tiistai 31. heinäkuuta 2018

Paluu työelämään

Kesä alkaa olla siinä vaiheessa, että monen kesäloma on lopuillaan ja katse on syksyn riennoissa. Työhön kannattaa palata kasvohoidon kautta, koska sen avulla iho on nopeasti hyvässä kunnossa ja kestää ihmisten ilmoille paluun.

Uudista meikkisi!

Kesälomalla ihmisen mieli uudistuu ja stressikierre päättyy, tai ainakin hyvin onnistuneella lomalla näin pitäisi tapahtua. Kiva on myös uudistaa ulkonäköä ja panostaa meikkiin enemmän, kun palaa takaisin työn touhuun. Nyt tarjouksessa oleva SkinPerfect Primer sk 30 NYT 59€ on ehdoton valinta kenen tahansa meikkituotteeksi. Varsinaisesti se on meikinpohjustusaine, mutta moni käyttää sitä meikkivoiteen sijasta. Ellet ole sitä vielä kokeillut niin nyt se kannattaa tehdä. SkinPerfect Primer sk 30 on jo monta vuotta kuulunut meidän kolmen eniten myydyimmän tuotteen joukkoon. Se antaa iholle terveen, lämpimän hehkun ja peittää ihon epätasaisuutta ja värivirheitä. Myös pikkurypyt ja juonteet siloittuu ja ihon näyttää nuorekkaammalta. Samalla SkinPerfect Primer sk 30 suojaa ja hoitaa ihoa ja varsinkin talvea ajatellen sen kuivumiselta suojaava vaikutus on merkittävä. Yksi tuubi SkinPerfect Primer sk 30 riittää pari kuukautta, kun sitä käyttää joka aamu ja tarjoustuotteita saa ostaa useammankin.


Xtremen upeat silmänrajauskynät

Olen aivan myyty näistä meidän uusista Xtremen silmämeikeistä ja suorastaan ylpeä itsestäni, kun niin hienot meikit löysin ja neuvottelin ne vielä meille yksinmyyntiin tällä alueella. Kynämäiset silmänrajaukset (35€) ovat mielestäni täydelliset. Niiden laatu on erinomainen ja värit ihania. Jo pelkästää uuden silmänrajauksen hankinnalla saa meikin aivan uuteen kuosiin. Mielestäni yli viisikymppisellä silmienrajaus on erittäin tärkeää, että silmät tulee kunnolla esiin. Tähän asti moni on kokenut ongelmallisena rajauksen tekemisen ja onhan se tarkkaa hommaa. Nämä Xtremen kynät ovat helpoimmat mitä olen koskaan kokeillut. Perusvärien lisäksi sävyt Golden Olive kultapigmenttiä sisältävä oliivin vihreä, Velvet Teal turkoosin sinivihreä ja Golden Rose ovat todella tyylikkäitä värejä. Silmäluomi kannattaa ensin pohjustaa vaalealla luomivärillä esimerkiksi Youngbloodin Tourmaline (33€), tai Kasbah ja sen päälle tehdään rajaus aivan ripsirajaan. Nämä kynät toimivat luomiväreinä myös ja rajauksen ei tarvitse olla kapea. Tuon värillisen rajauksen päälle voi vielä tehdä Xtremen tussikynällä (42€) ohuen mustan rajauksen ja itse teen aina näin, että saan voimaa ja selkeyttä roikkuvalle silmäluomelle. Tähän vielä runsaasti mustaa Xtremen ripsiväriä niin meikki näyttää hyvältä koko päivän eikä takuulla lähde leviämään, mutta liukenee hyvin puhdistustuotteisiin.

Löydät tuotteet verkkokaupastamme.

1 kommentti:

  1. Tässä hyvä idea helpottaa helteen kiusaamia jalkoja. Hyvin usein meidän ikäisillä jotka olemme täyttäneet 25v.jo pariin kertaan jalat särkee, kuumottelee ja turpoaa varsinkin iltaisin. Tämä kuumuus lisää vielä levottomutta ja kuumotusta. Olen nyt tehnyt muutamalle asiakkaalle kasvohoidon ajaksi kylmän kääreen jaloille ja se on ollut kuulemma aivan ihana. Kastelen lähes jääkylmään veteen froteepyyhkeet ja kiedon ne jalkaterien ja nilkkojen ympärille ja vedän roskapussin siihen päälle ettei kaikki muuten kastu. Tätä kannattaa kokeilla kotonakin, koska jalkojen levottomuus estää nukahtamista.
    Seuraavalla kerralla, kun tulette kasvohoitoon niin kertokaa, jos haluatte viilennyskääreen ja jos nämä helteet aina vaan jatkuvat.

    Inkeri

    VastaaPoista