tiistai 3. heinäkuuta 2018

Voimakas ilmastointi rasittaa ihoa

Kerrankin, kun meidän kesä on ollut helteinen pitää taas valittaa viilentävän ilmastoinnin haitoista:). Tosin tämä ei ole valittamista vaan tosiasioiden toteamista ja vinkkejä ongelmien välttämiseen. Jokainen voi itsekin huomata miten iho kuivuu ja ärsyyntyykin, jos pöytätuuletin hyrrää koko työpäivän vieressä.

Kuivuus tukkii ihohuokosia

Eri ihotyypeille ja eri ikäisille ihon pinnan kuivuminen aiheuttaa omanlaiset ongelmat. Nuoremmalle rasvoittuvalle iholle ihon pinnan kuivuminen ja hilseily tukkii huokosia ja ihotali jää tulpaksi huokosten suulle ja näin syntyy mustapäitä, finnejä ja tukkeumia. Ongelma moninkertaistuu siksi, että helle ja lämpö lisää hien ja talin eritystä. Esimerkiksi, jos aamupäivän liikkuu ulkona helteessä on ihon pinnalle muodostunut vahva hiki-ja talikalvo. Sitten, kun iltapäivä istutaan tuulettimen vieressä tietokoneella tämä rasvakalvo kuivuu huokosten suulle ja kierre ihon tukkiintumisesta ja kuivasta hilseilystä on valmis. Kotihoidossa tarvitaan ehdottomasti kuorintaa, että tämä kierre ennalta ehkäistään. Dermalogican Daily Microfoliant (80€) on helppo ja nopea kuorinta ja sen voi tehdä kesällä joka päivä. iS Clinicalin Honey Warming Cleanser (49€) on samalla puhdistusaine joten tämä yksi tuote riittää puhdistamaan meikin ja kuorimaan ihotalin ja kuolleen solukon. Silloin, kun ihossa on jo paljon näppyjä ja tukkeutumia eikä kasvohoitoa ole tehty aikoihin on ensimmäinen osoite kauneushoitola. Vasta hyvin puhdistetulle ja kosteutetulle iholle kotikuorinnan ennalta ehkäisevä vaikutus toimii.


Kuivuus aiheuttaa ryppyjä

Kuiva ja vanheneva iho reagoi ilmastointiin kuivumalla aina vaan lisää ja se aiheuttaa pikkuryppyjä ja elottoman ihon värin. Vaihdevuosi-iässä hikoilu on joillakin todellinen ongelma ja vettä valuvat kasvot kuivuu aivan varmasti. Tulos on lähes sama kuin seisoisi sateessa ja tuulessa koko päivän. Tietysti hikoilun voi saada kuriin hormonikorvaushoidolla, mutta ellei sitä halua pitää panostaa ihonhoitoon todella paljon. Tehokkainta on käydä Nanolift (124€) kasvohoidossa kerran kuukaudessa niin iho ei pääse kuivumaan ja rypistymään. Hyvän kasvohoidon jälkeen kosteuttavat tehoaineet vaikuttavat kunnolla ja iho ei enää pääse kuivumaan. iS Clinicalilla Poly-Vitamin Serum (75€) on erinomainen tehoseerumi kosteuttamaan ja ravitsemaan ihosolukkoa. Sitä kannattaa käyttää aamulla ja illalla ennen hoitovoiteen levitystä. Näiden iS Clinicalin seerumien kanssa voi aivan hyvin käyttää Dermalogican voiteita, tai päinvastoin. Suositeltava hoitovoide kuivalle iholle iS Clinicalilta on Sheald Recovery Balm (70€) joka on tehokkain kosteuttava voide mitä olen koskaan käyttänyt, tai myynyt. Sheald Recovery Balm sopii atooppisen kuivalle joka rikkinäiselle iholle nopeuttamaan ihon parantumista. Se nopeuttaa ihosolukon uudistumista ja esimerkiksi haavat, tai ihottuman rikkoma iho paranee nopeammin tämän voiteen avulla. Kuitenkin Sheald Recovery Balm on hyvin imeytyvä eikä ollenkaan rasvaisen tuntuinen voide. Viimeistään talven tullen kannattaa ottaa käyttöön tämä kuivan ihon tehovoide. Kesän kuivattamalle iholle toimii myös Dermalogican Intensive Moisture Balance (50ml 67€, 100ml 96€) joka on meidän kaikkien aikojen suosituin hoitovoiteemme. Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse itse valita mitä tuotetta tarvitsee vaan me Marin kanssa neuvomme aina mikä on asiakkaalle edullisin ja paras ostos.

Voitte takuulla luottaa siihen, että ajattelemme asiakkaan parasta ja haemme aina hänelle edullisemman vaihtoehdon. Meille ei ole mitään hyötyä myydä asiakkaalle kalleinta mahdollista, koska se jossain vaiheessa kuitenkin paljastuu ja osuu meidän omaan nilkkaan. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi18:25

    Tuoksuuko tuo hunajaputsari hunajalle vai onko sitä jotenkin käsitelty niin ettei hunajan tuoksua ole? Edullinen putsari joka tapauksessa.
    Aiotko ottaa myyntiin Dermalogican uuden c-vitamiiniseerumin?

    VastaaPoista
  2. Puhuimme juuri viime viikolla Marin kanssa tästä hunajan tuoksusta. Minä en edes ajatellut koko tuoksua, kun sitä käytin, mutta Mari inhoaa hunajan tuoksua ja hänen mukaansa se ei tuoksu pahasti hunajalle. Mitenkään hunajan tuoksua ei ole yritetty peittää vaan se sekoittuu luonnollisesti muiden raaka-aineiden tuoksuun. Nämä tuoksuasiat ovat niin henkilökohtaisia etten oikein osaa nyt sanoa onko hunajan tuoksua miten paljon. Ilman tuota Marin kanssa käytyä keskustelua olisin vastannut etten minä huomannut mitään tuoksua siinä tuotteessa.
    Toistaiseksi en ota tuota Dermalogican c-vitamiinitippaa, koska iS Clinicalin Super Serum Advance +(109€) sisältää moninkertaisen määrän c-vitamiinia verrattuna tähän uutuuteen.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi10:11

    Meillä kotona on ilmastointi ja huomaa kyllä varsinkin kesällä, kun tulee lämpimästä ilmasta viileään kotiin, että iho alkaa kuivua nopeammin. Kosteutankin ihoa kunnolla, ettei iho paljoa kuivuisi.

    VastaaPoista