maanantai 30. heinäkuuta 2018

Tähtitarjouksena Antioxidant Hydramist

Tähtitarjouksena on Antioxidant Hydramist NYT 49€ (70€) hoitosuihke ja saat sen kanssa kaupanpäälle iS Clinicalin Hydra-Intensive Cooling Masque naamion matkakoon. Tarjous voimassa 12.8 asti.

Antioxidantit hidastaa vanhenemista

En voi kylliksi korostaa miten tärkeää on käyttää ihonhoitotuotteissa antioxidanttipitoisia hoitoaineita kesäaikaan vähentämään uv-säteilyn haittoja. Antioxidant Hydramist on ehdottomasti Dermalogican suosituin hoitosuihke ja muiden vaikutusten lisäksi tulee lisävaikutuksena tämä antioxidanttisuoja. Hoitosuihkeiden tarkoitus on korvata kasvovesi ihonpuhdistuksen viimeistelyssä. Hoitosuihke palauttaa ihon normaalin happovaipan vesipesun jälkeen eikä se ole enää niin altis tulehduksille. Antioxidant Hydramist kuuluu Dermalogican vanhenevan ihon Age Smart hoitolinjaan ja on siis tarkoitettu hidastamaan ihonvanhenemista. Se neutralisoi vesipesun kuivattavaa vaikutusta, kirkastaa ihonväriä ja ennen kaikkea se on todella kosteuttava. Näiden ominaisuuksien lisäksi se sisältää runsaasti antioxidantteja jotka taistelevat uv-säteilyn herättämiä vapaita happiradikaaleja vastaan. Tämän helpompaa ei tehokas ihonhoito voi enää olla. Nopea suihkaus Antioxidant Hydramistia aamuin illoin pesun jälkeen antaa iholle suuren määrän hyödyllisiä hoitoaineita.


Ihana viilennys helteellä

Nyt, kun saamme nauttia auringosta ja lämmöstä viikkokausia kaikki viilennys tuntuu mukavalta. Itse pidän työssä matkakokoa Antioxidant Hydramistiä jääkaapissa ja sumutan sitä pitkin päivää kasvoilleni. Sen voi sumuttaa myös meikin päälle, niin kuin minäkin teen eikä meikki lähde siitä valumaan. Varsinkin nämä uudet Xtreme silmänrajauskynät ja ripsiväri eivät ole moksiskaan kasvovesisuihkautuksesta. Tuntuu aivan ihanan raikkaalta saada muutaman kerran päivässä viilentävä suihkaus kasvoille. Suosittelen tätä muillekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti