sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Näin tasoitat pigmenttiläiskiä iS Clinicalin tuotteilla

Pigmenttiläiskät ovat hankalia hoidettavia ja ne ovat lisääntyneet huomattavasti auringon voimistuessa ja hormonivalmisteiden käytön lisääntyessä. Mitään vaaraa ei pigmenttiläiskistä ole vaan ne ovat ainoastaan kosmeettinen haitta.

White Lightening tuotteet tasoittaa ihon väriä

Pigmenttiläiskien merkitys riippuu paljon ihmisen omasta tavasta huomioida niitä. Asiakkaan tullessa kasvohoitoon en ota pigmenttiläiskiä puheeksi ellei asiakas itse nosta niitä keskusteluun. Pigmenttiläiskille ei välttämättä tarvitse tehdä yhtään mitään ja iho voi muuten olla hyvinvoiva ja hoidettu. Joskus asiakkaat pelkää, että pigmenttiläiskät on ihosyövän esiastetta, mutta niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Eikä pigmenttiläiskät kerro liiallisesta auringon otosta, tai ihon palamisesta vaan joillekin iholle läiskät tulee puolentunnin ulkoilun jälkeen ensimmäisenä kevätpäivänä. IS Clinicalin hoitoseerumien raaka-ainepitoisuudet ovat korkeampia kuin missään muussa Suomessa myytävässä kosmetiikassa. Pigmenttiläiskiin vaikuttavia tuotteita iS Clinicalilla on kaksi eli White Lightening Serum (89€) ja White Lightening Complex (155€). Tehokkain tulos tulee näiden yhteiskäytöstä, mutta boosterityyppistä White Lightening Serumia voi käyttää myös minkä tahansa kosteusvoiteen alla aamulla ja illalla.

Hoitoaineiden tulokset näkyvät hitaasti


Mitään äkkinäisiä vaikutuksia ei kannata odottaa iS Clinicalinkaan tuotteilla. Ne eivät vaalenna jo olemassa olevaa pigmenttikeräytymää niin kuin 70-80-lukujen pigmenttivoiteet teki. Niiden vaikutusaineena oli hydrokinoni joka vaalensi ihon parissa päivässä, mutta nykyisin hydrokinoni on EU-ssa kielletty. Nykyiset turvalliset pigmenttituotteet vaikuttavat siihen, että uudet syntymässä olevat pigmenttisolut jakautuvat iholle tasaisesti eikä jää kasoihin. Tämä prosessi kestää noin 3-4 viikkoa joten sitä ennen ei kannata vaikutuksia odottaa. Samalla pitää iho suojata uv-säteilyltä mahdollisemman tehokkaasti ja siihen paras on kaikkien ihotyyppien iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€) tai elvyttävä ja kiinteyttävä Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€). Tämä suojaamisen ja hoitamisen yhdistelmä olisi parasta ottaa käyttöön jo helmi-maaliskuussa, kun uv-säteily alkaa, koska pigmenttiläiskien ennalta ehkäisy on helpompaa, kun jo olemassa olevien läiskien poisto.

Kuorinta ja Bt-Sonic vaalentaa pigmenttiläiskiä

Silloin, kun Bt-Sonic (126€) ultraäänilaite tuli myyntiin en olisi osannut ajatella, että se vaikuttaa myös pigmenttiläiskiin. Käytännössä sen vaikutus on nyt nähty ja osaankin jo suositella Bt-Sonicia myös pigmenttiläiskien hoitoon. Tämän on ihan looginen tulos ultraäänen vaikutuksista ihoon. Se nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja elvyttää ihon toimintoja ja samalla se irroittaa kuolleen solukon tehokkaasti. Ultraäänivirta osuu juuri siihen ihokerrokseen jossa melanosyyttisolut syntyy eli nämä väriä antavat ihosolut. Tämän ihokerroksen elvytyksellä melanosyyttisolut levittyvät tasaisesti ja niiden toiminta normalisoituu. Bt-Sonic lisää kuorinta-aineiden vaikutusta ja kuollut ja hilseilevä solukko irtoaa nopeammin. Hyviä kuorinta-aineita on Daily Microfoliant NYT 49€ (80€), Daily Superfoliant (94€) tai iS Clinicalin Honey Warming Cleanser (49€). Nyt tuo Daily Microfoliantin todella edullinen hinta kannattaa hyödyntää, koska sillä on niin monta hyvää vaikutusta iholle ja tarjous on voimassa 29.7 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti