lauantai 7. heinäkuuta 2018

Multivitamiininaamio auttaa lähes kaikkiin iho-ongelmiin

Tämän hetken Tähtitarjous Multivitamin Power Recovery Masque NYT 55€ (78€) pelastaa ihon joka tilanteessa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ja myös miehet ihastuvat sen vaikutuksiin. Naamiotuubi (75 ml ) riittää noin 30-35 käyttökertaan eli se on myös edullinen käytössä.

Antioxidantit korjaa auringon haittoja

Tämän vuodenajan ihohuolet yleensä liittyy aurinkoon ja kesälomiin. Aurinko on niin nopeasti polttavaa ettei aina hoksaakaan miten pienestä iho palaa. Pilvipouta on salakavalin, koska aurinkoa ei näy, mutta säteilyä on melkein yhtä paljon kuin auringon paistaessa. Laiturilla loikoilu, tai veneily on otollisin paikka altistaa iho palamiselle. Multivitamiini naamio on paras apu ihon palamiseen ja siihen se sopii myös lapsen iholle. Palovauriot näkyy ihossa viikon verran ja multivitamiininaamiota kannattaa käyttää ainakin kolmena päivänä peräkkäin. Vaurioitunut ihosolukko poistuu hilseilynä ja iho jää helposti kirjavaksi. Multivitamiininaamio irroittaa hellävaraisesti kuolleen solukon ja kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Siinä on myös runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn haittoja vielä jälkikäteenkin. Kesäloman mökkielämään kuuluu sauna ja uiminen ja ne kuivattavat ihoa. Kannattaa laittaa multivitamiinnaamio joka kerta saunan jälkeen ja jättää se yöksi vaikuttamaan. Tämä helppous on yksi syy muotivitamiininaamion suosioon, koska tarvitsee vain levittää iholle paksu kerros voidemaista naamiota ja pyyhkiä nukkumaan mennessä imeytymätön osa kasvopaperiin ja loppu saa vaikuttaa yön yli. 

Rauhoittaa tulehduksia ja hikinäppyjä

Multivitamiininaamio sopii myös rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, koska se vähentää tulehduksia. Ruusufinni on yleensä pahimmillaan kesällä ja punoittavan kirjavaa ihoa voi rauhoittaa multivitamiininaamiolla. Silloin, kun käyttää ruusufinniin tarkoitettuja lääkevoiteita iho saattaa kuivua kireäksi ja hilseileväksi. Tähän tilanteeseen multivitamiininaamio tuo nopean korjauksen. Itse olen käyttänyt naamiota hyttysen puremien parantamiseen. Meillä on ilmestynyt jotain pikkuinisijöitä makuuhuoneeseen hyttysverkosta huolimatta. Olin viime viikolla ihan paukamilla ja tietysti raavin unissani ne ihan vereslihalle. Laitoin niihin pari kertaa päivässä ohuen sipaisun multivitamiininaamiota noin 4-5 päivän ajan ja nyt jäljet ovat täysin parantuneet. Ilman multivitamiininaamiota paukamat olisi jättäneet jäljen moneksi viikoksi. Multivitamin Power Recovery Masqueta käytetään hoitamaan ja kosteuttamaan 2-3 kertaa viikossa. Iho-ongelmia korjaamaan kannattaa tehdä kolmen päivän kuuri niin, että naamio laitetaan joka ilta ja jätetään yöksi vaikuttamaan.  Tähtitarjous on voimassa vielä ensi viikon eli 15.7 asti joten toimi nopeasti.

2 kommenttia:

  1. Hyvä tarjous. Saakos ostaa 2 tuubia kerralla?

    Minulla on taliköhnä ja ajoittain talvella iho on kirjavan punainen ja hilsepaakuissa. Ainoa apu on tää naamio. Sen laittaa ennen sänkyyn menoa nin aamulla naama näyttää siedettävältä ja kehtaa meikkiäkin laittaa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä saa ostaa ihan niin monta tuubia, kun haluaa. Myös taliköhnään eli seborrea iholle multivitamiininaamio on hyväksi. Yön aikana se rauhoittaa punoitusta, hilseilyä ja näppyjä. Ruusufinniin naamio myös tehoaa, koska se rauhoittaa punoittelua.

    Inkeri

    VastaaPoista