lauantai 21. heinäkuuta 2018

Taloudellista ihonhoitoa!

Ajattelen aina asiakkaiden etua ja yritän valita heille parhaan, mutta edullisimman vaihtoehdon kotihoitotuotteiksi. Siinä vaiheessa, kun olen tiskin takana palvelemassa asiakkaita ei enää hoideta omia etuja vaan silloin toimitaan asiakkaan hyväksi. Tämän voisi ottaa aloittelevatkin yrittäjät neuvoksi, että yrityksen etu pitää laskea etukäteen eikä sitä enää mietitä asiakaspalvelvelutilanteessa.

Tämä on paras tarjousetu koskaan

Olen todella iloinen, että pystyn antamaan näin hyvän hintaedun asiakkaillemme. Onneksi nämä 30-45% alennukset kohdistuu meidän suosikkituotteisiin niin niistä hyötyy mahdollisimman moni. Ilman Dermalogican omaa osallisuutta en pysty tällaisia alennuksia antamaan. En yhtään tiedä onko tällaista  tarjouskampanjaa enää tulossa toistamiseen vai onko tämä jokin kokeilu Suomen markkinoille. Hyödyntäkää nyt tämä etu hyvin, koska näitä tuotteita tarvitaan jatkuvasti. 

Suosikkituotteet tarjoushintaan

INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 65€ (96€) on meillä kaikkien aikojen suosituin hoitotuote. Se sopii lähes kaikille ja sitä voi käyttää kesällä ja talvella. Intensive Moisture Balance imeytyy täydellisesti ja se sopii myös meikin alle erinomaisesti. Jos ostat voiteita kaksituubia selviät niillä jouluun saakka.
SKIN HYDRATING BOOSTER NYT 70€ (103€) tehotiiviste sopii myös kaikille ja nuorille
kuivaihoisille. Skin Hydrating Booster on puhdasta hyaluronihappoa joka on paras kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa. Tehotipat levitetään aina ensimmäisenä puhtaalle iholle ja vasta sen jälkeen hoitovoide. Intensive Moisture Balance ja Skin Hydrating Booster on erinomainen hoitopari ihan kenelle tahansa. Runsas kosteutus vahvistaa ihoa ja siloittaa pikkuryppyjä. Skin Hydrating Boosteria voi käyttää aamuin illoin ja myös silmienympärille ennen silmänympärysvoiteen levitystä. Jos iho tarvitsee kiinteytystä ja elvytystä voi valita iS Clinicalin tehoseerumeita yökäyttöön. Esimerkiksi Avtive Serum (75€) tai Super Serum (99€). Talvella voi Skin Hydrating Boosterin pariksi ottaa päiväkäyttöön Phyto Replenish Oil (103€) öljymäisen tehotipan suojaamaan ilmaston rasittavalta vaikutukselta. Skin Hydrating Boosteria kannattaa ostaa myös kaksikappaletta.
DAILY MICROFOLIANT NYT 49€ (80€) kuorinta-aine sopii myös kaikille ja teini-ikäisten näppylöihin se auttaa todella hyvin. Näin kesällä sitä voi käyttää joka päivä ja se poistaa helteen aiheuttamaa hikoilujäämiä ja kuollutta solukkoa jotka tukkivat ihohuokosia. Myös hikinäppyihin Daily Microfoliant sopii oikein hyvin. Bt-Sonic ultraäänilaitteen kanssa Daily Microfoliant on paras mahdollinen apu hikinäppyihin. Silloin, kun kuorintaa käyttää yksinään tämä yksi pakkaus riittää vuoden loppuun, mutta koko perhettä varten kannattaa ostaa kaksi.
SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 55€ (85€) on meidän suosituin värillinen tuote. Se on meikinpohjustusaine nimitykseltään, mutta käytännössä se on monella käytössä meikkivoiteen tapaan. Sen päälle halutessa voi levittää peittävämmän meikkivoiteen ja SkinPerfect Primer sk 30 toimii ihoa tasoittaen ja siloittaen. Sen sisältämä mineraalipigmentti saa ihon näyttämään sileämmältä ja hehkeältä. Samalla SkinPerfect Primer sk 30 suojaa ihoa auringolta, tuulelta ja kuivalta sisäilmalta ja kosteuttaa ihoa. Yksi tuubi riittää noin kaksi kuukautta, jos meikkiä käyttää joka päivä. Skin Perfect Primeriä kannattaa ostaa kolmekin tuubia niin selviää vuoden loppuun asti.

Kaikki nämä tarjoustuotteet säilyy avaamattomina ainakin kaksivuotta. Mitään vanhoja varastoja meillä ei koskaan ole ja nämä tuotteet tuli meille viime viikolla eli siitä ei ole pelkoa, että ne olisivat seisoneet meidän hyllyssä ikuisuuden. Kyse ei ole siitä, että nyt myisin tuotteita mitkä muuten ei menisi kaupaksi niin kuin yleensä alennusmyynneissä tehdään. Nämä kyseiset tuotteet ovat tilattu meille ihan tätä kampanjaa varten. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi13:25

    Tilasin ulkomailta iS Clinicalin tuotteita ja oikein hyviä ovat, mutta ihmettelen Warming Honey Cleanserin todella pahaa hajua!
    Osaatko kuvailla miltä teidän ko. putsari tuoksuu?
    Ja kiitos huippuhyvistä tarjouksista.

    Sarkka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi19:42

      Minä käytän lähes päivittäin tätä honey cleanseria enkä ole huomannut mitään pahaa hajua. Lähinnä kuvailisin kesäniityn tuoksuksi sen hajua ja sekin on hyvin mieto. Oman tuubini ostin Inkeriltä kesäkuussa ja aine on siitäkin hyvää ettei sitä tarvita kerralla kuin pieni määrä. Itseäni myös miellyttää se ettei tarvita monia rasvoja ja purkkeja vaan tässäkin tulee kuorinta ja puhdistus samalla kertaa.

      Poista
  2. Voisitko ottaa maahantuojaan A Class Beautyyn, tai minuun yhteyttä mistä verkkokaupasta olet ulkomailta tilannut iS Clinicalia? iS Clinical ei ole antanut tuotteitaan myyntiin mihinkään verkkokauppaan joka toimittaisi tuotteita Suomeen. Tällä hetkellä ainoa kenellä on iS Clinicalin suostumus myydä tuotteita verkkokaupassa Suomessa on minulla. Tämän takia kannattaa suhtautua hyvin varoen, jos löydätte jonkun verkkokaupan joka toimittaa Suomeen. Tietääksemme iS Clinicalia ei vielä kopioida niin suuressa mittakaavassa kuin Dermalogicaa, mutta on vaan ajan kysymys, koska niin on.
    Warming Honey Cleanser (49€) sisältää hunajaa ja ilmeisesti tarkoittamasi tuoksu voi tulla siitä, mutta yleensähän hunaja on sen verran tuttu tuoksu, että sen tunnistaa. Jos tuoksu on erityisen paha, tai outo voi tosiaankin olla kysymys kopiosta. Mikäli itsekin sitä epäilet ota ihmeessä yhteyttä Suomen maahantuojaan.
    Kaikki iS Clinicalin ja Dermalogican tuoksut tulee suoraan raaka-aineista ja ne haihtuvat heti. Tuoksuuko joku tuote hyvältä, tai pahalta on makuasia. Kosmetiikassa on lukuisia raaka-aineita joissa on oma tuoksunsa. Silloin, kun tuoksu tulee suoraan raaka-aineesta se on yleensä siedettävämpi kuin tuoksuaine, koska se haihtuu heti.

    Vielä näistä verkkokaupoista. iS Clinical on medikaalitason kosmetiikkasarja ja sen vaikutusainepitoisuudet ovat moninkertaiset verrattuna yleensä kosmetiikkaan. Siksi iS Clinical on pyrkinyt suojaamaan tuotteensa siltä ettei niitä käytetä ilman ohjeita ja väärä ihotyyppi saa väärän tuotteen. Tämän takia iS Clinicalia ei toimiteta kuin jokaisen maan rajojen sisäpuolella eli Suomessa myy ainoastaan suomalainen kauneushoitola ja esimerkiksi Saksassa saksalaisten kauneushoitoloiden verkkokaupat. Näin pystytään kontroloimaan sitä, että asiakkaalla on aina kosmetologi jolta voi kysyä neuvoa. Minullekin on kysytty erityinen lupa USA:n pääkonttorista, että saan myydä iS Clinicalia verkkokaupassani.

    Inkeri

    VastaaPoista