maanantai 16. heinäkuuta 2018

Tähtitarjouksena suosikkituotteet !

Kesän kunniaksi annan ennen näkemättömän tarjouksen Dermalogican tuotteista. Nyt sinulla on aikaa kaksiviikkoa ostaa Dermalogican suosituimmat tuotteet -25-50%.

INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100 ml 65€ (96€)
DAILY MICROFOLIANT 49€ (80€)
SKIN HYDRATING BOOSTER 70€ (103€)
SKINPERFECT PRIMER sk 30 59€ (85€)
CLEAN START hoitopaketti 10-25-vuotiaille BREAKOUT CLEARING FOAMING WASH + OIL CLEARING MATTE MOISTURIZER+ BREAKOUT CLEARING OVERNIGHT TREATMENT 65€ (90€)

Tehdessäsi yli 150€ ostoksen saat KAUPANPÄÄLLE  matkakoon iS Clinicalin Clensing Complex puhdistusgeelistä joka sopii kaikille ihotyypeille ja myös silmämeikin poistoon. Cleansing Complexin arvo on 29€ ja se riittää noin kuukauden.



Nämä nyt Tähtitarjouksena olevat tuotteet sopivat aivan kaikille ja ne ovat meidän eniten myydyt tuotteet. Nyt näitä kannattaa ostaa useampikin kerralla, vaikka varastoon talvea varten. Näin hyvää tarjousta tuskin saan neuvoteltua Dermalogican kanssa ihan äkkiä uudestaan. INTENSIVE MOISTURE BALANCE on ehdottomasti meidän eniten ostettu tuote ja sitä se on ollut jo kymmenisen vuotta. Intensive Moisture Balancea voi käyttää yö-ja päivävoiteena ja se toimii hyvin meikinalusvoiteena. DAILY MICROFOLIANT kuorinta-aine on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se on erinomainen yhdessä Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteen kanssa. SKIN HYDRATING BOOSTER sisältää puhdasta hyaluronihappoa ja on todella kosteuttava. Sekin sopii aivan kaikille ja varsinkin
sisälämmitysaikana se on tärkeä lisäys hyvään ihonhoitoon. Ihon hyvä kosteustasapaino vähentää myös talin eritystä ja tukkeumia. SKINPERFECT PRIMER sk 30 on erinomainen meikinpohjustusvoide ja moni käyttää ainoastaan sitä meikkivoiteenaan. Samalla se siloittaa ihon pintaa ja suojaa auringolta ja tuulelta.

Nuorten CLEAN START tuotteet ovat tarkoitettu kaikille 10-25-vuotiaille nuorille ja myös pojat tykkää näistä tuotteista. FOAMING WASH on todella helppo geelimäinen puhdistusaine joka ei kuivata herkkääkään ihoa. MATTE MOISTURIZER on ohut hyvin imeytyvä voide päiväksi joka vähentää kiiltoa ja öljyisyyttä ja iho pysyy mattapintaisena. OVERNIGHT TREATMENT normalisoi talin eritystä ja vähentää tukkeumia ja mustapäitä. Mikään näistä tuotteista ei kuivata ihoa vaan normalisoi ihon toimintaa joka teini-ikäisellä voi pahastikin epätasapainossa. Näihin kolmeen Clean Star tuotteeseen, kun vielä lisää Daily Microfoliant kuorinnan 3-5 kertaa viikossa kotihoito on täydellistä.

Tarjous on voimassa 29.7 asti ja kerro siitä ystävillesikin, koska hintaetu on todella suuri eikä ihan äkkiä toistu.

3 kommenttia:

  1. Kiitos paljon Inkeri...hain vasta tänään edellisen tilaukseni ja yllätyin iloisesti sisällöstä. Kiitos siis lahjoista. Pääsen hyvin testaamaan uutta sarjaa näillä testereillä ym. Harmikseni unohdin tilata eilen ambulanssi naamion😥.
    Nytkin on hyvä tarjouskimara, mutta naamiotuubin leikkasin eilen halki, että niin tarpeelline uus tuubi olis ollu😉

    VastaaPoista
  2. Yritän aina antaa näytepakkauksia sen verran, että pääsee tutustumaan uutuuksiin. Laita sähköpostia niin saat tuon multivitamiininaamion vielä viime viikon hintaan. Laitan tuotteen postiin ja laskun sinulle sähköpostina. Näin voitte tehdä muutkin joilla unohtui eilen tehdä tilaus multivitamiininaamiosta.
    Tämä helle pehmittää pää eikä muistakaan enää mitään. Onneksi hoitolaan ei paista koskaan aurinko, mutta ikkunoista ei enää paljoa ilmaa tule. Asiakkaiden ei tule meillä kuuma eli sen verran inhimillisenä huoneisto pysyy. Nyt, kun Mari on lomalla pystyn pitämään kaikkia ovia ja ikkunoita auki niin tulee hiukan ilmanvaihtoa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Kiitos Inkeri, ajattelet oikeasti meidän asiakkaiden parasta aina😊

    VastaaPoista