sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Helle aiheuttaa iho-ongelmia

Olen nyt pari viikkoa yrittänyt keksiä asiakkaille apua helteen ja hikoilun tuomiin ongelmiin. Vakioasiakkailla joiden ihonhoito on säännöllistä ei ongelmia näy, mutta satunnaiset poikkeajat ovat ihan pulassa.

Oikeilla kotihoitotuotteilla saa nopeasti apua hikinäppyihin

Jo reilussa viikossa saa ihan näkyvää apua finneihin ja hikinäppyihin, kun ensin tehdään sopiva kasvohoito (45€-93€) ja sen jälkeen jatketaan tehokkaalla kotihoidolla. Nuo kotihoitotuotteet minua mietityttää, koska vaihtaminen täysin uusiin tuotteisiin on aika kallis satsaus ja helle loppuu kuitenkin viimeistään syyskuussa. Rasvoittumista rauhoittamaan tarkoitetut kotihoitotuotteet ovat sen verran tehokkaita etten niitä suosittele enää sisälämmityksen alkaessa lokakuussa. Olenkin miettinyt miten kehittäisin kotihoitopaketin joka auttaa helleongelmiin, mutta olisi kohtuullisen hintainen. Päätinkin koota noista matkakokoisista tuotteista ”näppynujertajapaketin”. 


Näppynujertajapaketti

Pakettiin kuuluu Dermalogican Dermal Clay (250 ml 51€, 500ml 73€) puhdistusmaito joka on savipohjainen ja imee itseensä ihotalia. Sitä voi käyttää myös naamion tapaan antamalla sen vaikuttaa viitisen minuuttia ennen pois pesua. Aamupesuun toimii hyvin Clearing Skin Wash (250 ml 56€ ja 500ml 76€) geelimäinen puhdistus joka sulattaa pois yön aikana erittyneen ihotalin. Daily Microfoliant NYT 49€ (80€) on paras mahdollinen kotihoitotuote rauhoittamaan ihon rasvoittumista. Sirä voi pari viikkoa käyttää aivan hyvin joka ilta. Kosteuttakin rasvainen iho kaipaa  ja Dermalogican uusin tuote Calm Water Gel (70€)eli vesivoide on aivan ihana helleajan voide, koska se imeytyy hujauksessa.  Aurinkosuojaa Calm Water Gelissä ei ole ja siksi päiväksi onkin hyvä olla iS Clinicalin Eclipse 50 (49€)päivävoide joka on täysin rasvaton kaikille ihotyypeille soveltuva voide. Tähän hoitosysteemiin, kun vielä lisää iS Clinicalin Active Serum (87€) tehotipan joka supistaa huokoset ja vähentää talin eritystä ja tulehdusta alkaakin iho olla jo hyvin rauhoittunut. Tuota active Serumia ei tarvitse käyttää kuin iltaisin, kun sen tulehduksia vähentävä vaikutus jo näkyy. Dermalogican Charcoal Masque 3-4 viikossa käytettynä viimeistelee ihonhoidon ja ihon kiiltävyys laatuu, finnejä ei enää synny  huokoset supistuvat normaaliksi. Nyt teen kyllä aivan huipputarjouksen, mutta lupaan myydä nämä edellä mainitut tuotteet matkakokoisina 10€/kpl.


Hyödynnä tämä supertarjous

Meillä ei ole näitä matkakokoja suuria määriä joten ole nopea, tai laita sähköpostilla, tai tekstarilla varaus niistä. Matkakokoiset tuotteethan riittävät noin 1-2 viikkoa käytössä ja jos teillä on perheessä useampi käyttäjä tulee ilman muuta edullisemmaksi ostaa normaalikokoisia tuotteita. Näistä matkakokoisista kannattaa ostaa Clearing Skin Wash koska sitä harvoin tarvitsee enää myöhemmin syksyllä. Se desinfioi kuivattamatta ihoa ja vähentää finnien syntymistä. Samoin Dermal Clay virkistää ja rauhoittaa ja sitä voi käyttää myös ihanan viilentävänä ja raikastavana naamiona. Näitä matkakokoja ei ole verkkokaupassa, mutta lähetän niitä kyllä muillekin paikkakunnille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti