tiistai 10. heinäkuuta 2018

Uutuuksien nälkä kasvaa syödessä

iS Clinicalin myötä olen innokkaasti kokeillut kaikkea mitä A Class Beauty tuo maahan ja olen löytänyt myös upeita meikkituoteita. On tosi kiva tarjota asiakkaille jotain uutta ja kohtuu hintaista. Olen erittäin tyytyväinen iS Clinicalin maahantuojaan A Class Beautyyn ja luotan täysin heidän tuotteiden huippulaatuun.

Uudet silmänrajauskynät

iS Clinicalilla ei ole omaa meikkivalikoimaan, niin kuin ei ole Dermalogicallakaan vaan kumpikin sarja on erikoistunut ihonhoitotuotteisiin. A Class Beauty tuo maahan myös muita sarjoja esimerkiksi ripsipidennyksiin ja silmämeikkeihin erikoistunutta Xtreme Lashes sarjaa. Olen aivan myyty heidän silmänrajauskyniinsä. Suurin osa asiakkaista harmittelee, kun silmänrajaukset ovat niin hankala tehdä ja kuitenkin rajaus on paras tapa saada silmät hyvin esille yli viisikymppisellä. Nämä Xtreme Lashes Glideliner Lost Lasting Eye Pencil (35€) on aivan huipputuote. Nimi on varsinainen hirviö ja käytänkin tästä eteenpäin nimitystä Xtreme Eye Liner. Näissä kynissä on useampia todella kivoja värejä ja laadultaan se on erittäin pehmeä ja hyvin levittyvä. Ehdottomasti helpoin silmänrajauskynä mitä olen koskaan käyttänyt. Rajaus pysyy todella hyvin eikä levinnyt yhtään kesäkuun helteissäkään ja  olen koekäyttänyt näitä jo monta kuukautta. Kynällä voi tehdä hyvin ohuen ja kevyen rajauksen, tai levittää sitä leveämmälti luomivärin tapaan. Xtreme Lashes tekee myös tussikynämäistä rajausta ja ripsiväriä. Tussirajauksen nimi on Xtreme Lashes Lash Densifying Liquid Eyeliner (42€)ja siitä käytän nimeä Xtreme tussirajaus ja ripsiväriä nimitän Xtreme ripsiväriksi (42€) niin nyt tuli nekin uudestaan ristityiksi. 

Ihania uusia värejä

Nämä silmänrajauskynät ovat syötävän ihania väreiltään ja niistä löytyy jokaiselle jotain. Olen koko kevään tehnyt silmämeikkini niin, että pohjustan luomen vaalealla Youngbloodin luomivärillä (33€) sävyt Tourmaline ja Kasbah esimerkiksi ovat hyviä. Sen jälkeen teen aika leveän rajauksen kynällä ja vielä sen päälle laitan aivan ohuen tussirajauksen ihan ripsirajaan kiinni. Sen jälkeen runsaasti Xtremen ripsiväriä ja siinä on ainoastaan musta väri. Samoin tuosta tussirajauksesta on saatavilla vaan musta. Tässä Xtremen tussirajauksessa on kaksi erilaista levityspäätä. Toinen on litteä kynämäinen ja sillä voi tehdä leveämpää rajausta ja toinen on äärimmäisen kapea kynämäinen jonka päässä pikkuruinen pallo ja sillä on tosi helppo tehdä aavistuksen omainen kapea rajaus. Näitä tavallisia rajauskyniä on nyt myynnissä kuusi eri sävyä. 
GOLDEN OLIVE = oliivin vihreä jossa on kultapigmenttiä, tämä on kaunein vihreä rajaus mitä olen aikoihin nähnyt ja sen verran murrettu, että se sopii kaiken värisiin silmiin.
GRAPHITE = tyylikäs mattaharmaa, täydellinen perusväri kenelle tahansa
ROSE GOLD = ruusukulta joka on tämän vuoden uutuus ja näyttää kesämeikissä tosi hyvältä. Sopii yksinään käytettynä niille joka haluaa vaan kevyen silmämeikin. Vahvistettuna mustalla tussirajauksella tulos on tyrmäävän upea ja tämä yhdistelmä on ollut oma suosikkini nyt kesällä.
PLUM = liila, pitkästä aikaa selkeä liila rajaus joka on hyvä vaihtoehto siniselle.
VELVET TEAL = harmaan vihreä, vähän turkoosiin taittuva, erilainen väri, mutta neutraali.
XPRESSO = tumma mattaruskea, sopii kaikille
SAPPHIRE = kirkas lemmikin sininen ja suomalaisten suosikki. Se on nyt maahantuojalta loppu suuren menekin vuoksi, mutta lisää tulee piakkoin.
COGNAG = tummaruskea kultapigmentillä, hyvä vaihtoehto Xpresson ruskealle, persoonallin, mutta ei voimakas. Tämäkin on ollut suomalaisten suosikki ja nyt loppu, mutta sitäkin saadaan lisää. 

Poiketkaa katsomaan!

1 kommentti:

  1. Muutaman päivän olen jo ehtinyt rajauskyniä esitellä asiakkaille ja nyt tuo Plum sävy jo loppui. Saan sitä lisää torstaiksi. Oli kiva huomata, että asiakkaatkin ovat olleet yhtä ihastuneita kyniin kuin minäkin. Meikkituotteet on aina makuasioita ja ei voi koskaan varmasti tietää tykkääkö muut samoista väreistä ja laaduista kuin minä. Tietysti aina tuotteita sisäänosatessani käyn päässäni läpi tuttuja asiakkaita joille tuotteet kohdistan.
    Näitä rajauskyniä ostaessani mietin lukuisia oman ikäisiäni vakioasiakkaita ja heidän vaikeuksiaan saada silmänrajaukset tehtyä. Ikänäkö hankaloittaa meikkaamista, ryppyinen luomi on haasteellinen ja huonolaatuinen kynä leviää hikoillessa. Xtreme kynät ovat vastaus näihin kaikkiin ongelmiin ja ne ovat vielä kivan hintaisiakin, että voi hankkia useamman värin. Eniten on ostettu Golden Olive sävyä ja Golden Rosea ja siihen jo varauduinkin ja otin niitä kunnolla varastoon.

    Inkeri

    VastaaPoista