perjantai 20. heinäkuuta 2018

Näiden tuotteiden laadusta ei sanat riitä kertomaan

Innostuvun vieläkin työstäni niin, että olen välillä ihan täpinöissäni. Nyt iS Clinicalin myötä huomaan taas miten energisoivaa ja iloa tuottavaa on oppia uusia asioita. Minulle on todella tärkeää, että saan kertoa asiakkailleni mitä uutta kosmetiikan kehitys on tuonut tullessaan.

NeckPerfect Complex kaulavoide

Kosmetiikka kehittyy niin paljon etten voi kuin hämmästellä uusia tuotteita. Ehkä se, että olen kokenut miten tönkköä kosmetiikka on ollut 70-luvulla nämä uutuudet tekevät minuun niin suuren vaikutuksen. Ehkei nuoremmat kosmetologit osaa verrata sitä millaisia harppauksia eteenpäin raaka-aineet ja vaikutusaineet ovat ottaneet. Viimeisen vuoden aikana selvästi huomaa, että ihonhoitotuotteet ovat keventymään päin. Uutuudet ovat hyvin imeytyviä ohuita voiteita, tai geelejä. Ihastukseni iS Clinicaliin alkoi NeckPerfect Complex (95€) kaulavoiteesta ja sekin on geelimäinen. Tosin se ei ihan mikään uutuus ole, vaan NeckPerfect Complex on ehtinyt olla jo parisen vuotta iS Clinicalin myydyimpiä tuotteita Euroopassa. Ehkä ihastukseeni vaikutti myös se, että olin juuri alkanut huomioimaan miten kaulani iho oli veltostunut ja epätasainen. Kokeiltuani NeckPerfect Complexia viikon verran tunsin selvästi, että iho oli siloittunut ja jäntevöitynyt. Tätä en olisi uskonut ellen olisi sitä itse kokenut. Koin myös, että ihan kuin pääni seisoisi jämäkämmin pystyssä, kun kaulan iho oli niin paljon kiinteämpi. Suosittelen NeckPerfect Complexia nelikymppisille ennalta ehkäisemään veltostumista ja sitä vanhemmille palauttamaan ihon kiinteyttä.

Sound Sleep Cocoon yövoide

Dermalogican uusin yövoide Sound Sleep Cocoon (110€) on saanut asiakkailta ihan harvinaisen paljon hyvää palautetta. Muutama uusi asiakas on sen hakenut kokeiltuaan sitä sisarensa, tai ystävättärensä purkista. Myönnän, että pidin ihan höpöhöpönä, kun voiteen esittelyssä kerrottiin sen unta rauhoittavasta vaikutuksesta. Mietin jo etten kehtaa asiakkaille tuollaista puhua, kun se kuulostaa ihan mielikuvitukselliselta. Käytin noin viikon verran kokeilupakkauksestani ja minun on pakko myöntää, että jokin mielihyvää, tai rauhaa tuova vaikutus sillä on. Siinä on raaka-aineena laventeli-santelipuu-patsuliuute jonka tuoksu on stressihormonin eritystä vähentävä. Dermalogica on kehittänyt liikeaktivoidun mikrokapselin joka vapauttaa tätä vaikutusainetta pitkin yötä, kun ihminen unissaan kääntyilee. Huomasin itse tämän vienon tuoksulehahduksen, kun kävin kissoja ruokkimassa keskellä yötä. Se tuntui todella hyvältä ja rauhoittavalta. Tuo laventeli-santelipuu-patsuliuute vaikuttaa myös ihon ärsytyksiä ja punoituksia rauhoittavasti. Sound Sleep Cocoon voide on geelimäinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Se on hyvin kosteuttava ja se normalisoi ihon toimintoja.

Xtreme silmänrajaukset

Näihin Xtremen silmänrajauskyniin ja ripsiväriin tutustuin keväällä iS Clinicalin myötä, koska ne tulevat saman maahantuojan kautta. Olen aina hakenut meikeissä niitä tuotteita mitkä ovat parhaita meidän asiakkaille. En ota valikoimaan erityisiä muotimeikkejä joita parikymppiset käyttää muutaman kuukauden. Nämä Xtremen meikit sopii meille täydellisesti, koska niitä on helppo käyttää hämeenlinnalaisen kuluttajan tavallisessa arkielämässä. Näiden silmänrajauskynien laatu on niin erinomainen etten ole sellaista ennen kokenut. Kynä levittyy kuin unelma ryppyisellekin luomelle eikä sitä tarvitse painaa yhtään. Rajaus on helppo tehdä siistiksi eikä pieni vapina tule helposti näkyviin. Kuitenkin rajaukset lähtee hyvin puhdistustuotteilla esimerkiksi Precleansella (68€) tai iS Clinicalin Cleansing Complexilla (49€). Ripsivärissä on hyvä siroksi muotoiltu harja ja väri pysyy hyvin eikä leviä yhtään näin hikisenä helleaikanakaan. Sekin lähtee ihan tavallisilla puhdistustuotteilla pois. Nyt nämä hellesäät ovat oivallinen tapa testata meikkien laatua. Hikisellä iholla meikit lähtee helposti leviämään ja saa aikaan epäsiistin vaikutelman. 

1 kommentti:

  1. Tänään sain vielä lisää värejä Xtreme silmänrajauskyniin. Myyntiin tuli lisää lemmikin sinistä Sapphire sävyä ja omaa lempiväriäni tumman kullansävyinen Cognac. Sitten sain itselleni kokeiltavaksi sävyn Black Pearl ja se olikin jännä väri. Voisi sanoa sitä haaleaksi mustaksi eli se on musta, mutta ei pistävän voimakas. Tuo harmaa Graphite on ihan erilainen kuin Black Pearl ja se on selkeä vaalean harmaa eikä yhtään sininen. En ottanut näihin kyniin mustaa myyntiin ollenkaan, koska tuo tussikynä on hyvä musta. Nyt ajattelin, että voisin ottaa tuota Black Pearl sävyä ainakin syksyn tummempiin meikkeihin. Poiketkaa katsomaan niitä.
    Onhan näitä pehmeitä kyniä varmaan paljonkin myynnissä, mutta tämä on ainoa mikä pysyy hyvin ja levittyy epätasaiselle ja ryppyiselle luomelle hyvin. Olen kokeillut pyyhkiä rajausta käden selästä kostealla pumpulilla ja valuttanut myös kraanasta vettä siihen ja se ei yhtään levinnyt. Poistaminen käy kuitenkin ihan helposti millä tahansa puhdistusaineella.

    Inkeri

    VastaaPoista