keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Charcoal Masque vähentää finnejä

Helle on näköjään jämähtänyt Suomen päälle ja ihmiset todella jo kärsivät kuumuudesta. Kaikki blogin tilastoihin tulleet hakusanat liittyvät helteen tuomiin finneihin, hikinäppyihin, tai suuriin ihohuokosiin.

Lämpö ja kosteus lisää bakteeritoimintaa

Tämä loppukesä on vanhan kansan mielestä mätäkuuta ja siinä on kyllä perää. Näin kosteassa ja lämpimässä kaikki pöpöt oikein villiintyy ja ihollekin ilmestyy monenlaista tulehdusta ja ärsytystä. Tämän kesän helle on ihan poikkeuksellinen ja ihot kärsii kuumuudesta ja hikoilusta. Kasvoja saa pyyhkiä yhtenään kuivaksi ja samalla likaisista käsistä tulehdusta aiheuttavat bakteerit leviää iholla. Iho voi tyypiltään olla kuiva, tai sekaiho, mutta tänä kesänä finnit ja tulehtuneet näpyt vaivaa. Niitä ei kannata lähteä puristelemaan, kun se rikkoo vaan ihoa lisää ja jäljet kestää pitkään parantua. Iholla olevat tulehdusta aiheuttavat bakteerit pysyy kurissa tehokkailla, mutta kuivattamattomilla puhdistusaineilla. Dermalogican Dermal Clay (250ml 51€,500 ml 73€) on viilentävä ja raikastava savipohjainen puhdistusmaito, joka imee itseensä ihotalia ja rauhoittaa tulehduksia. iS Clinicalin Cleansing Complex (49€) sopii kaikille ihotyypeille myös kuivalle iholle ja sekin sulattaa hyvin ihotalia ja kuollutta solukkoa. Warming Honey Cleanser (49€) on kuorinnan ja puhdistuksen yhdistelmä joka käy helleaikaan kaikille ihotyypeille, mutta talvella se on kuivalle iholle joka päiväisessä käytössä hiukan liikaa.


Charcoal Masque imee itseensä ihotalia

Pari vuotta sitten Dermalogicalle tuli uusi naamio Charcoal Masque (72€) joka sopii kaikille ihotyypeille vähentämään näppyjä, tulehduksia ja mustapäitä. Se sisältää lääkehiilen tyyppistä raaka-ainetta joka imee ihosta likaa ja talia. Charcoal Masque rauhoittaa tulehtuneita finnejä, supistaa huokosia ja kirkastaa ihon väriä. Naamio levitetään iholle ohuena kerroksena ja annetaan vaikuttaa viitisen minuuttia jonka jälkeen se huuhdotaan pois runsaalla vedellä. Vaikutusaikaa ei kannata pidentää, koska kuivuttuaan naamio on vaikeampi poistaa. Naamiota voi käyttää, vaikka kolmen kerran kuureina eli kolmena päivänä peräkkäin. Naamiota voi käyttää myös paikallisesti näppyläalueelle. Sen vaikutuksia tukee, jos iho ensin kuoritaan Daily Microfoliantilla NYT 49€ (80€) . 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti