perjantai 27. heinäkuuta 2018

Viimeinen tilaisuus hyödyntää Tähtitarjoukset

Olethan huomannut, että Tähtitarjous loppuu sunnuntai-iltaan 29.7. Tämän hetkiset tarjoukset ovat sen verran huomattavia, että tuskin pysty kovinkaan pian niitä uusimaan. Näet tuosta blogin oikesta sivusta mitkä tuotteet ovat tarjouksessa.

Intensive Moisture Balance on kaikkien suosikki

En ole vielä tavannut ihmistä joka ei tykästyisi Intensive Moisture Balanceen NYT 65€ (96€)  ja se onkin meidän eniten myydyin tuote. Se kertoo myös Suomen ilmaston vaatimuksista, koska Intensive Moisture Balancen kosteustaso on riittävä talvellakin. Muualla Euroopassa myydään aika tasasesti kaikkia Dermalogican hoitovoiteita eikä yksi nouse näin erityiseksi. Muiden Euroopan maiden talvi on vesisateinen ja kylmän kostea eikä kuivattavaa sisälämmitystä ole niin kuin Suomessa. Intensive Moisture Balancesta voi tehdä täsmähoitotuotteen lisäämällä siihen, tai sen alle jonkun tehotipan. Talvella Overnight Repair Serum (107€) elvyttää ja kiinteyttää ja sitä voi lisätä muutaman tipan voiteen joukkoon. Uutuussarjassamme iS Clinicalissa on huipputehokkaat seerumit ja ne sopivat oikein hyvin Intensive Moisture Balancen kanssa yhdessä. Esimerkiksi suosituin seerumi Active Serum (87€) toimii oikein hyvin, kun sen levittää puhtaalle iholle ja päälle tämä Intensive Balance voide. Active Serum vaikuttaa monipuolisesti ja esimerkiksi rauhoittaa helteen aiheuttamaa hikinäppyä ja supistaa laajentuneita huokosia ja samalla se kiinteyttää ja vähentää ryppyjä ja juonteita. 

Daily Microfoliant sopii koko perheelle

Daily Microfoliant NYT 49€ (80€) on mikrokuorinta joka sopii vauvasta vaariin ja ihan kaikille ihotyypeille. Varsinkin tämän hellekauden jälkeen se parhaiten poistaa näppylöitä ja ylimääräistä rasvaa. Moni teini-ikäinen saa näkyvää helpotusta finneihin, jos käyttää Daily Microfoliantia ja näin kesällä sitä voi käyttää joka päivä. Myös miehet tykkäävät mikrokuorinnasta, koska se on nopea käyttää ja vaikutus näkyy heti. Daily Microfoliant on Dermalogican suosituin tuote koko maailmassa ja sen lempinimi on taikajauhe. Juuri tätä tuotetta varten on alunperin suunniteltu Bt-Sonic ultraäänilaite (126€) ennen kuin huomattiin sen hyödyt muidenkin puhdistusaineiden kanssa. Daily Microfoliant on myös todella riittoista, koska tuosta purkista saa noin 70-80 kuorintakertaa. Nyt, kun se on näin hyvässä tarjouksessa jää yhdelle hoitokerralle hintaa reilusti alle euron.

Nyt kannattaa tarjoustuotteita ostaa, vaikka kaksittain ja vinkkaa myös ystävillesi hyvistä alennuksista. Kaikki tuotteet ovat saatavissa myös verkkokaupassa eikä meillä mene mitään toimitusmaksuja, tai postikuluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti