keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Pro-Heal Serum auttaa ruusufinniin

Ruusufinni eli acne rosacea on yleistynyt ihan hurjasti. Vielä 80-luvulla se oli aika harvinainen ihottuma, mutta nyt meillä käy useamman kerran viikossa asiakas jolla on ruusufinni. Ihottumat ovat aina ikäviä, kun niihin on vaikea löytää apua, mutta tuota iS Clinicalin Pro-Heal Serum Advancea + (15 ml 109€, 30 ml 169€) kannattaa kokeilla.

Uv-säteily ja ilman saasteet pahentavat ruusufinniä

Keväisin meillä tulee eniten uusia asiakkaita joiden ongelma on ruusufinni. Yleensä juuri kevätaurinko puhkaisee ihottuman ensimmäisen kerran ja myös kylmä tuuli ja katupöly pahentaa ruusufinniä. Kasvohoidoilla ja kosmetiikalla ei ole tähän asti pystynyt juurikaan vaikuttamaan ruusufinniin, mutta hyvin hoidettu iho pysyy vahvana ja sen omat puolustusmekanismit toimii ja ne auttavat vähentämään ruusufinniä. Siksi ruusufinnistä kärsivän pitäisi löytää hyvä vakiokosmetologi joka ottaa vastuun ihon hoidosta. Ruusufinni näkyy yleensä eniten kasvojen keskiosassa nenässä ja poskipäillä punakkana näppylänä ja finninä. Myös silmäluomet ja ripsiraja voi tulehtua ja aika usein se onkin ensimmäinen merkki ruusufinnistä. Missään tapauksessa ei näitä finnejä kannata puristaa, koska se vaan pahentaa ihottumaa ja tulehduksia. Tehokkain apu ruusufinniin on antibiootit ja tuo lääkekuuri pitää olla tarpeeksi pitkä yleensä vähintään kolmekuukautta. Monelle tämä antibioottihoito on vastenmielinen asia ja siksi iS Clinicalin tehoseerumi on erittäin tervetullut vaihtoehto.

Pro-Heal Serum vähentää tulehdusta

Pro-Heal Serum Advance + on ainutlaatuinen tehoseerumi joka auttaa moniin ihottumiin ja iho-ongelmiin. Se rauhoittaa tulehtunutta iho ja tukree ihon tervehtymisprosessia. Jo parin päivän käytön jälkeen iho alkaa rauhoittumaan, punotus vähenee ja kutina ja kirvely ei vaivaa enää. Pro-Heal Serum Advance + sopii aivan kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää myös poistamaan tulehdusta rasvaiselle ja acneiholle. Tämä seerumi sisältää todella paljon antioxidantteja jotka tukevat ihon parantumisprosessia. Olen todella tyytyväinen, että vihdoinkin voin tarjota asiakkaille apua tähän harmilliseen ja yleiseen ihottumaan. Kaikkia iS Clinicalin seerumeja on saatavilla 15 ml ja 30 ml pulloissa. Näin aluksi olen ottanut myyntiin näitä pienempiä 15 ml pulloja. Sitten, kun tuotteet tulee tutuksi ja vaikutukset näkyy selvästi otan myyntiin myös nuo isommat 30 ml pullot jotka tulevat käytössä huomattavasti edullisimmiksi. Jos joku haluaa nyt näitä isompia pakkauksia tilaan niitä erikseen asiakasta varten. Tätä Pro-Heal Serum Advance + kannattaa kokeilla muihinkin iho-ongelmiin ja esimerkiksi kutiseviin tulehtuneisiin hyttysen puremiin se on tehokas apu. Tänä kesänä meillä kotona on erityisen äkäisiä itikoita joita ei kuule eikä näe, mutta kutiseva paukama tuntuu ja näkyy. Yleensä nuo jäljet jää näkyviin moneksi viikoksi varsinkin, jos on erehtynyt raapimaan paukamia. Tämä Pro-Heal Serum poistaa jo parin käyttökerran jälkeen kutinan ja punoituksen eikä iholle jää mitään näkyviä muistoja hyttysistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti