maanantai 2. heinäkuuta 2018

Tähtitarjouksena Multivitamin Power Recovery Masque

Tähtitarjouksena on nyt MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE 55€ (78€) naamio ja saat kaupan päälle iS Clinicalin Cream Cleanser puhdistusmaidon ja Eclipse sk 50 aurinkosuojallisen päivävoiteen matkakokoisena. Arvo 25€


Ambulanssi tuubissa

Multivitamin Power Recovery Masque on suomalaisille erittäin mieluinen hoitotuote ja suurimmalla osalla asiakkaista se kuuluukin kotihoitotuotteiden perusvarastoon. Tämä multivitamiininaamio on monipuolisesti vaikuttava, kaikille sopiva ja erittäin helppo käyttää ja lisäksi se on vielä edullinenkin, kun tuosta 75 ml tuubista saa 30-40 käyttökertaa. Amerikkalaiset ovat nimenneet sen ambulanssiksi tuubissa, koska on iholla mikä ongelma hyvänsä multivitamiininaamio hoitaa sen nopeasti pois. Nyt näin kesäloma ja mökkeilyaikaan multivitamiininaamion käyttö on erityisen tähdellistä, koska se korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia ja vähentää uimisen ja saunomisen ihoa rasittavaa vaikutusta. Helleaikaan iholle helposti tulee hikinäppylöitä ja muitakin epäpuhtauksia ja niihinkin multivitamiininaamio auttaa, koska se palauttaa ihon normaalin ph:n ja tukee tulehdusta vähentävien bakteerien toimintaa. Naamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, vaikka saunan jälkeen. Naamion vaikutusta tehostaa, jos iho kuoritaan ennen naamiota. Multivitamiininaamio levitetään näkyvästi paksuna kerroksena iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Sen jälkeen pyyhitään ylimääräinen pois ja hierotaan loput ihoon ja pestään pois vasta aamulla. Juuri tämä mahdollisuus antaa naamion vaikuttaa yön yli tekee siitä niin helpon, kun sitä ei tarvitse pestä pois.


IS Clinicalin tuotteet kokeiltavaksi

Kaupan päälle tulevat iS Clinicalin tuotteet ovat hyvä mahdollisuus kokeilla millaisia nämä meidän uutuustuotteet ovat. iS Clinical Cream Cleanser on maitomainen puhdistustuote joka sopii erittäin kuivallekin iholle. Se sopii myös silmämeikin poistoon ja se on vesiliukoinen ja jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen. Itse inhoan, jos pesun jälkeen iholla on vielä joku tahma mikä ei ole liuennut vesipesuun. Eclipse sk 50 on näistä iS Clinicalin tuotteista kaulavoiteen jälkeen eniten ostettu tuote. Se on hyvin kevyt päivävoide kaikille ihotyypeille myös hyvin rasvoittuvalle iholle ja samalla siinä on tehokas viidenkympin aurinkosuoja. Erittäin kuivalla iholla voi voiteen alle laittaa ihotyypin mukaiset tehotipat. Laitan vielä näiden matkakokojen lisäksi lahjapussukkaan iS Clinicalin Youth Intensive Cremen näytepussin josta saa noin 3-4 kertaa käytettyä niin pääsette kokeilemaan tätä minun lempivoidettani joka on tämän hetken tehokkain hoitovoide vanhenevalle iholle.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi14:56

    Mitä neuvoisit maksaläiskään?

    En pysty täydellisesti suojautumaan auringolta. SPF-aurinkosuojavoide käytössä (laitan aamulla ja lisään päivällä, tai jos olen hikoilun vuoksi pyyhkimään kasvojani).

    Puhdistan kasvot ja kuorin ihoani iltaisin. Levitän C-vitamiinipitoisen serumin ja sen päälle yövoiteen.

    Maksaläiskiä lukuunottamatta ihoni voi hyvin, on sileä/vahva/näppylätön/ei kiristä tai rasvoitu nykyisillä ihonhoitotuotteilla.

    Rahaa on rajallisesti. Mutta jotain uutta voisin kokeilla (vanhat kokeilemani tuotteet eivät ole poistaneet ongelmaa, vaikkakin niillä ihoni voi hyvin).
    Olisiko jotakin tuolla uudella sarjalla (IsClinical), jolla maksaläiskiä/pisamia voi vähentää tai vaalentaa.
    Maksaläiskäni elävät jossain symbioosissa pisamieni kanssa ja ilmaantuvat naamalleni, heti ekojen auringonsäteiden myötä.

    Ei pisamat/maksaläiskät arkena juuri haittaa. Juhliin meikkaamista vaikeuttavat, koska moni meikki muuttuu niiden päällä harmaaksi. Ja juhliin mieluusti haluisi ehostaa naamastaan mahdollisimman edustavan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksaläiskät ovat hankala ongelma, koska mitään varmaa konstia ei ole niiden vaalentamiseen. IS Clinicalin pigmenttituotteet ovat Suomen markkinoiden tehokkaimmat, mutta turvalliset hoitotuotteet. White Lightening Complex (155€) sopii päivävoiteeksi ja yöksi käytetään White Lightening Serumia (89€). Ensin voisit aloittaa tuolla seerumilla ja käyttää sitä aamuin illoin hoitovoiteen alla. Siinä on uuden tyyppinen iS Clinicalin kehittämä raaka-aine tetraheksyyliaskorbaatti joka on c-vitamiinin johdannainen ja se vaikuttaa ihon melaniinisynteesiin. Tuloksia seerumin käytöstä tulee noin kolmen viikon kuluttua.
      Ihoa ei pysty niin totaalisesti suojaamaan uv-säteilyltä etteikö maksaläiskiä tule, jos niihin on taipumus. Nykytutkimusten mukaan jo lämpö voi saada aikaan pigmenttisolutoimintaa. Paras uv-suoja on iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€) joka on hyvin ohut ja kevyt päivävoide.
      Tuo Bt-Sonic (126€) ultraäänilaite kotikäyttöön on osoittautunut erittäin hyväksi myös maksaläiskäiselle iholle. Sen käyttö nopeuttaa solutoimintaa ja kasautunut pigmenttisolukerros hajoaa nopeammin. Näen asiakkaillani aivan selvän muutoksen viime kesään verrattuna, vaikka nyt on ollut paljon aurinkoisempaakin. Maksaläiskät ovat huomattavasti vaaleampia eikä niin tarkkarajaisia. Vaalentuneet läiskät ovat helpompi peittää meikillä. Tämä Bt-Sonic auttaa moninaisesti ihon hyvinvointiin joten siihen kannattaisi satsata.

      Inkeri

      Poista
  2. Taas hyvä tarjous!tämä naamio on minullakin viikottain käytössä ja sopii hyvin atoopikolle. Samoin +60 v äitini rakastaa tätä naamiota...taitaa olla tarpeen tehdä kimppatilaus tilipäivän jälkeen❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multivitamiininaamio sopii aivan kaikille. Talvella atoopikoille se on ihan ehdoton hoitotuote ja silloin se kannattaa jättää yöksi vaikuttamaan. Käsille se on myös hyvä tehohoito. Näin kesällä tehdään paljon pihahommia ja mansikan poimintaa ja iho kuivuu mullasta ja marjat värjää kuivaa ihoa. Ensin kannattaa kuoria kädet Daily Microfoliantilla (80€) ja sen jälkeen laitetaan paksu kerros multivitamiininaamiota ja puuvillahanskat käsiin ja pakkaus saa vaikuttaa yön yli. Tämä on myös hyvä apu erilaisiin käsi-ihottumiin.

      Inkeri

      Poista