tiistai 24. heinäkuuta 2018

Tehotipat ja hoitovoide tukevat toistensa vaikutuksia

Kaikille kuluttajilla ei ole vielä itsestään selvää, että tehotippoja käytetään hoitovoiteiden kanssa yhtäaikaa. Ne eivät korvaa toisiaan vaan ne käytetään päällekäin. Tehotippoja ei kannata edes käyttää yksinään, koska sen vaikutus ei riitä sellaiseen tarkoitukseen.

Liposomit ja mikrosomit

Tehotippojen eli seerumien vaikutus perustuu 90-luvun alussa kehitettyihin kuljettaja-aineisiin joita on liposomit, mikrosomit ja niosomit. Ilman näitä kuljettaja-aineita ei tehotippojen vaikuttavia raaka-aineita saataisi syvempiin ihon kerroksiin. Nykyisin näiden kuljettaja-aineiden ansiosta voidaan täsmäohjata vaikutusaineet juuri siihen ihosolukerrokseen joissa niitä tarvitaan. Tehotippojen tarkoitus on imeytyessään ohittaa ihon pintakerrokset ja pysähtyä alinmaisiin ihosoluihin ja vapauttaa siellä tarvittavat raaka-aineet. Näin ihon pintakerrokset jää ilman hoitoa ja siksi tehotippojen päälle levitetään aina jokin tuote joka jää ihon pintakerroksiin suojaamaan niitä. Ilman tätä pintakerroksiin vaikuttavaa hoitotuotetta tehotipan vaikutusaineet pääsevät helpommin haihtumaan. Iho on myös aivan suojaton ulkoapäin tuleviin rasituksiin kuten ilman saasteet, tuuli ja kylmyys.


Intesive Moisture Balance ja Skin Hydrating Booster lisäävät toistensa vaikutuksia

Näiden Tähtitarjousten myötä teillä on edullinen tilaisuus hankkia todella tehokas kotihoitosysteemi loppukesää ja tulevaa talvea varten. Tämä helle ja todella voimakas uv-säteily rasittaa ihoa huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi epävakainen viime kesä. Sen kuivattava ja rasittava vaikutus ei vielä oikeastaan tunnu, mutta syksyn tultua ja sisäilman kuivuessa alkaa totuus paljastumaan. Nyt kannattaa ottaa käyttöön tarjouksessa olevat Skin Hydrating Booster NYT 70€ (103€) ja hoitovoiteeksi Intensive Moisture Balance NYT 65€ (96€). Tämä yhdistelmä sopii lähes kaikille. Voimakkaasti rasvoittuvalle nuoren iholle Skin Hydrating Booster sopii hyvin, mutta sen päälle suosittelen kevyempää Oil Control Lotionia (68€). Skin Hydrating Booster sisältää puhdasta hyaluronihappoa joka on hyvin samankaltaista, kun ihosolujen oma soluväliaine. Siksi se lisää huomattavasti ihosolukon kosteuspitoisuutta ja sillä tavoin hidastaa vanhenemisen tuomia muutoksia ihossa. Hyvä kosteustasapaino pitää ihon joustavana eikä kuivuudesta johtuvaa ohentumista ja rypistymistä synny niin helposti. Intensive Moisture Balance imeytyy pintakerroksiin todella nopeasti eikä iho jää yhtään rasvaiseksi. Tämän tehotippa+hoitovoideyhdistelmän päälle on helppo levittää meikki. Meikki pysyy mattapintaisena eikä kiillä, mutta se on helppo pestä pois, koska hyvät pohjatuotteet estävät meikin imeytymistä ihoon. Sinulla on vielä sunnuntaihin asti aikaa käyttää tämä tarjous hyödyksesi. 


Intensive Moisture Balance NYT 65€ (96€)

SkinPerfect Primer sk 30 NYT 55€ (85€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti