lauantai 30. kesäkuuta 2018

Youth Intensive Creme on paras kokeilemani voide

Tuo otsikko kertoo jo paljon ja olen sydämestäni tyytyväinen tämän Youth Intensive Cremen (229€) vaikutuksiin. En ole koskaan ennen käyttänyt mitään tämän kaltaista tuotetta joka antaa tuloksia jo yhdessä yössä.


Youth Intensive Creme on 24-tunnin voide

Tähän asti tehokkain käyttämäni voide on ollut Dermalogican Power Rich (243€) joka tuli myyntiin yli kymmenenvuotta sitten ja oli silloin aivan poikkeuksellinen vaikutuksiltaan. Nyt sille on tullut selkeä voittaja ja Youth Intensive Creme on äänestetty esimerkiksi Ruotsissa vuoden parhaaksi hoitovoiteeksi ammattilaiskosmetiikassa. Harmillista, että Dermalogica ei enää panosta tuotekehittelyyn niin paljon kuin menneinä vuosina. Dermalogica tähyää taloudellista pikavoittoa eikä siihen riitä kauneushoitolat. Onneksi iSClinical jatkaa tätä tuotekehittelyä, että kosmetologien käytössä ja myynnissä on aina markkinoiden tehokkaimmat tuotteet. Younth Intensive Creme on 50gramman purkki eli voidetta on hiukan enemmän kuin Power Richissä. Tuo yksi purkki riittää ainakin parikuukautta aamuin, illoin käytettynä. Voiteena se on todellinen minimalistin toiveuni, koska sen lisäksi tarvitaan vaan puhdistustuote. Youth Intensive Creme käy aamulla meikinalusvoiteeksi ja illalla tehokkaasti hoitavaksi yövoiteeksi ja sitä voi käyttää myös silmänympärille hyvin kevyenä kerroksena. 

Youth Intensive Cremen vaikutus on näkyvä

En ole koskaan uskonut siihen, että joku tuote voi vaikuttaa näkyvästi yhden yön jälkeen. Nyt minä uskon siihen, koska olen sen itse kokenut. Jopa mieheni oli sitä mieltä, että ihoni näytti paremmalta seuraavana aamuna. Se on paljon sanottu, koska mieheni ei koe samaa innostusta kuin minä hyvästä kosmetiikasta :). Youth Intensive Creme on tarkoitettu yli 35-vuotiaille joko jatkuvaan käyttöön, tai kuureina noin kolmen kuukauden välein. Se sopii myös rasvoittuvalle iholle, koska se on ohut ja hyvin imeytyvä voide. Päävaikutusaineena voiteessa on hyaluronihappo joka on erittäin kosteuttava raaka-aine. Hyaluronihappo sitoo 1800 kertaisesti kosteutta omaan molekyylikokoonsa nähden. Kirkastavan ihon väriä tasoittavan vaikutuksen tekee tetraheksyli ascorbaatti eli C-vitamiini joka on hyvä antioksidantti. Siloittavan ja tasaisen vaikutuksen tekee iSClinicalin kehittämä tripeptidi-1 joka on testeissä todettu tehokkaaksi kollageenisynteesin yläpitäjäksi. Tripeptidi-1 on bioidenttinen ihon omien kasvutekijöiden kanssa. Kevyt hedelmähapposeos uudistaa ihoa ja vähentää kuollutta solukkoa mitä vanhenevassa ihossa on runsaasti. Näillä vaikutusaineilla on ihan loogista saada aikaan näkyvä muutos jo yhdessä yössä. Olen nyt käyttänyt Youth Intensive Cremeä kolmisen viikkoa ja se on siloittanut todella syviä otsaryppyjäni. Ihoni on aika hyvässä kunnossa säännöllisestä hoitamisesta johtuen, mutta huonokuntoisella iholla tuo voiteen vaikutus on dramaattinen. Käytössä Youth Intensive Creme ei tule yhtään kalliimmaksi kuin tehotippa ja hoitovoideyhdistelmä. Voide on myös ihanan tuoksuinen johtuen hedelmähapoista ja koostumus on nopeasti imeytyvä. 

8 kommenttia:

  1. Anonyymi09:57

    Samaa mieltä. Sain systeriltä tuliaisiksi jenkeistä isclinicalin aineita ja tämä voide oli kyllä ihmeellinen. Hyvä, kun sitä saa nyt suomestakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän verkkokauppa on ainoa Suomessa toimiva maahantuojan hyväksymä verkkokauppa. Nyt kaikilla on mahdollisuus ostaa iS Clinicalia asuu missä päin Suomea hyvänsä. Laitamme myös verkkopakettien mukaan näytteitä joita voi sitten rauhassa kokeilla kotona.
      Kaikki jotka ovat kerran kokeilleet iS Clinicalia eivät siitä enää luovu. Muistakaa myös, että iS Clinicalin tuotteet toimivat hyvin Dermalogican tuotteiden kanssa yhdessä.

      Inkeri

      Poista
  2. Tämä kuulostaa kyllä unelmavoiteelta..äkkiä hinta tuntuu arvokkaalta, mutta kun miettii mitä kaikkia muita tuotteita tän kanssa ei tarvi..niin onhan se sitten ihan hyvä hinta. Haaveilen kyllä edelleen ryhtyväni minimalistiksi🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Youth Intensive Creme on erinomainen voide minimalistille, koska sen lisäksi ei tarvita kuin puhdistusaine. Tuo voide on myös todella riittoisa ja suosittelen kokeilemaan yhden purkin nyt loppukesästä. Se on niin syötävän ihana voide ettei sitä voi vastustaa. Siinä on aivan ihana tuoksukin joka tulee raaka-aineista ja haihtuu nopeasti.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi07:33

    Sopiiko tämä voide Youth intensive voide herkälle kuperoottiselle iholle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Youth Intensive Creme sopii hyvinkin herkälle iholle. Se uudistavat vaikutusaineet vahvistavat ihoa ennalta ehkäisevät couperosan syntymistä. Riittävä kosteutus vähentää punoitusta ja tasoittaa ihoa muutenkin. Nyt meillä on vielä muutama tarjouspakkaus missä on tuo Youth Intensive voide ja Cleansing Complex puhdistusgeeli yhdessä ja sen hinta on 239€ normaalihinta olisi 274€.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi20:05

    Hei sopiiko yout intensive voide is clinikal hedelmähappo pitoisuuden vuoksi ruusufinniiin taipuvaiselle iholle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sopii. Youth Intensive Cremen hedelmähapot on tasapainoitettu siten, että niiden kosteusvaikutukset imeytyy ensisijaisesti ja kuorivuus on kontroloitua ja siksi hyvin vähäistä. Tämän voiteen ohut ja keveä koostumus imeytyy hyvin ja ennalta ehkäisee ihon ohentumista.
      Kevätaurinko puhkaisee helposti ruusufinni-ihottuman joten muista käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta. Youth Intensive Cremessä ei ole uv-suojaa, mutta sen päälle voi laittaa, vaikka Eclipse sk 50 (52€.)


      Inkeri

      Poista