torstai 27. syyskuuta 2018

Ehdotuksia kotihoitoon

Annan vielä muutamia vinkkejä hoitotuotteista jotka kannattaa huomioida Pimeän Kaupan illassa pe 28.9. Palvelemme klo 15.00-21.00 ostoksilla kävijöitä, mutta voi toki tulla aiemminkin. Olemme järjestäneet aamupäivänkin niin, että jompi kumpi meistä on vapaana palvelemaan tuoteostoksilla olevia.

Talven tullen tarvitaan tehohoitoa

Nyt on juuri se ajankohta, kun sisälämmityksiä laitetaan päälle ja iho alkaa kuivumaan. Kotihoitotuotteilla pitää olla paljon enemmän tehoa kuin kesällä, jos aikoo pitää ihonsa hyvässä kunnossa. Nyt kannattaa lisätä kotihoito-ohjelmaan tehotipat eli seerumit jotka ovat iS Clinicalilla erityisen hyviä. Puhdasta, kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältää HYDRA COOL SERUM (65€-20%) joka sopii aivan kaikille ja se ei todellakaan ole hinnalla pilattu. POLY VITAMIN SERUM (75€-20%) on myös hyvä valinta torjumaan talven kuivattavaa ja rasittavaa vaikutusta. Se sopii ohuelle ja atooppisen kuivallekin iholle, mutta kuitenkin se on superelvyttäjä rypistyneelle yli nelikymppiselle iholle. Poly Vitamin Serum monipuolinen ja tuntuvan tehokas vaikutus tekee siitä talven suosikkiseerumin. Finneistä ja epäpuhtauksista kärsiville paras valinta on ACTIVE SERUM (89€-20%) joka supistaa huokosia ja poistaa tulehduksia. Active Serum tuntuu tehokkaalta jo ensilevityksellä, koska se hiukan kihelmöi ja nipistelee. Noin viikon säännöllisen käytön jälkeen iho tottuu ja kihelmöinti jää pois. Active Serum sopii myös kuivaihoisille eikä se missään tapauksessa kuivata lisää vaan vähentää näppyjä ja öljyisyyttä ja supistaa huokosia. 

Rypyille kyytiä!

Youth-linjan tuotteet iS Clinicalilla ovat varsinainen nuoruuden lähde. Tehokkain tuote on YOUTH INTENSIVE CREME (229€-20%) ja se on minun ja Marin suosikkituote tällä hetkellä. Jos haluaa päästä ihonhoidossa mahdollisimman vähillä tuotteilla Youth Intensive Cremen kanssa ei tarvita kuin puhdistuaine ja mielellään silmänympärysvoide.Youth  Intensive Creme sisältää retinolia joka on tehokkain vanhenevan ihon raaka-aine ja sen ansiosta voiteen silottava vaikutus tuntuu jo yhdessä yössä. Tätä voidetta suositellaan kaikille yli nelikymppisille ja se on myös erinomainen päivävoide meikin alle. YOUTH EYE COMPLEX (115€-20%) on iS Clinicalin tunnetuin tuote ympäri maailmaa. Olen vasta nyt syksyllä ymmärtänyt mikä loistava tehotuote tämä silmänympärysvoide on. Ehkä minulla oli hiukan vastarintaa aluksi, kun törmäsin joka paikassa kehuihin tästä silmänympärysvoiteesta. Se ärsytti minua sen verran etten kunnolla keskittynyt koko voiteeseen. Nyt olen itsekin valmis vannomaan, että Youth Eye Complex on paras silmänympärysvoide mitä olen koskaan käyttänyt. Sen hoitavavaikutus on monipuolinen ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Silmänympärysten tummuuteen on ehdoton apu C EYE SERUM ADVANCE (69€-20%). Jopa silmänpainelääkkeiden aiheuttamaan voimakkaaseen tummuuteen saa näkyvän avun tästä seerumista.

Ylellistä raikkautta vartalolle

Otin Pimeän Kaupan iltaa varten pari uutta tuotetta CASTELBEL vartalotuotesarjasta. Nämä tuotteet ovat kivan hintaisia ja ihanan ylellisiä arkipäivän luxustuotteita. Suihkuvaahdon hinta on 29€-20% ja tätä voi käyttää myös vessassa käsienpesuaineena. Vartalovoiteet ovat ohuita maitoja jotka imeytyvät hetkessä ja niiden hinta on 32€-20%. Otin myyntiin kahta eri tuoksulinjaa. Raikkaan turkoosiin pakatut tuotteet tuoksuvat hyvin miedosti kesäiselle nurmikolle ja lavendelille. Tuoksuyhdistelmä on aavistuksen omainen ja sopii niillekin jotka eivät voimakkaista tuoksuista pidä. Toinen tuoksulinja on huumaavan ihana ruusu. Tuotteet ovat naisellisen vaaleanpunaisia ja ruusun tuoksu kylppärissä on aivan ihana aamun aloitus. Nyt muistin myös miehiäkin ja heitä varten on Castelbelin suihkuvaahto miehisen metsän tuoksulla. Suihkuvaahtoa voi käyttää myös hiusten pesuun. Voit siis hankkia meiltä miehelle tulijaiset Pimeän Kaupan illasta ja tai hankkia jo isänpäivälahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti