle ja sen päälle SkinPerfect Primer sk30. Toki nuoremmatkin voivat niitä päällekäin käyttää, mutta rypistyneellä iholla niiden vaikutus on ihmeteltävän hyvä. Eikä näitä voiteita mene paljoakaan enempää päällekäin käytettynä, koska silloin riittää hyvin pieni määrä kumpaakin. 
Tarjous on voimassa 8.4 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti