sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

iSClinical ja Dermalogica täydentävät toisiaan

Nyt iSClinical on ollut meillä myynnissä ja käytössä parisen kuukautta ja asiakkaat ovat ottaneet sen hyvin innostuneesti vastaan. Jotkut kyselevät jääkö Dermalogica nyt meiltä pois ja ei todellakaan jää. Dermalogica ja iSClinical sopivat voidepohjiensa vuoksi erittäin hyvin yhteen ja niitä voi käyttää yhtä aikaa.

Dermalogica ja iSClinical tukevat toisiaan

Yksi syy siihen miksi otinkaan iSClinicalin meille on se, että nämä hoitosarjaa tukevat toinen toisiaan. iSClinicalin tuotevalikoima on sen verran suppea ettei se riitä yksinään ammattimaiseen ihonhoitoon. iSClinicalissa on kuitenkin useita täsmätuotteita jotka ovat huomattavasti tehokkaampia kuin Dermalogican hoitotuotteet. Samoin siitä löytyy tehoaineita eritysongelmiin kuten ruusufinniin, acneen ja arpikudoksen elvytykseen. Tarkoitus on parantaa asiakkaiden kotihoitotuotteiden tehoa ja tarjota heille parasta mitä Suomesta tällä hetkellä löytyy. iSClinical on myös edullisempi hoitosarja, kun Dermalogica ja autamme asiakkaan valitsemaan itselleen parhaan, mutta myös edullisemman vaihtoehdon. Asiakkaan ei tarvitse itse miettiä kumpaako nyt kannattaisi ostaa vaan me suosittelemme kyllä mikä olisi järkevin vaihtoehto. Osa kotihoitotuotteista voi olla Dermalogicalta ja osa iSClinicalilta ja ne toimivat keskenään oikein hyvin.

Yhtenäinen voidepohja

Yleensähän olen aina neuvonut, että paras tulos tulee, kun kaikki hoitotuotteet on samasta sarjasta. Miksi nyt sitten väitän toista? Tämä onkin ainutkertainen tilanne, kun kaksi kosmeettistasarjaa on tehty samalle voidepohjalle. Tähän asti Dermalogica on ollut lähes ainoa hoitosarja Suomen markkinoilla jonka voidepohjassa ei ole mineraalirasvoja, hajusteita, väriaineita, tai barabeeneja. Se, että kosmetiikan voidepohjassa on jotain noita edellä mainittuja on heti blokannut ne pois meidän hoitolastamme. En halua tarjota asiakkaille hoitotuotteita joissa on turhia höttöaineita, tai tunnettuja allergeeneja. Nyt iSClinical on tehty hyvin samanlaiselle peruspohjalle kuin Dermalogicakin ja se helpotti huomattavasti valintaa sen sisäänostamisessa. Joku muu uusi sarja olisikin pitänyt tarjota asiakkaille niin, että olisi valittu jompi kumpi. Se ei olisi ollut hyvä ratkaisu, koska se olisi ollut asiakkaille kallistakin. Nyt kaikki voi käyttää rauhassa vanhoja mielituotteitaan ja ottaa välillä jotain vaihtelua iSClinicalilta, tai valita joitakin tehoaineita Dermalogican kanssa käytettäväksi. 

1 kommentti:

  1. Muistutan vielä, että kysykää meiltä neuvoja valintoihinne. Varsinkin verkkokauppan asiakkaat voivat pähkäillä mitä nyt hankkia. Laittakaa sähköpostia, tai kysykää täällä blogissa. Blogissa kysyminen on siitä hyvä juttu, että samalla neuvot menee monelle muullekin. Tämän blogin tärkein tarkoitus on antaa neuvoja lukijoille ja asiakkaille. Samalla syntyy myös vastavuoroista keskustelua. Meille on todella tärkeää tietää mitä asiakkaat ajattelevat ja millaisia hoitoja ja ohjeita tarvitaan. Kysymyksiä tulee niin vähäsen, että toivoisin niiden monikertaistuvan. Minulle on erittäin mieleistä vastata näihin kysymyksiin. Jotenkin koen laittavani ammattitaitoni sataprosenttisesti liikkeelle, kun vastaan asiakkaiden kysymyksiin ja se tuottaa tyydytystä omasta työstäni.

    Inkeri

    VastaaPoista