torstai 8. maaliskuuta 2018

Silmäluomet ärtyy ensimmäisenä

On kasvojen iholla mikä ihottuma hyvänsä se yleensä alkaa silmäluomilta ja on niissä pahimmillaan. Nykyisin on myös todettu, että ruusufinni voi olla myös silmien ympärillä. Atooppinen ihottuma alkaa lähes aina silmäluomilta. Se on ohuin ja herkin ihoalue ja siksi se reagoi eniten.

Ennalta ehkäisy on tärkeintä

Tässä silmäluomienkin ihottumassa ennalta ehkäisy on paras hoito. Atoopikot tietävät, että jossain vaiheessa talvea alkaa yläluomet kutista ja hilseillä ja se pitää pysäyttää heti ettei se pahene. Nyt Tähtitarjouksena oleva ULTRASMOOTHING EYE SERUM NYT 69€ (93€) on paras mahdollinen ennalta ehkäisevä hoitotuote silmänympärille. Se rauhoittaa punoitusta ja ärsytystä ja poistaa turvotusta ja hilseilyä. Ultrasmoothing Eye Serum tuntuu ihanan viileältä ja rauhoittavalta jo heti levitettäessä. Se sopii myös ihan nuorillekin atoopikoille ja myös miehet pitävät tästä, koska se on niin ohut ja hyvin imeytyvä.

Tehotippa silmäluomille

Ultrasmoothing Eye Serumia voidaan käyttää myös tehotipan, tai seerumin tapaan. Silloin sen päälle laitetaan vielä toinen silmänympärysvoide. Ultrasmoothing Eye Serum on hyvin ohut geeli ja silloin, kun tarvitaan enemmän suojaa laitetaan sen päälle siihen tarkoitukseen sopiva voide. Talvella hyvä tuote on Multivitamin Power Firm (78€) joka suojaa ohutta ihoa tuulelta, sateelta ja kyynelnesteeltä. Hankalin silmänympäryksen kuivattaja on juuri tuo kyynelneste joka huuhtoo iholta kaiken rasvan ja kosteuden. Myös tuuli ja pakkanen pääse puremaan pahemmin kyynelnesteestä kosteaa ihoa. Multivitamin Power Firm ja Ultrasmoothing Eye Serum yhdistelmä suojaa, kosteuttaa ja hoitaa yhtä aikaa. Aurinkoisena aikana voi päiväksi laittaa Ultrasmoothing Eye Serumin päälle Total Eye Care sk15 (68€) jossa on kevyt aurinkosuoja. Varsinkin niille joilla on taipumus pigmenttiläiskiin aurinkosuojallinen silmänympärysvoide on tärkeä näin keväällä. 

Huomaa, että Ultrasmoothing Eye Serum on tarjouksessa enää muutaman päivän eli 11.3 saakka. Kesällä tämä kevyt geeli on ihanteellinen, koska se vähentää myös helteen ja hikoilun aiheuttamaa turvotusta ja tummuutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti