keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Nuoren ensimmäinen kauneushoitolakokemus

Näin kesällä meillä käy jostain syystä enemmän teini-ikäisiä asiakkaita kuin talvella. Ehkä ajanvaraukset on helpompi tehdä nyt, kun on koulujen loma-aika. Teinipuhdistuksissa meillä käy yhtä paljon poikia kuin tyttöjäkin.

Ihonhoito vähentää arpien syntymistä

Nykyisin vanhemmat ovat sen verran valveutuneita, että he ymmärtävän rasvaisen ihon hoidon tarpeen. Ihotyyppi on periytyvä ja yleensä jompi kumpi vanhemmista on itse kärsinyt iho-ongelmista eikä halua lapselleen samaa piinaa. Aika usein nuoren tuo ensimmäiseen ihonpuhdistukseen kummitäti, isoäiti, tai muu sukulainen. Moni vakioasiakkaani tuo omia sukulaislapsia hoitoomme ja hankkii heille ihonhoitotuotteita. On helpompi valita kosmetologi jonka tuntee, koska nuoren ensimmäinen kokemus kosmetologilla saattaa vaikuttaa minäkuvaan lopun elämää. Hyvällä ihonhoidolla pystytään pitämään finnit ja tulehdukset kurissa eikä arpia pääse muodostumaan. On turha odotella, että tulehdus rauhoittuu iän myötä, koska siihen mennessä arpia on syntynyt moneen kertaan. Silloin, kun kyse on vaikeasta tulehduksesta neuvomme aina ihotautilääkärille, koska nykyisin on hyviä ja tehokkaita lääkkeitä rauhoittamaan finnejä ja talin eritystä. 

Nuorta pitää kannustaa

Dermalogican nuorten hoitolinja Clean Start on tarkoitettu normalisoimaan talineritystä ja parantamaan ihon omia suojamekanismeja tulehdusta vastaan. Meillä on nyt aivan loistava tarjous Clean Start tuotteista, kun kolme tärkeintä tuotetta on edullisella pakettihinnalla 65€. Paketissa on Foaming Wash puhdistusgeeli, Matte Moisturized kosteusvoide päiväksi, Overnight Treatment tehohoito yöksi NYT 65€ (90€). Clean Start tuotteet eivät missään tapauksessa kuivata ja ne sopii kaikille 10-25-vuotiaille. Nuori ihminen on aina hyvin epävarma ja ulkonäön merkitys on suuri. Pyrimme palvelemaan jokaista teinipuhdistusasiakasta todella keskittyneesti ja korostamme aina nuoren hyviä puolia. Mitään lipevää kehumista emme harrasta vaan rehellistä positiivisten asioiden näkemistä ulkonäössä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti