torstai 12. heinäkuuta 2018

Hulppeat ripset ja tyylikäs silmämeikki

Nyt meillä on tarjolla useampia tuotteita joilla voi kaunistaa silmiä ja tuoda ne paremmin esiin. EyEnvy (108€) ripsiseerumi on ollut myynnissä koko kevään ja olen nähnyt käytännössä miten ripset kasvaa ja vahvistuu. Xtremen meikkikynät (35-42€) on ollut minun ja Marin kokeilussa kuukausia ja en ole koskaan ennen käyttänyt näin hyviä silmänrajauskyniä.
Linkit tuotteisiin alempana!

EyEnvyllä parissa kuukaudessa upeat ripset

Tulokset EyEnvy ripsiseerumilla ovat olleet erinomaisia ja kaikki jotka sitä ovat käyttäneet saavat näkyvän vaikutuksen. Kyse ei ole siitä, että vaan joillakin ripset kasvaisi, tai pitäisi käyttää mielikuvitusta nähdäkseen pituuden lisääntyneen. EyEnvyä käytetään aluksi joka toinen aamu ja parin viikon totuttelun jälkeen sitä laitetaan joka aamu. Aluksi tuote saattaa kihelmöidä ja kuumotella, mutta se on hyvin harvinaista eikä kukaan meidän asiakas ole kokenut näitä tuntemuksia. Tulokset alkavat näkymään 3-4 viikon käytön jälkeen ja yleensä parissa kuukaudessa saavutetaan tavoitteet. Sen jälkeen EyEnvyä käytetään ylläpitohoitona 2-3 kertaa viikossa. Tilanne palautuu ennalleen noin puolessa vuodessa, jos ripsiseerumin käyttö lopetetaan. Ensimmäiseksi näkyy ripsien hento pituuskasvu. Noin kuukauden käytön jälkeen huomaa selvästi, että ripsiin tulee pituutta lisää ja aluksi karva on hyvin honteloa ja ohutta. Sitten ripset alkavat tummentua ja karvat vahvistuu tuuheiksi ripsiksi. Ellen näkisi itse tätä tulosta vakioasiakkailla en olisi osannut odottaa näin selvää vaikutusta. Parin kuukauden käytön jälkeen ripset ovat todella pitkät, tuuheat, tummat ja kaarevat. Aivan kuin parhaimmat ripsipidennykset, mutta aidot ja luonnollisen näköiset. Niillä joilla ripsipidennykset ovat pahasti kuluttaneet ja katkoneet omat ripset voi tuloksen saavuttamiseen mennä pidempi aika. Suosittelen kokeilemaan, koska EyEnvy on turvallinen ja helppo tapa saada upeat ripset.

Xtremen silmänrajauskynät ovat helppoja käyttää

Tutustuin ensimmäisen kerran Xtremen rajauksiin ja ripsiväreihin iS Clinicalin myötä, koska näillä merkeillä on sama maahantuoja. Minulla ei ollut mitään tarkoitusta ottaa myyntiin uusia meikkejä, mutta kokeilin niitä ihan uteliaisuuttani. Silmänrajauskynien (35€) värisävyt olivat sen verran erityisiä, että nekin kiehtoivat minua. Ensin tilasin itselleni ja Marille sävyt Golden Olive ja Sapphire ja tussirajauksessa (42€) onkin ainoastaan mustaväri. Xtremen ripsiväriä (42€) on saatavana ainoastaan mustana mikä onkin tyylikkäin ja paras väri ripsiin. Nuo silmänrajauskynät osoittautuivat laadullisesti aivan upeiksi ja en ole koskaan aiemmin kokeillut näin hyviä kyniä. Ne ovat todella pehmeitä ja hyvin levittyviä ja pysyvyys on erinomainen. Näin pehmeällä laadulla pystyy rajauksen tekemään kömpelökin meikkaaja. Nuo värit olivat myös yllättävän kauniit ja Golden Olivekin oli nimensä veroinen kultapigmentillä taitettu tumma vihreä. Ensimmäisen kokeilun jälkeen oli pakko tilata kokeiluun kaikki sävyt joita on kuusi. Mari ihastui tyylikkään neutraaliin Plum ja Graphite sävyihin jotka ovat luumunlila ja harmaa. Golden Rose on meidän kummankin suosikki ja sellaista rajausväriä emme olleet ennen nähneet. Se sopii hyvin niille jotka haluavat kevyen ja huomaamattoman meikin. Itse käytän näiden kynärajausten kanssa ohutta tussikynärajausta ja Xtremen tussikynä on myös helpoin kokeilemani. Viimeistään loppukesällä työhön palatessa kannattaa meikki muodistaa näillä uutuuksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti